Kitajski horoskop od 24. do 29. 1. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 24. do 29.1.2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 24. do 29. 1. 2017 (foto: profimedia) profimedia
24. 1. 2017

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 24.1.- 29.1.17

PODGANA

Počistili ste z bremeni, osvobojeni se usmerjate naprej. Simpatični boste, kar se vam obrestuje v partnerskem odnosu. Poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje. Odlična energija vam bo v pomoč, da boste bolj sočutni in zaljubljeni. Pred vami so nova prijetna ljubezenska prijateljstva. Zaželeli si boste tudi popestriti svojo garderobo. Do konca tedna se ne spuščajte v resne zveze, saj bi se lahko čisto napačno odločili in kasneje obžalovali. Če se bo v partnerstvu karkoli zatikalo, boste takoj razrešili težave, nejasnosti ali dvome. Vaša privlačnost bo občudovana.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

V prvih dneh tedna se bodo uredile določene zapletene razmere, ki bodo omogočile, da se bodo vaše finančne obveznosti uskladile. Čutili boste zadovoljstvo, ki pa ne bo dolgo trajalo. Ob koncu tedna boste zelo nervozni in vaš um bo preobremenjen ter na trenutke nekoliko zbegan. Veliko se boste družili z ljudmi, kar bo koristilo tudi vašemu zdravju. Nekoliko bo vaše delo zmotilo tudi manjše ljubezensko hrepenenje. Zato boste tudi pri delu manj zbrani. Hodite v naravo, kjer boste spoznali preproste energije, ki vam bodo dolgoročno koristile.

Vaš ključ: Poiščite svojo srečo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

V začetku tedna boste zelo nervozni in vaš um bo deloval tako podnevi kot ponoči. Toda kmalu se boste umirili in boste bolj celovito razmišljali o svojem življenju, o smislu svojega bivanja, o vaši prihodnosti. Našli boste svoj notranji mir. V drugi polovici tedna boste zopet bolj težavni. Hitro se boste razjezili. Ker boste razpršeni, boste le težko čutili vsakdanje dogodke. Pogosto se boste temu odločno uprli in se lotili vsega čisto na drug način. Zaupanje boste občutili v zadnjih dneh tedna, ko boste spet igrivo razpoloženi. Prihaja pa tudi vznemirljiva ljubezenska iskrica.

Vaš ključ: Ne dovolite si zaspati na lovorikah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MAČKA

Ker določenih zadev še niste razčistili, bodo prvi dnevi tedna nekoliko bolj pesimistični. Še vedno boste pogosto žalostni in težko vas bo razvedriti. Nečesa se predolgo oklepate in o tem raje razmislite. Morda morate samo spremeniti svoja stališča. Zaradi mirnega dogajanja boste pogosto zasanjani. Vzemite si čas tudi za počitek. Če morate storiti nov korak, se čim prej podajte v to smer, saj se lahko možnosti za uspeh zmanjšajo že v kratkem času. Zadnje dni v tednu boste z veseljem namenili prijateljem, ki že nekaj časa hrepenijo po vaši družbi.

Vaš ključ: Več se družite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Osvobodili se boste negativnih vzorcev, ki so vas spremljali in zato boste čutili v sebi razcvet in olajšanje. Morda boste odšli na neko potovanje, saj vam teden prinaša željo po avanturah. Še bolj boste v sebi čutili preobrazbo, ki jo boste na tej poti prebudili. Nekoliko boste nestrpni, ker bi pričakovali, da se bo svet vrtel hitreje in da bodo se bodo tudi ostali dogodki zgodili tako, kot si vi želite. Ne pozabite tudi na svoje zdravje, saj se vam lahko pojavijo občasni glavoboli, ki bodo posledica vašega pretiranega obremenjevanja. Ne pozabite, da so pomembni tudi odnosi in druge zadeve, ne samo denar.

