Kitajski horoskop od 25. do 30. 8. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 25. do 30. 8. 2020 (foto: Pexels) Pexels
25. 8. 2020

PODGANA

V sredini tedna se bodo stvari zapletle in hitro začele dobivati dimenzije, ki si jih ne želite. Preden vam stvari uidejo iz rok, si vzemite čas za pogovor in podarite nekomu novo priložnost. Kar ne gre takoj, bo šlo morda kasneje. Pomembno bo, da boste svojim čustvom pustili, da bodo prišla na plan. Jasni bodite tudi pri izražanju, predvsem v partnerskem odnosu. V soboto boste stopili spontano in zadovoljno. Pozabili boste na skrbi, ki jih imate na delovnem mestu, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo na stranskem tiru. 

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Obveznosti boste imeli sredi tedna veliko, poleg tega se vam obeta tudi nekaj zanimivega dogajanja na zasebnem področju. Če vas nihče nujno ne bo potreboval, se lahko pojavi občutek nezadovoljstva. Ne vdajajte se v slabo razpoloženje, ampak sprejmite to kot del vaše lekcije. Zadnji dnevi v tednu bodo obarvani z boljšim počutjem. Ne pozabite da pridnost vedno nagradi trud in trdo delo, tako bo v tem tednu nagradila tudi vas. Uspeh bo povezan le z vašim vloženim trudom, tokrat druge pomoči ne boste prejemali. 

Vaš ključ: Zaupajte v svoje želje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Na področju družine boste v sredini tedna deležni manjših nesoglasij, ki jih boste najlažje preprečili z razumevanjem in smehom. Z veseljem se boste lotili vsakega dela, ki vas bo sproščalo in umirjalo. Glede na to, da je pred vrati zanimivo obdobje, bo vaše počutje tudi konec tedna odlično. Ker pa ste izpostavljeni nezgodam in nevšečnostim z glavo, pa bodite na ta del telesa še posebej pozorni. Naredili si boste dober načrt, ki bo vključeval več rekreacije in gibanja, kljub temu pa skušajte ostati aktivni na ostalih področjih. 

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA (zajec)

Na ljubezenskem področju boste v sredini tedna pripravljeni na vse, zato vas čisto nič ne bo presenetilo. Z veseljem se boste podali na izlet ali krajše pohajkovanje. Imate sijajno možnost, da spremenite določene navade. Končno se boste izkazali, posebno če ste dolgo razmišljali o tem, kako bi nekomu povedali določene zadeve. V nedeljo boste veliko bolj sproščeni. Želeli si boste zasebnega sodelovanja, a boste stvari videli preveč po svoje, poleg tega pa ne boste imeli nobene želje po prilagajanju. 

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Nemirni in negotovi boste stopili v teden pred vami. Povabljeni boste v športno, rekreativno ali umetniško dejavnost, kar vam bo popolnoma pisano na kožo. Nekoliko bolj popazite na spodnji del telesa, še posebej na želodec. Organizirajte se in si očistite telo s primerno dieto in pitjem večjih količin vode. Nekaj skrbi bo v zadnjih dneh tedna namenjenih finančnemu stanju, kjer si boste naredili dober načrt za prihodnost. Nekomu, ki vam je zelo pri srcu, boste morda celo podarili novo priložnost.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Glede srčnih zadev ste lahko v tem tednu optimistični. Nekaj se bo končalo v drugi smeri, kot ste predvidevali. Veliko časa boste preživeli s tistimi, ki vas bodo navdihnili s svojo pozitivno energijo, utrujale pa vas bodo misli, ki bodo povezane z dolgoročno preteklostjo. Četrtek bo obarvan s čustvi. Končno boste vedeli, kaj si želite tudi na srčnem področju. Ostane vam le še to, da preidete k dejanjem, kar zagotovo ne bo pretežko, ker ste v resnici komaj čakali, da se nekaj premakne. Obkroženi boste z lepimi stvarmi. 

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Opazili boste, da vaše razpoloženje niha, poleg tega pa boste utrujeni od dolgih pogovorov. Potrebovali boste tišino. Poskusite meditirati, saj boste s tem razbili negativno energijo, prav tako pa boste dvignili nivo vašega počutja. Vzemite si več časa zase in se posvetite tistim zadevam, ki ste jih dali zaradi preobremenjenosti nekoliko na stran. Delo, ki vas čaka bo nekoliko bolj zapleteno kot ponavadi, ampak vam bo z močno voljo uspelo dokončati zadeve brez kakšnih večjih težav. Ni še prepozno, da se naučite tisto, kar je potrebno. 

Vaš ključ: Umirite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Veliko boste razmišljali o spremembah, ki bodo povezane v vašim ljubezenskim življenjem. V obdobju, ki je pred vami, boste končno prišli na svoj račun. Nevšečnosti ter dvomi, ki ste jih bili deležni, se počasi umikajo. Nasmeh in dobra volja vas bosta držala pokonci. Pozorni bodite le na delovanje ščitnice in telesno težo, kajti ves čas vam bo dišala dobra hrana, ki se ji boste težko uprli. Še posebej v zadnjih dneh tedna si boste zaželeli prave poslastice. Vikend vam prinaša nekaj manjših napetosti na psihičnem področju. 

Vaš ključ: Izkoristite svoje atribute!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Poglobiti se boste morali vase. Ker boste obenem imeli tudi ogromno drugih obveznosti, boste razdražljivi in nemirni. V odnosu z ljubljeno osebo bodo prisotne iskrice strasti, še posebej v sredo. Vaše pronicljivo opazovanje se vam lahko obrestuje hitreje, kot ste pričakovali. Pokažite, da ste lahko komunikativni, diplomatski in razumevajoči, ne da bi pri tem užalili nekaj prijateljev. Tudi vi včasih ostanete brez besed. Popazite le v odnosih s starejšimi, ki bodo precej zahtevni. V nedeljo se boste znašli na prelomnici.

Vaš ključ: Začnite gledati nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

V sredini tedna prihaja preizkušnja za vztrajnost, ki se lahko kmalu povrne. Z denarjem boste imeli srečo, ostane pa še druga ovira. To je odnos z nekom, ki nikakor noče popustiti. Zadovoljni in nasmejani se boste konec tedna podali v raziskovanje. Veliko stvari se obrača tako, kot ste pravzaprav predvidevali. V nedeljo bo izrazito tudi nekaj, na kar niste bili dovolj pozorni, zato uredite podrobnosti, da vas težave ne zasujejo. 

Vaš ključ: Ne ustrašite se novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Glede zadev na ljubezenskem področju boste pričakovali več. V teden boste zakorakali nekoliko zmedeni. Popazite na vse, kar je najtežje, opravite že v prvi polovici tedna. Posebno, če se ukvarjate z določenimi zadevami, ki so vam že povzročile veliko preglavic. Povabilo, ki ga boste deležni, vas ne navdušuje. V ljubezni je vseeno najbolje, da počakate še nekaj časa, tako se boste pravilno odločili. Čustva, o katerih razmišljate bodo v nedeljo še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak in se soočite z nekom. 

Vaš ključ: Prilagodite se družini!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

V teden boste stopili radovedni in polni pričakovanj. Vleklo vas bo tja, kjer boste lahko mirno izražali svoje mnenje in delili svoje izkušnje. Potrebovali boste občutek sprejetosti, hkrati pa boste vztrajali pri svoji neodvisnosti. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala prijetna energija, ki bo umirila vaš nemirni um in vam podarila več iskrenega razumevanja na čustvenem področju. V nedeljo se lahko pojavi nekaj nervoze in nezadovoljstva na osebnem področju. Molk in taktnost bosta vaši najboljši orožji. 

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Preberite še: