Kitajski horoskop od 22. do 28. novembra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 22. do 28. novembra 2021 (foto: pexels) pexels
22. 11. 2021

PODGANA

Ne delajte se, da vas določene stvari ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi. Sredi tedna vas bo najbolj skrbelo za vaš ugled, vendar ne boste imeli razloga za skrb. Še naprej vas bodo zelo cenili. Konec tedna boste uredili določene pravne zadeve, ki so vam delale skrbi v zadnjem času. Vzemite si v soboto več prostega časa samo zase. Naredite nekaj, česar še nikoli niste, prebudilo vas bo. Preprosta fizična aktivnost vam bo pomagala, da ostanete pozitivni. 

Vaš ključ: Posvetite se sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Rutinska opravila vas bodo odbijala, prav tako ne boste pustili, da vam drugi vsiljujejo mnenja. Prevetrite svoje naloge, da vam ne podtaknejo dodatnih. Ni potrebno, da ste tako obremenjeni. Delovali boste kot oseba, ki ima učinkovite rešitve za različne probleme. Imate dovolj izkušenj, da lahko zadovoljite različne kriterije uspešnega poslovanja. Le premisliti morate, saj se je že večkrat izkazalo, da ste imeli prav takrat, ko se niste odzvali takoj. Držite se določenih dogovorov.

Vaš ključ: Zaupali boste le sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Ne obupajte ob prvih težavah, saj za vse kar se dogaja obstaja dober razlog. Nekdo od sodelavcev vam tokrat ne bo prisluhnil v tolikšni meri, kot bi si želeli. Ni vam všeč, ko se v vaše finančne zadeve vmešajo tuji ljudje. Ostro se boste odzvali, če pa bo posredi še dobiček, se lahko pošteno sprete. V poslovnih zadevah za nekaj časa pozabite na to, kaj vam govorijo čustva, in se stvari lotite zgolj razumsko. Tako si boste odprli več vrat, saj se ne boste obremenjevali z malenkostmi. 

Vaš ključ: Ostanite budni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Imate čas, da opravite še nekaj v zvezi s pomembno zadevo. Ne boste dopustili, da vam čustva zameglijo razum in tokrat boste ostali mirni, tudi če se bo kdo razburjal na vas. Na področju financ bo vladalo obsedeno stanje, toda vzdržali boste vse pritiske. Pokažite več, pomembno je, da ne sedite križem rok. Premislite o možnosti za strokovno izpopolnjevanje, ki se vam bo pojavila konec tedna. Izkoristiti bo potrebno tudi priložnosti, ki se bodo nizale v vaši bližini, še posebej na področju ljubezni.

Vaš ključ: Naj bo razum na prvem mestu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

To, kar ste nekoč preložili, sicer ne po lastni želji, morate zdaj opraviti kar vse naenkrat. Pomagal vam bo nekdo, ki ima zanimive izkušnje. Vaši dohodki se bodo v kratkem nekoliko razširili in povečali. Tudi samozavest bo na višku. Notranja modrost vam bo v prihajajočem tednu pomagala na razpotjih. Sestavili boste koncept, ki bo zanimiv za sodelavce in nadrejene. Počakajte na pravo priložnost, nikar pa se preveč ne vsiljujte, saj bi vas lahko nekdo, popolnoma napačno ocenil.

Vaš ključ: Sledite pravemu ritmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Zatekate se v ene in iste reči, kar vas že pošteno utruja. Počasi prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača upanje. S težjimi opravili raje počakajte, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko naredili več škode kot koristi. V petek boste dobili odgovor na nekaj kočljivih vprašanj, kar vas bo presenetilo. Posebno, če ste si situacijo zamislili popolnoma drugače, kot se je začela odvijati. Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas muči vprašanje, ki bi ga najraje preskočili. V ljubezni pričakujte nekaj nejasnosti.

Vaš ključ: Okrepite samozavest!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Niste znani po tem, da bi se glasno prerekali, tokrat pa pred nekom ne boste zmogli držati jezika za zobmi. Zgodba bo imela več različnih odtenkov, zato bodite pripravljeni na še nekaj mogočih izhodov. Ljubezen se bo prepletala s prijateljstvom, to je za vas najlažji način, da se približate osebi, ki vas že nekaj časa zanima. Pri nečem se boste v soboto malce zmedli. Prijatelj vam bo sicer pomagal, toda vsekakor pazite, da se ne boste prehitro izdali, posebno če gre za vprašanje, ki vas očitno še vedno vznemirja.

Vaš ključ: Bodite potrpežljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KOZA

Pogovarjali se boste o preteklosti in nekoliko nepričakovano boste zašli med tiste teme, ki se jim običajno izognete. Končno boste pripravljeni spregovoriti tudi o zadevi, ki ste jo do sedaj zadrževali zase. Nekdo bi vam lahko pri pomembni situaciji priskočil na pomoč, tako bo vse skupaj potekalo bliskovito hitro. V ljubezni vam bo težje kot v preteklem obdobju. Jezni boste, ker se nekaj ne bo razrešilo tako kot ste si zamislili. Morda bi morali vsemu skupaj posvetiti še več časa.

Vaš ključ: Ozrite se v prihodnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Preverite nekaj starih podatkov, saj lahko dobite izredno koristne in uporabne  informacije.  Želite si več harmonije, čaka pa vas čas poln preobratov. V zadnjem hipu boste spremenili načrte, zato bolj pazite na zdravje, premislite tudi o posledicah prevelike živčnosti, ki se pojavlja že nekaj časa. Čutite, da vam nekaj ne ustreza, zato bodite pazljivi, posebno pri dogovorih ki se dotikajo financ. Premaknili se boste z mrtve točke in se skušali usmeriti k drugačnim rešitvam. 

Vaš ključ: Poiščite pravo rešitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Pri delu boste imeli težave z vzpostavljanjem medsebojnih odnosov. Sprašujete se, zakaj se vam zopet zapleta tik pred zdajci. Nekako slutite, da ste na pragu rešitve, toda nekaj vas še vedno ustavlja. Morda je to občutek, da bi morali delovati bolj sproščeno. Zaustavite se na sredini poti in začnite razmišljati o zadevah, ki so za vas zelo pomembne, pa ste jih postavili na stranski tir. Počitek vam bo prijal. To bo v petek najboljša rešitev da si nabere energijo. 

Vaš ključ: Zamenjajte taktiko!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Zgovorni boste, čeprav vas je nekaj časa spremljala negotovost.  Lahko se izkažete tudi z izvirno idejo. Imate priložnost, da popravite nekaj, kar vas muči že dlje časa Vse bo v petek bolj ustaljeno, zato boste morali vi sami poskrbeti, da vam ne bo preveč dolgčas. Nabralo se vam bo nekaj neplačanih zadev. Čim prej jih poskusite poravnati, v nasprotnem primeru vas čakajo še velike obresti. Sprememb se ne boste ustrašili, še celo iskali jih boste in iz njih potegnili najboljše.

Vaš ključ: Bodite bolj sočutni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Ves teden boste aktivni in zabavni, tudi ljubezensko življenje bo zelo intenzivno. Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo še bolj strastna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, s komer se morda raje ne bi. Zaključek bo pozitiven. Z lahkoto boste uskladili čas v službi in z družino, a le če se boste za to zavzeli. Končno boste prenehali sanjati in začeli uresničevati svoje načrte in želje. Ob vsem tem pa ne pozabite na prijatelje.

Vaš ključ: Ne dovolite si manipulacij!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava