Kitajski horoskop od 22. do 28. maja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 22. do 28. maja (foto: shutterstock) shutterstock
23. 5. 2023

PODGANA

Čeprav boste v določeni situaciji zagnani, samo vztrajati tokrat ne bo dovolj. Potrebno se bo vživeti v nekaj novega, kar se dogaja tako na poslovnem kot na finančnem področju. Vezani boste usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa. Spremembo razpoloženja čutite že nekaj časa, toda ni prav da se ji konec tedna, ko se nekaj ne bo izšlo po načrtih vdate. Nekdo, ki vas dobro pozna in spremlja, vam bo prebral misli in se želel z vami pogovoriti. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Skrbelo vas bo, kako boste opravili zadevo, ki vas je nekoč izredno obremenila. Konec bo dober, zato vztrajate in se nikar ne pritožujte. Najdite način, da se sprostite, tudi zunaj doma in ob športnih dejavnostih, ki vas bodo popeljale k notranjemu zadovoljstvu. Izognite se strogim opazkam osebe, ki ima svoj način in metode. Čas je, da postavite mejo, saj boste v nasprotnem primeru povsem izčrpani. Vse, kar ste doslej tolerirali, vas bo začelo konec tedna motiti. 

Vaš ključ: Ne skrivajte se v ozadju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Ne iščite tokrat večjih izzivov, ki vam bodo hodili po mislih, ampak naredite selekcijo in se osredotočite na malenkosti. Ljubezenske zgodbe še ne morete dokončati, zato se usmerite v nekaj zanimivejšega, kar vas bo sproščalo. Ne potrebujete napotkov, saj sami najbolje veste, kaj si v resnici želite. Razmišljali boste o priložnostih, ki se bodo tekom konca tedna izkazale za zelo zanimive. Le manjši korak boste morali narediti in dosegli boste to kar si že dolgo želite. 

Vaš ključ: Ne ustavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

MAČKA

Pazite s sodelavci na besede, saj se lahko vse skupaj slabo konča. Razporedite svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali s prijetnimi stvarmi. V ljubezni bo nekaj težav z ljubosumjem. Upoštevati bi morali več informacij, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči. Zdravje bo počasi boljše, zato se boste usmerili v športne dejavnosti. Preveč dragocenega časa boste v nedeljo porabili za nekaj, kar lahko počaka. Družinske odgovornosti bodo sproščene.

Vaš ključ: Pomagajte ljudem v svoji bližini!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral brati med vrsticami. Preveč ste raztreseni in zato se vam dogaja, da preprosto ne slišite podzavestnih zaznav. Škoda vam bo porabljati čas za spanje. Sosedje, prijatelji, znanci, ter bližnji in daljni sorodniki bodo iskali vašo družbo in vi jih boste z veseljem poslušali, jim svetovali in jim pomagali. Imeli boste občutek, da brez vas ne gre. Pazite pa, da se po nepotrebnem ne zapletate v tuje težave. 

Vaš ključ: Ne lovite se na besede!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Končno se boste približali pravim rešitvam, po katerih hrepenite že nekaj časa. Čas bo namenjen poglobitvi in analiziranju, kar vam v prihodnje obljublja boljši zaslužek. V petek hitite počasi in bodite bolj previdni pri resnem delu in na cesti. Ljubezen bo najbolj nežna, ko boste resnično zaupali. Kljub vsemu vas bo želja po večji intimnosti zapeljala, da se zamislite, kar pa lahko povzroči zaplete. Po srečanju, o katerem ste dolgo razmišljali, boste dokaj hitro ugotovili, katera je prava pot.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Čas je, da se postavite v vlogo opazovalca in pustite tudi drugim, da izrazijo svoje sposobnosti. Zato ne boste sami nič manj uspešni, ampak bolj sproščeni. S čustvenim področjem se ne boste pretirano obremenjevali, saj boste čutili, da vse poteka tako, kot si želite, ter da lahko ljubljeni osebi resnično zaupate. Samskim bo najbolj naklonjena nedelja, ko boste sicer prenehali na silo iskati partnerja, ravno takrat pa se vam bodo pojavile spontane priložnosti. 

Vaš ključ: Zasanjanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Napetosti, ki se bodo nizale posebno v odnosih z nadrejenimi, ki vas vznemirjajo že nekaj časa, bodo spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Ponudbam, ki prihajajo sredi tedna, ne zaupajte prehitro, saj se lahko kmalu izkaže, da niso resnične. Na pozitiven način boste znali povezati najrazličnejše ljudi k sodelovanju, kar vam prinaša uspeh. Premislite, kako se boste konec tedna približali osebi, ki vas vznemirja. Tudi v družinskem krogu bodo prisotne spremembe, ki vzbujajo dobre občutke in zadovoljstvo. 

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

OPICA

Čustva boste odprli, dovolite si, da vas presenetijo s svojo nepredvidljivostjo in čarobnostjo. Občutki bodo vodili k pravemu cilju. Na preizkušnji pa bo na področju kariere čut za sodelovanje. Treba se bo zavzeti, delovati na več ravneh hkrati in se prilagoditi razmeram. Skrbi se bodo v soboto pozitivno razpletle, kar vas bo takoj spravilo v boljšo voljo. Zopet boste imeli čas za dobre nakupe in sprostitev. Komunikacija bo tista, katera vam bo v nedeljo pomagala razumeti dobre iztočnice.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

PETELIN

Ko bodo zadeve dosegle vrelišče, se boste premaknili iz mrtve točke. Priložnosti za počitek bo malo, pričakujte večje spremembe. Tudi kar se tiče področja družine se lahko marsikaj začne vrteti v drugo smer. Vi ostanite pri svojih odločitvah in vse bo šlo mirno mimo vas. Namesto da se obremenjujete po nepotrebnem, bo dovolj prava beseda ob pravem trenutku. Nepredvidljive zadeve boste krotili z resnostjo in razumskimi reakcijami. Ne dovolite da vas pesimizem prepričal.

Vaš ključ: Razmišljajte pozitivno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Če se boste na ljubezenskem področju znašli na preizkušnji, nikar ne zaledenite, saj lahko hladnost in nedostopnost ogrozita čustveno zvezo. Pogovorite se in razrešite neljubi dogodek. Samski se boste s prijatelji odpravili na potepanje po naravi. Nikar se preveč ne usmerjajte, da morate nekoga spoznati, saj so najboljše stvari spontane. V soboto se boste odprli novim izzivom, vendar vas bodo okoliščine primorale, da se za nekaj trenutkov umaknete. Počasi odpravljate težave, ki so povezane z zdravjem.

Vaš ključ: Ne bodite nestrpni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Ničesar se boste prepustili naključju, vse boste želeli načrtovati in organizirati. Ljubezen bo tista, ki bo strastna, zato se takrat zmenkom nikar ne izogibajte, saj bi vam bilo kasneje žal. Če je potrebno, zavrnite raje poslovno povabilo, vendar bolj na diplomatski način. Veliko zadev, vezanih na finančno področje še ni dovolj zrelih, da bi se reševale, zato se ne obremenjujte po nepotrebnem. Pesimizem dajte nekoliko na stran in kmalu boste ugotovili, da imate vse možnosti da napredujete. 

Vaš ključ: Trikrat razmislite, potem odgovorite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite še: