Kitajski horoskop od 25. aprila do 1. maja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 25. aprila do 1. maja (foto: shutterstock) shutterstock
26. 4. 2022

PODGANA

Naj vas ne skrbi, da se ne bi znašli, saj boste z mnogimi hitro našli skupni jezik, tudi če gre za poslovne projekte ali zadevo pri kateri bi lahko združili prijetno s koristnim. Čim prej pošljite povabilo, s katerim odlašate že nekaj časa. Pripravljeni ste se boriti, zato boste v četrtek izpostavili svoje argumente ter pričakovali direktne odgovore. Sobota bo za vas nekoliko težek dan, ker bodo v ospredje stopile zadeve in obveznosti povezane z nekom od družinskih članov. 

Vaš ključ: Samozavest!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

BIVOL

Vklaplja se vaša dobrodelna nota, nič vam ne bo težko, z veseljem boste priskočili na pomoč, brez da bi karkoli pričakovali v zameno. Četrtek vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu prijetnih dogodkov se boste tokrat počutili varno. Nežna čustva bodo vaša iskrica, ljudje okoli vas se bodo težko upirali vaši simpatičnosti. Določen prijateljski odnos se spreminja, in sicer v smeri, ki vam bo ustrezala. Energije boste imeli tudi v nedeljo na pretek.

Vaš ključ: Prijetni dogodki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Nekaj vas zanima veliko bolj, kot v preteklem obdobju, zato se zagotovo ne boste ustavili pri nejasnih zadevah. Vaša beseda bo zadnja, če boste povedali resnico. Nikakor ne boste dovolili, da bi vam spodletelo. Storite več za svojo kondicijo, omogočite si več rekreacije. Začutili boste tudi potrebo po gibanju v večji skupini. Spoznate lahko nov krog ljudi, ki bo dodal nekaj optimizma. Nikar se ne držite zase, ampak se odprite tistim, ki so na podobni valovni dolžini. 

Vaš ključ: Gibanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA

Žalostni boste, saj se bodo pomembne zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nekaj se bo dejansko razpletalo prepočasi za vaš okus, zato poslušajte intuicijo, saj vas bo opozorila na težavo, ki jo lahko preprečite.  V zadnjih dneh tedna boste pripravljeni zagovarjati svoje želje in interese. Popaziti morate, da ne boste pretiravali in s tem nekoga celo užalili. Vse se vam bo zdelo v nedeljo zaradi ljubezenskih iskric lepše in lažje izvedljivo. 

Vaš ključ: Pohitite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

ZMAJ

Zaželeli si boste svobode in se rahlo izogibali delu ter obveznostim. Kljub temu ne boste imeli večjih težav saj ste prepričani, da po napornem obdobju potrebujete počitek. Ukvarjali se boste s tem, kaj vam trenutno manjka v ljubezenskem razmerju. Situacija, ki ste si jo vzeli k srcu, bo proti koncu tedna stekla drugače kot ste predvidevali. Dojeli boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali, da gledate izključno nase. Prihajajo tudi nenadna odkritja.

Vaš ključ: Razigranost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Zaradi nakopičenega dela boste v torek, ko boste želeli čim prej zaključiti nekoliko nervozni. Pazite, da ne boste česa pomembnega zaradi hitenja in nezbranosti pozabili. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Bodite pripravljeni, saj bo v petek, ko boste bolj samozavestni nastopil trenutek odločitve za nekaj, kar bo za vas v prihodnosti zelo pomembno. Nikar preveč ne oklevajte, saj bi vam bilo že kmalu žal. 

Vaš ključ: Ne bodite nervozni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Na vidiku ni večjih težav, le ne pozabite na vse tisto, kar morate zaključiti in se je dogajalo v preteklosti. Prva naloga bo, da si pridobite vse potrebne informacije, šele potem boste lahko odreagirali na pravi način. Bodite bolj previdni, saj se stroški nenadzorovano nabirajo, vi pa ne najdete prave poti do cilja. Čeprav boste dobili pomembno informacijo, si je ne boste znali razložiti. Za pomoč boste prosili nekoga, ki mu zaupate, z veseljem vam bo ustregel. 

Vaš ključ: Težave se umikajo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KOZA

V domačem okolju pazite, da ne bi spet začeli prepirov le zaradi nerazpoloženja in ostrih odgovorov. Nikar ne obujajte zadeve, ki naj bi ostala v preteklosti, še posebej če se dotika področja ljubezni. Pretehtajte svoje odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru dolgoročne in zelo obremenilne.  V nedeljo, ko si boste vzeli čas zase in se umirili, vas bo navdušil odgovor, katerega ste že dolgo ter zelo nestrpno čakali. 

Vaš ključ: Vzemite si čas zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

OPICA

Potek dogajanj se bo odvijal bo po vaših željah in pričakovanjih. Zlasti na osebnem področju boste celo obžalovali, da si niste zastavili še več. Kljub presežkom ne počivajte na lovorikah in se odprite tistim vprašanjem, ki vas zasledujejo. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala tudi na tiste, ki vas obkrožajo. Zaželeni in dobrodošli boste v vsaki družbi. Z ljubljeno osebo se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje. Samskim pa lahko sobota prinese prijetno presenečenje. 

Vaš ključ: Presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Ujemite simpatičen namig, ki vas bo vabil k prijetnemu prijateljskemu kramljanju. Premislite, preden odklonite. Kljub praznikom bo vaš cilj v prvi vrsti namenjen vzpostavitvi finančne discipline. Zato boste nakupe omejili na minimum.  Morda vam bo nekoliko žal, ker boste izpustili določeno zadevo iz rok, vendar se vam bo na malo daljši rok odločitev še kako obrestovala. Bodite potrpežljivi in tolerantni. Zelo čustveno boste v nedeljo, ko bo vse skupaj zelo pestro doživljali dogajanje. 

Vaš ključ: Potrpežljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

V tednu pred vami boste močno povezani s svojim sorodstvom. Ko vas bo nekdo nekaj prosil, boste takoj pripravljeni pomagati in se pogovoriti. Ne razmišljajte o določenih zadevah predolgo, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način, s pomočjo diplomacije. Najbolj pomembno vam bo, da vas bodo vsi občudovali in pohvalili. Vztrajali boste pri svoji odločitvi, kar pa vas lahko v krogu drugače mislečih drago stane.

Vaš ključ: Zavdajte se prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Stvari se počasi sestavljajo. Odlično boste disciplinirani in z veseljem se boste pogovorili o vseh vprašanjih. Odločili se boste pravilno, zato lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti. Nekdo vas bo opazoval in nadziral, kar vas tokrat niti ne bo zmotilo, saj boste odličen zgled. Zadeve poskusite urediti tako, da bo za vse čim manj naporno, ter da se boste lahko umirjeno podali naprej. Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj vas na koncu čaka nekaj pomembnega in prijetnega. 

Vaš ključ: Spontanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Prberite še: