Kitajski horoskop od 25. 2. do 3. 3. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 25. 2. do 3. 3. 2019 (foto: pixabay) pixabay
26. 2. 2019

PODGANA

V prvih dneh tedna boste deležni nihanja razpoloženja. Čeprav se boste na čustvenem področju stabilizirali, boste imeli na trenutke občutek, da se nič ne dogaja tako, kot bi si vi želeli. V četrtek in petek se boste razveselili, saj prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte preveč. Samski se raje usmerite v nekaj novega, saj močno potrebujete spremembe. Tokrat je pravi čas, da rešite poslovne zaplete, ki so se vam do sedaj zdeli nerešljivi.

Vaš ključ: Družite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Teden bo razigran, ker se boste končno sprostili in odmislili težave iz preteklosti. Zaželeli si boste dobre družbe simpatične osebe, kjer se boste lahko popolnoma odklopili. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto, še posebej to velja za pripadnice ženskega spola. Čustvene odnose boste želeli urediti tako, da bo ljubezen preplavila vse ostalo in vas popeljala v svet sanj. Zelo boste tolerantni in zaupljivi, med vama se bodo energije stabilizirale in uživali boste v toplih objemih.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Teden, ki je pred vami, bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi vse skupaj ostalo enako. Zavedati se morate, da spremembe ne bodo slabe, saj bodo v vas zbudile željo po odkrivanju novih stvari in priložnostih, ki vodijo k sreči. Ne upirajte se napredku saj vam bo tokrat koristil. Končno boste mirnejši, posebno na osebnem področju. To se bo kazalo tudi v tem, da boste lažje odpustili in pozabili zadeve, ki so vas bremenile. Samski boste konec tedna stopili v akcijo in si izborili zmenek, na katerega že dolgo čakate.

Vaš ključ: Ne čakajte na priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Začetek tedna vam ne bo najbolj naklonjen. Ranljivi in občutljivi boste, kar bo povzročilo precej težav na ljubezenskem področju. Na realnost boste enostavno pozabili, saj se boste veliko boljše počutili v sanjskem svetu. Pazljivi bodite tudi pri finančnih zadevah, saj se vam bo zdelo vaše stanje precej boljše od realnega. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte v vsaki priložnosti. V zadnjih dneh tedna boste deležni presenečenj s strani ljubljene osebe. Pomagali vam bodo tudi prijatelji, ki krepijo vašo samozavest.

Vaš ključ: Naredite korak naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Teden, v katerega stopate, vam prinaša zadržanost in hladnost na čustvenem področju. Lahko se vam zgodi, da boste hladni in nezainteresirani za druženje z nekom, ki vam je v preteklem obdobju zelo odgovarjal. Po drugi strani pa bo druga polovica tedna potekala v znamenju vznemirljivih presenečenj. Osvajal vas bo nekdo, ki vam bo deloval neiskren, zato se najprej prepričajte, kaj se skriva v ozadju, saj sedaj niste, kljub svojemu močnemu karakterju, pripravljeni na razočaranja. Samskim se bo zdelo, da se gibljete v krogu oseb, ki si želijo le zabave.

Vaš ključ: Zaupajte v svoje sposobnosti.

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj dvomov in nezadovoljstva na ljubezenskem področju. Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Potrudite se dokazati, da vam lahko zaupajo, bodite predvsem bolj zanesljivi in vztrajni. Na ljubezenskem področju prihajajo spremembe. Soočili se boste s tistim, kar morate še spremeniti, na poti do zadovoljstva. Na področju dela in sodelovanja vas čaka prijetnost in odprtost. Zadovoljni in nasmejani boste, še posebej tisti, ki se v preteklem obdobju niste mogli odločiti.

Vaš ključ: Tvegajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Prihaja občutek, da se morate soočiti z nastalimi situacijami. Povedali boste skoraj vse, kar vam leži v srcu. Velika večina vas bo obremenjena s preteklostjo ali pa boste razmišljali o nekom, ki vam je bil včasih pomemben na čustvenem področju, vendar se ne izgubljajte v nostalgiji, saj boste imeli priložnost doživeti prijetno srečanje, ki vas bo sprostilo. Zadnji dnevi v tednu pa vam prinašajo intenzivne pogovore s pomembno osebo. Tisti, ki že dolgo čakate, da se simpatija odzove tako kot si vi želite, boste počasi začeli nizati nove načrte.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti.

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Čeprav ste večinoma z mislimi zazrti v prihodnost, vas bo ta teden usmeril v to, da se soočite tudi s preteklostjo. Zapletli se boste v situacije, zaradi katerih boste iz svojih globin obudili spomine, ki vam ne bodo najbolj naklonjeni.  Poskusite se počasi usmeriti le v sedanjost in prihodnost, ki vam obljubljata napredek. Obeta se vam krajše potovanje z ljubljeno osebo, ki bo odvisno od vaše odločitve. Dobro bi bilo, da konec tedna tvegate, saj bolj boste analizirali, težje se boste odločili glede pomembne zadeve.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

OPICA

V prve dni tedna boste stopili neodločni in polni vprašanj, povezanih z ljubezenskim področjem. Še vedno ne veste kaj si v resnici želite. Bodite pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v zadnjem času predvsem pa bolj odločno stojte za svojimi trditvami. Aktivnosti povezane s potovanji ali izobrazbo, bodo povzročile nekaj stresa. Pričakujte tudi informacijo, ki vas bo presenetila. Pravočasno pripravite vse podrobnosti, da ne bo prišlo do pomote. Končno se boste zopet posvetili poslovnim zadevam in jih popeljali v pravo smer.

Vaš ključ: Ne skrivajte svojih čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Globoko v sebi boste v tem tednu spoznali pojem ljubezen in se veselili presenečenj, ki vam jih prinaša. Romantična doživetja in nežnosti vas bodo vzpodbujale. Na delovnem mestu pa vas čaka manjše zatišje, ki vam bo po eni strani odgovarjalo. Spontano se boste soočali z novimi izzivi in preživeli izjemno dinamičen teden, čeprav se boste čez vikend nekoliko umirili in se sprostili od skrbi. Hrepeneli boste po bližini ljubljene osebe. Samski imate celo odlične možnosti, da se na novo zaljubite.

Vaš ključ: Poiščite resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Teden vam prinaša nekaj drobnih sprememb na ljubezenskem področju. Prišli boste do spoznanja, da ste bili preveč omahljivi in občutljivi. Zdaj je čas, da se soočite in direktno poveste svoje mnenje, ki bo prodorno. Bolj naklonjena vam bo druga polovica tedna, saju boste v zraku začutili ljubezen in željo po spolnosti. Obetajo se vam prijetne avanture, povezane z zabavami, ter prijetni večeri v dvoje, ko si boste resnično oddahnili od napornega, natrpanega urnika.

Vaš ključ: Odločite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

V prvih dneh tedna prihaja nekaj nejasnosti. Največ energije in motivacije boste potrebovali v domačem okolju, kjer se bodo vrstili zoprni trenutki in manjši nesporazumi. V ljubezni je proti koncu tedna na vidiku zjasnitev, toda vse prihaja izredno počasi, zato nikar ne bodite tako neučakani. Vezani boste tokrat prepričani v svoja čustva in čeprav jih bo nekdo želel zamajati, mu to ne bo uspelo, saj svoji ljubljeni osebi popolnoma zaupate. Nedelja bo odličen čas za športne dejavnosti.

Vaš ključ: Ustavite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Poglejte si še: