Kitajski horoskop od 25. do 31. julija

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 25. do 31. julija (foto: profimedia) profimedia
26. 7. 2022

PODGANA

Dobro bi bilo, če bi odnos do nekaterih stvari spremenili, pa tudi dopustili drugim, da vas vodijo v še boljšo smer. Za zdravje in dobro počutje boste naredili več kot običajno, gibanje vas bo stabiliziralo. Zadnji dnevi v tednu bodo vsebovali navidezno napetost, ki vas nikakor ne sme usmeriti v slabo razpoloženje. Preženete jo lahko s tem, da se poglobite vase in poiščete bistvo težave. Veliko boste razmišljali o nadgradnji ljubezenskega odnosa, poskusite biti s svojimi željami bolj direktni. 

Vaš ključ: Postavite sebe na prvo mesto!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Priložnosti se bodo do srede, ko boste zelo zagnani odvijale tudi v svetu poslovnosti. Prihaja občutek, da vas vse. Veselili se boste vsake malenkosti, ki bo drugačna od vsakodnevnega življenja. Sedaj je pravi čas, da o določenih zadevah spregovorite, saj boste naleteli na pozitiven odgovor. V soboto in nedeljo boste bolj ležerni, vseeno pa ne bi bilo slabo, če se odpravite vsaj v naravo, da pozabite na težave in sprostite dušo in telo. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Na čustvenem področju pričakujte sredi tedna prijetne energije in pogovor, ki bo obrodil sadove. Dobili boste zmagovalen občutek ter se notranje pomirili. Pričakujte pa, da lahko vaša samozavest nekoga zmoti. Prej ko boste vse skupaj argumentirali, razmislite, šele nato naredite korak. Samozavestno razmišljanje, ki ga boste deležni vas bo pripeljalo do pozitivnih rezultatov na osebnem področju. Prišli boste do zaključka, da lahko z iskrenim pogovorom duhovno napredujete. 

Vaš ključ: Izognite se dvomom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Marsikaj vas bo motilo in zaviralo, posebno ob bližini tistih, ki vedno nekaj zahtevajo od vas. Nikar se ne razburjajte po nepotrebnem, raje se enostavno umaknite. Premislite, koliko zares poznate svoja čustva v povezavi z dogodki preteklih dni. Vezani boste imeli težave s prilagajanjem, vaše nihanje se bo nadaljevalo tudi tekom tedna. Ovire se bodo pojavljale tudi s strani družine, ki vas tokrat ne bo podpirala na pravi način. To ravnanje lahko v vaši podzavesti povzroči večje borbe. 

Vaš ključ: Ne bojte se vprašati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

Priznali si boste, da zamere nikoli ne peljejo v pozitivno življenje, zato boste z nekom ponovno načeli pogovor. Ne obremenjujte se preveč z malenkostnimi in nenehnimi nesporazumi, raje se previdno usmerite v rešitve. Spoznali boste, da se odgovor na pomembna vprašanja skriva drugje, kar vas bo močno presenetilo. Konec tedna prihajajo v ospredje stiki s prijatelji, ki jih že dlje časa niste videli. Prijetno in razigrano bo, če se boste znali sprostiti.

Vaš ključ: Zavedajte se, da čas teče!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča 

KAČA

Z namenom, da bi izboljšali svojo finančno situacijo se boste lotili nečesa zahtevnega. Presenetili boste z vztrajnostjo in dobro organizacijo. Vse skupaj boste hoteli opraviti zelo na hitro, kar ne bo najbolj priporočljivo. V ljubezni boste bolj zadovoljni, če boste nekoliko zmanjšali svoja previsoka pričakovanja. Nikar se konec tedna ne zanašajte le na prvi vtis, saj bo situacija zahtevala nekaj logičnih razlag. Ne verjemite praznim obljubam, raje vprašajte za dodatne napotke. 

Vaš ključ: Poiščite resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Potrebovali boste več sreče, ki jo boste dobili v ljubezenskem odnosu, zato ne pozabite odgovoriti nekomu, ki vas čaka in upa na lep razplet. Sreda je odličen čas za začetek sodelovanja, ki vas lahko popelje k spodbudnim rezultatom. Bodite vztrajni in ne dopustite, da bi vas ob morebitnih neuspehih popadla ravnodušnost. Pričakujte v nedeljo zanimiv telefonski klic, vendar se. Če vam nekaj ne bo všeč nikar ne spuščajte v konflikte, saj se lahko le ti razvijejo v resne zamere.

Vaš ključ: Vztrajate do konca!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Sijali boste od pozitivne energije, dobre volje in priložnosti. Pomembno bo, da se boste postavili zase in za tiste reči, ki so vam pisane na kožo. Zadovoljni boste, da se vam bo na poslovnem področju vse skupaj sredi tedna dobro izšlo in to boste lahko dosegli le z dobrimi povezavami. V sebi boste čutili energijo, ki bo dišala po uspehu, s čimer bo blagodejno vplivala na počutje. Ljubezenske vibracije bodo najbolj strastne v soboto, ko se boste z veseljem predali.

Vaš ključ: Prisluhnite svojim mislim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

OPICA

Z zanimivim prijateljskim klepetom si boste polepšali dni in si ustvarili lepše pogoje. Strast se bo lotila spečih čustev, prebudila bo tudi najbolj zadržane. Četrtek je odličen čas za začetek sodelovanja, ki vas lahko popelje k zelo ugodnim rezultatom. Zaželeli pa si boste tudi sproščene zabave, vsekakor pa se na vsakem koraku poskusite prepustiti svoji domišljiji. V domačem okolju se lahko v nedeljo, ko boste nezbrani znajdete v neprijetnem položaju. 

Vaš ključ: Ne bojte se sprememb!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Strah vas je, da bi se posledice nezadovoljstva in zatiranosti počasi pričele odražati na vašem zdravju, zato boste pripravljeni storiti korak. V ljubezni se vam nakazujejo lepši časi, zato bodite pozitivni in ohranite vero v iskreno ljubezen. Nikar na področju kariere, kjer vas bodo obdajali nervozni posamezniki ne izgubljajte časa z nepomembnimi zadevami. Poskušajte čim bolj gledati na to, kako določene zadeve vplivajo na vas. V nedeljo ne bo več pomembno kdo je na vaši strani in kdo ne. 

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Posebnih presenečenj ne pričakujte, vaša predvidevanja glede določene situacije se bodo uresničila. Tokrat se lahko dogovorite hitreje, kot ste pričakovali, le začnite pravočasno, brez strahu in raznih zadržkov. Zavedajte se, da vlagate v nekaj dolgoročnega. To pomeni, da rezultati morda ne bodo vidni takoj in da morate že v izhodišču stvari zastaviti tako, da vam ne zmanjka energije. Nima smisla, da konec tedna z nekom tekmujete, kdo dlje zdrži in se s tem samo izčrpate. 

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

Prihaja resen razmislek o sožitju naravo ter razbremenitvi od nepotrebnih skrbi. Ne zanašajte se na to, da boste uspeli čez noč rešiti vse težave. Pogumno in drzno boste bodrili tiste, ki bodo v vaši bližini, sami pa se boste težje sestavili. Govorili boste bolj malo, kljub temu boste z dejanji pokazali kar mislite. Na delovnem mestu boste morali biti bolj prožni, ne pozabite prisluhniti tudi intuiciji. Bodite bolj previdni v domačem okolju, saj nekomu vaše odločitve niso všeč.

Vaš ključ: Ne sanjarite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Poglejte si še: Prihaja MLAJ v levu (četrtek, 28. julij): Kaj prinaša?