Vaš ključ: Pazite na zdravje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

KAČA

Že v začetku tedna boste zelo dobre volje in našli boste sto izgovorov, da bi lahko uživali v življenju. Ljubezen bo v zraku in zelo dobro se boste počutili tako s svojim partnerjem kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Nekoliko pustolovščine bi si zaželeli proti koncu tedna. Veliko vam bo pomenil tudi kakšen sprehod ali izlet v dobri družbi. Od radosti boste uživali v obilju svojih fizičnih in tudi duhovnih energij, ki vas bodo umirjale, tako da se boste počutili čudovito igrivi. Morda boste ponovno srečali neko osebo iz preteklosti.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Na začetku tedna boste večkrat razdražljivi in potrpežljivost bo pogosto nekoliko omajana. Če imate kakšne fizične težave, si ne zatiskajte oči pred resnico. Doživeli boste manjše osebne spremembe, ki se vam bodo zazdele kot korak nazaj, vendar se bodo učinki pokazali v prihodnosti. Morda se boste v prvi polovici tedna podali na kakšno pot. Če boste razmišljali o novih priložnosti glede svojih čustev ali počutja, boste malce razočarani. Kljub vsemu boste ob koncu tedna zakorakali na pot novi osebni pustolovščini.

Vaš ključ: Popestrite si življenje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Vaše počutje bo precej spremenljivo. V prvih dneh tedna boste imeli največ moči in potem boste praktično le še urejali vtise in razmišljali, kako dalje. Mogoče je celo, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni in molčeči, saj slutite, da ste na pragu zanimivih novosti. Nekoliko v pomoč vam bo nekdo od prijateljev. Najprej pa se vsekakor odločite, kako dalje in krepite svoj pogum. Samskim se bodo odvijale zanimive prigode. Na trenutke boste imeli občutek, da se ves svet vrti okoli vas, vendar ne pretiravajte s svojo samozavestjo.

Vaš ključ: Počakajte na bolj ugodne razmere!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

OPICA

V teden boste stopili veliko bolj odločni in zadovoljni, saj vas spremlja optimizem. Kdor čaka, dočaka. Tega se boste zavedali že v prvih dneh tedna in morda vam bo celo nekoliko komično, kako se določene zadeve razpletajo nekako vse naenkrat, brez prekinitev. Morda vam bo celo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in posebna srečanja. V drugi polovici tedna bo vsekakor pestro, sicer pa dobro premislite, s kom nadaljevati svojo zgodbo. Tisti, ki imate težave v razmerju ste v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase in oddaljite od partnerja ter sproščene komunikacije.

Vaš ključ: Osvobodite se bremen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Veliko energij vam je naklonjenih, zato se ne ozirajte na trenutne sitnosti ali začasne zamude, ki se bodo vrstile v prvih dneh tedna. Vse se lahko premaga, pomembno je, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaših rokah. Stvari se bodo zgladile, odnosi popravili, posebno proti sredini tedna. Samskim bo nagajal nekdo, ki bo sicer izpilil vašo komunikacijo, po drugi strani pa vas bo pahnil v situacije, ko vam ne bo jasno, zakaj vas je določena oseba ponovno zavrnila. Vendar se ne obremenjujte, saj boste po zavrnitvi takoj dvignili glavo in se brez slabega občutka obrnili drugam. Delo bo potekalo napredno, brez zapletov.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: sinje modra

PES

Teden vam prinaša številna presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. Pričakujte prijetnosti, spontano dogajanje in srečanja brez načrtovanja. Vezani boste romantično negovali svoje zveze in celo razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so v drugi polovici tedna namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno ljubezensko zvezo. Bodite zaljubljeni in ne iščite težave tam, kjer jih ni. Črnogledost na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. Največ težav boste imeli tisti, ki se odločate glede določenega razmerja, ki se že nekaj časa nahaja v težavicah in konfliktnih situacijah.

Vaš ključ: Pripravite se na komplimente!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

MERJASEC

Teden vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu sreče in prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste tokrat počutili varno. Dovolite si biti romantično zaljubljeni. Nežna čustva bodo vaša iskrica. Blesteli boste v polnem čaru, saj se bodo ljudje okoli vas težko upirali vaši simpatičnosti. Izredno zanimivo vam bo opazovati nekoga, ki bi lahko postal pomembnejši v vašem življenju. Vajin odnos se spreminja, sicer premislite, kaj si dejansko želite, saj morda ne bo ravno vse po vaših željah. Le navidezno ste popustljivi, resnica pa je drugačna, saj velikokrat zahtevate svoje in od tega ne odstopate. 

Vaš ključ: Ne ovinkarite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava