Kitajski horoskop od 24. 1. do 30.1. 2022

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 24. 1. do 30.1. 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
25. 1. 2022

PODGANA

V zadnjem trenutku si boste na kariernem področju premislili in ubrali pot, ki je od vas niso pričakovali. Nihče vam ne bo skalil optimizma in odločnosti, zato se skušajte boriti do konca in vztrajate, tudi če vsi drugi obupajo. Z izjemno spretnostjo boste znali privabiti v svoj krog točno tiste ljudi, ki jih trenutno potrebujete. Konec tedna bo najboljša rešitev več počitka. Veliko se boste predvsem v nedeljo, ko boste zelo sproščeni smejali in nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo.

Vaš ključ: Ustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeč 

BIVOL

Nikakor vam ne bo uspelo uskladiti vseh obveznosti, zato se nikar preveč intenzivno ne prerivajte v ospredje. V domačem okolju ne boste našli skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo. Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj zadovoljni z določenim razpletom. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem razmišljate že dlje časa, tudi če vključuje nenadno prekinitev. Konec tedna boste zaznavali podporo tistih, ki zaupajo v vaše sanje, ne glede na to, kako velike se zdijo v tem trenutku.

Vaš ključ: Prilagajanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Zaupajte predvsem svojim mislim in željam. Pogovor z domačimi ne bo več spominjal na puljenje zob, ampak na prijetno stanje, ki vas tudi notranje pomirja. Nikakor pa ne pozabite na nekaj pomembnih obveznosti, s katerimi lahko rešite nastale napetosti. V ljubezni bodo čez vikend na vrsti občutljivi pogovori o denarju in skupni lastnini. Soočite se in nikar ne odlašajte predolgo, ker bo vedno težje začeti. Besede bodo tiste, ki bodo zaznamovale marsikaj.

Vaš ključ: Zaupajte sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Prihaja kopica lepih komplimentov, kljub temu pa ohranite razumna pričakovanja, drugače boste na koncu samo razočarani. Ne upajte preveč, da vas bodo rešili drugi, začnite raje verjeti vase in cenite svoje lastnosti. Kljub vsemu pa boste sredi tedna  psihično vse bolj obremenjeni, saj se bo vse odvijalo hitro. Borba na čustvenem področju bo konec tedna zelo uspešna, zmaga pa seveda v vaših rokah. Približajte se svojim skritim željam.

Vaš ključ: Dobra energija!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

Največ sreče boste doživeli v družinskem krogu, saj bodo vsi razumevajoči do vas. Izredno prijetno vam bo, saj boste dobili vlogo, ki vam ustreza in vas postavlja v ospredje. V sredini tedna boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju. Če boste potrebovali pomoč in podporo nekoga, ki vam sledi, jo boste brez težav tudi dobili. Uživali boste v drobnih stvareh, ki jih drugi niti ne bodo opazili. Poiščite v nedeljo pravo ravnotežje in se na umirjen način soočite z vsem skupaj.

Vaš ključ: Navdihnite bližnje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Čustveno boste zelo mirni in energija tedna vas vodi v razmišljanje o tem, kako bi končno zaužili nekaj več svobode. Spoznali boste, da je bolje svoje skrite želje odkrito povedati, kot zavijati v celofan. Na področju financ bo vladala zmeda, ravno zato se boste počutili nekoliko čudno, nemirno. V kolikor boste našli ugodno rešitev, se problemi nenadoma ne bodo več zdeli tako strašno veliki. Ljubezenska vibracija bo najlepša v nedeljo, zato se ji odprite.

Vaš ključ: Analiziranje čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Čeprav vas bodo želeli prepričati v marsikaj, boste razmišljali le s svojo glavo. Kljub temu pa ne bodite preveč egocentrični in sodelavce presenetite s kakšno prijazno uslugo. Ni pomembno, če vam jo bo kdo vrnil, pomembni so dobri odnosi. Negativen način razmišljanja tokrat pustite za seboj. Samske konje bo čez vikend začel osvajati nekdo, ki ga že poznate, toda vse skupaj ne bo dovolj, da bi se spontano odzvali. Pomembno je, da nadaljujete z dvignjeno glavo.

Vaš ključ: Vztrajate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Poskusite ohraniti v tednu pred vami dobre odnose s tistimi, ki vam niso najbolj pisani na kožo, saj sedaj bolj kot v preteklem obdobju potrebujete somišljenike. Pri pogovorih boste na trenutke zaznavali nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Vseeno je, kako bodo drugi reagirali na pripombe, pomembno je, da jih izrazite kar se da direktno. V nedeljo lahko pričakujete več sreče, druženja in dogajanja, posebno v ljubezni ter na družinskem področju.

Vaš ključ: Odklopite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

S pogumno držo in iznajdljivostjo boste v prvih dneh tedna lažje in hitreje napredovali do cilja, ki ste si ga zastavili. Bodite pa skrajno previdni, s kom se boste povezali in kdo bo imel vpliv na odločitve. Na kariernem področju boste odločni in močni ter nepremagljivi. Nihče se ne bo spustil v prepir z vami, ker boste na vsakem koraku izžarevali odločnost. Osredotočite se in vse boste opravili z odliko. Naredite v soboto nekaj konkretnega v zvezi s spremembo, ki si je želite in o njej razmišljate. 

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Slabe vibracije se bodo v začetku tedna dotikale ljubezenskega področja. Nekdo bo pretiraval in vse skupaj vas lahko, če si boste dovolili močno obremeni. Slaba volja bo morda vzrok nesoglasij, zato pazite, ker boste težko pokopali svojo trmo. Na delovnem mestu ne tvegajte preveč, raje ujemite koristne informacije, ki bodo razširile vaše obzorje. Veliko možnosti boste imeli, da se dokažete skozi svoje delo in obveznosti. Odgovornost vam bo podarila nove priložnosti za napredek.

Vaš ključ: Zberite misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

PES

Na delovnem mestu boste razvijali in vzdrževali optimizem, zato ne boste imeli težav pri zastavljenih nalogah. Začetek tedna boste preživeli v mirnem in urejenem okolju, zatopljeni boste v naloge, ki vam jih bodo zaupali.  Proti koncu tedna se bodo na vas zgnile skrbi, okolica pa bo pogrešala vašo lahkotnost. Osredotočali na svojo lastnino, saj vam ta daje občutek varnosti. Dogajanje se bo v soboto upočasnilo tudi na čustvenem področju, izzive pa boste imeli pod nadzorom.

Vaš ključ: Upočasnitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

V ljubezni bodo na vrsti občutljivi pogovori. Ne odlašajte predolgo, ker bo vedno težje začeti, ter nadaljevati. Ne morete se sprijazniti z vsem, kar vam ni všeč, posebno v domačem okolju, kjer boste v teh dneh preživeli večino svojega časa. Vsaj v karieri se držite tistega, kar počnete najboljše. Ne bodite preveč presenečeni, če vas v petek, ko boste polni idej ne bodo poslušali. Izborite si besedo in prisotne presenetite s svojo modrostjo. Kljub sproščeni nedelji vas bosta zanimala predvsem delo in denar.

Vaš ključ: Ne bodite občutljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite še: