Kitajski horoskop od 24. do 29. 4. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 24. do 29. 4. 2018 (foto: profimedia) profimedia
23. 4. 2018

PODGANA

Izboljšajte nekoliko svojo organizacijo dela. Imate preveč natrpan urnik, v resnici pa si ne znate pravilno razporediti delovnih obveznosti. Začetek tedna bo minil v znamenju nesoglasij, zato počasi zožite krog zaupanja vrednih sodelavcev. V nasprotnem primeru vas lahko preseneti kakšen trač. Vezani, za vas bo ljubezen samo igra. Po morebitnih težavah naj vas vodi pozitivna energija. Kljub vsemu boste ob koncu tedna zakorakali na pot novi osebni pustolovščini, saj vas bo spremljalo veliko optimizma.

Vaš ključ: Prepustite se toku!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Imate preveč opravkov, da bi razmišljali še o namenih drugih ljudi in se ukvarjali z njimi. Nakazujejo pa se problemi z neko osebo nasprotnega spola, ki bo na vsak način poizkušala pritegniti pozornost. To ne bo počela na pošten način in vi boste to tudi opazili. Pazite tudi na finance, saj bi se lahko zaradi naivnosti zapletli v napačno zgodbo. Ponujale se vam bodo prijetne priložnosti, vendar se boste morali poglobiti, da boste izločili tisto, ki je uporabna.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava 

TIGER

Preveč se sprašujete, kaj se bo zgodilo, kar je precej težko, ker preprosto ni pravi trenutek za večje odločitve. Določen problem se lahko sredi tedna reši. S pomočjo usode lahko pričakujete pozitiven razplet. Nikar se konec tedna ne obotavljajte pri iskanju rešitev, saj lahko naletite na manjše težave, vezane na vaše osebno življenje. Bodite sproščeni in vse ostale obveznosti boste prestavili in se popolnoma posvetili čustvom. Dobra energija vam lahko ponagaja pri odločnosti, saj se bo zmanjšala vaša sigurnost v določene poslovne zadeve.

Vaš ključ: Pričakujte boljše obdobje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Vsak korak, ki ga boste v tem tednu naredili, se vam bo v pozitivnem smislu kmalu tudi obrestoval. Prihaja prijetno srečanje in izkazalo se bo, da lahko vzpostavite trdnejše odnose. Brez težav se boste razumeli s tistimi, ki so vam resnično podobni in vas spremljajo. Res je, da sami nikoli ne pozabite na oliko, dokler niste v to prisiljeni, takrat pa lahko neprijetno presenetite. V svoji potrebi po iskanju pravice ne boste potrebovali dodatnih žrtev, ki bi dokazovale vaš prav.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Na vsak način se boste v sredo vsem kazali v lepi luči ter upali, da bodo prav vsi, ki bi jih radi pridobili na svojo stran, spregledali boljšo plat vašega karakterja. Karkoli se že trenutno dogaja v vašem življenju vas spravlja v slabo voljo. Zato se lotite stvari malo drugače in začnite bolj zaupati vase. Mnoge boste nekako prijetno zmedli in ravno zato vztrajajte, saj bo čas konec tedna idealen za korenite spremembe. Na področju dela se boste nekoliko zaustavili in tehtno razmislili, katere spremembe vas peljejo k dobičku.

Vaš ključ: Okrepite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: Karmin rdeča

KAČA

V ponedeljek boste preveč oklevali pred tem, da bi pokazali, kaj veljate. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, preprosto niste pripravljeni začeti nove zgodbe. Uskladite svoje načrte z realnimi možnostmi za njihovo uresničitev, sicer boste po nepotrebnem izgubljali energijo. Stvari niso videti jasne, zato se ne naprezajte, ampak počakajte na boljši trenutek. Nekoliko bo vaše delo zmotilo tudi manjše hrepenenje po nekomu iz preteklosti. Zato boste tudi pri delu manj zbrani, kar bodo občutili sodelavci.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Velika količina dela vam bo preprečevala, da bi se preveč posvečali ljubezni, in morda bo tako celo bolje. Vsaj ne boste imeli časa za prepir, čeprav boste razloge zanj pogosto iskali, ne da bi vedeli, zakaj jih potrebujete. Ostali ste brez energije, zato bodite modrejši in se ne izpostavljajte preveč, tudi ob nenapovedanem pogovoru. Nekaj odgovorov prihaja z zamudo, zato se vam obrestuje potrpežljivost. Če se boste morali glede poslovnih zadev ali finančnih razmer nekaj odločiti, nikar ne odlašajte. Vaš denar bo konec tedna prišel in tudi osebno se boste počutili močni in samozavestni.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Počasi in premišljeno se v prvih dneh tedna odpravite naprej. Ni dobro, da dvomite vase, ampak bo bolje, da se odločite in na pravilen način dorečete situacijo. Posvarite prijatelje, da se trenutno nahajate v zoprnem obdobju, saj se lahko zgodi, da bo zaradi vaših težav izbruhnil kakšen konflikt. S partnerjem se bosta pogovorila o vseh nejasnostih, ki sta jih bila deležna v preteklem obdobju. Veliko vam bodo v zadnjih dneh tedna pomenile prijateljske vezi, ki se lahko utrdijo. Tokrat boste imeli za vse dovolj časa.

Vaš ključ: Ne podlezite težavam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

OPICA

Zavedate se, da morate svoje delo opravljati natančno in odgovorno. Svojih dolžnosti do srede nikar ne prelagajte na druge. V drugi polovici tedna se boste veselili tudi uspeha svojih sodelavcev, kar ni ravno v vašem kontekstu. Če na področju zdravja še niste opazili nič posebnega, je zdaj zadnji čas, da se zavedate, da tako ne bo šlo v nedogled. Naspite se in si privoščite malo več svežega zraka. Konec tedna vam prinaša nekaj zasanjanosti in poglobljenega razmišljanja.  Pojavi se lahko tudi nekaj občutljivosti.

Vaš ključ: Bodite pripravljeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Pazite v prvih dneh tedna na investicije. Nakazuje se, da boste precej denarja nakazali za nekaj, kar ne bo prineslo pravih rezultatov. Zelo boste razočarani. Pretehtajte vsako besedo in pazite tudi za volanom. Zvezde vas opozarjajo pred nevarnimi pretiravanji. V zadnji dneh tedna prihaja stres, ki vas bo spravil v slabo pozicijo, vendar le če si boste dovolili. Kljub vsemu, se vam bodo občasno pojavile priložnosti, ki vas bodo razvedrile in prinesle več možnosti za napredek.

Vaš ključ: Ne dovolite manipulacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Doma ne boste najbolje razpoloženi, v ljubezenskih odnosih pa vas lahko zmotijo partnerjeve opazke. Nekdo se ne odziva tako, kot bi vi radi, kar boste tudi izpostavili. V drugi polovici tedna se vam obetajo poslovne priložnosti, ki jih morda ne boste sprejeli, kljub temu pa bodo dvignile raven vaše samozavesti in vas popeljale k novim idejam. Na finančnem področju boste zapleteni v malenkosti in situacije, ki bodo kradle vas čas. Vikend bo usmerjen v intenzivno delo na sebi.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Tokrat boste presenečali s svojo samozavestjo. Ne bo vam težko zahtevati povišice ali komentirati, kako kdo dela, in čisto samoumevno bo, da vas spoštujejo. Bodite strpni in pogoltnite tudi kakšno žaljivko, ki bo letela na vas. Na ljubezenskem področju boste ves teden presenečeni nad partnerjevo igrivostjo. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni več komplimentov, vendar ni dobro, da bi vam preveč stopili v glavo, saj bi s tem ustvarili napačen vtis v določeni družbi.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri