Kitajski horoskop od 26.9 do 2.10

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26.9 do 2.10 (foto: shutterstock) shutterstock
27. 9. 2022

PODGANA

Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar še vedno močno odmeva v vaših mislih. Opazili boste, da je prisotnih tudi nekaj motečih dejavnikov, na katere niste računali. Spomnite se, da ste samozavestni in se ne ustavljajte v zadnjem hipu. Prebudili se boste ravno takrat, ko drugi ne bodo pričakovali. V petek, ko boste nemirni se morate pomembne naloge lotiti postopoma, saj zahteva veliko pozornosti. Vzemite si čas, pa boste z vsem skupaj na koncu zadovoljni. 

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

BIVOL

Sprejmite dejstva in presenečeni boste, saj bo nastopilo olajšanje, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile. Tudi tempo boste precej upočasnili, ker podzavestno nenehno čakate na boljšo priložnost. Pri tem se zavedate, da vas drugi zaradi tega nekoliko manj razumejo. Ničesar ne boste prepustili naključju in vsaka naloga bo imela točno določeno mesto na urniku. Ljubezenske zadeve bodo stopile v ospredje v nedeljo.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Določeni koraki, ki ste jih že nekaj časa skrbno načrtovali vas bodo pripeljali do veliko boljšega počutja. Končno boste zadovoljni s svojimi poslovnimi situacijami, tudi tisti, ki že nekaj časa iščete izboljšave. Bodite nekoliko bolj previdni glede financ, saj se vam gradovi v oblakih počasi podirajo. Nervoza, ki bo prisotna, vas bo opomnila, da potrebujete počitek, zato nikar ne ignorirajte pomembnih opozoril. Podrobno boste razmišljali o ljubezni. 

Vaš ključ: Drobni koraki vodijo k napredku!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MAČKA

Čeprav se ne boste počutili razpoloženi za družbo, bi bilo dobro, da se vseeno pogovorite z bližnjimi. Z denarjem se boste ukvarjali, ko se bo v vaše misli prikradel tudi večji nakup, ki vam ne bo dal miru. Poiščite prave informacije in, če je treba, vse še enkrat razčlenite. Še posebej, če ste pred kratkim doživeli razočaranje. V soboto boste morali pri sebi uredili nekaj stvari in si postaviti nove cilje. Prijatelj vam bo prisluhnil, zato z idejami pogumno na dan, saj bodo naletele na plodna tla. 

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Zaupajte svoji intuiciji in se ne predajte tako zlahka, čeprav vas bo nekdo besedno napadel. Na osebnem področju se ne boste pritoževali, kar vam bo bolj všeč, kot da se sprašujete, kako prebroditi težke situacije. Če vas čakajo obveznosti povezane z izobraževanjem se bolje pripravite na izpite, da ne boste na koncu razočarani po nepotrebnem. Nekaj zapletov boste imeli v soboto in nedeljo z bližnjimi, ki vas nikakor ne bodo razumeli v pravi smeri. 

Vaš ključ: Vzemite vse skupaj bolj resno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

Družinski člani bodo ključne osebe, ki bodo znale prisluhniti zgodbi in vas usmeriti v ustrezne rešitve. Le kritika bo povzročila nekaj slabe volje in nezadovoljstva. Poglobite se vanjo in vse boste hitro razumeli. Kljub energičnosti, ki jo boste občutili proti koncu tedna ne bodite prehitri. Z ljubljeno osebo si bosta v nedeljo zelo blizu. Delili boste svoje želje in sanje za prihodnost. Izogibajte pa se kakršnim koli naglim ljubezenskim odločitvam. 

Vaš ključ: Bodite premišljeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Presenečeni boste, še posebej zaradi nekoga, ki vam na vsak način želi olajšati določeno situacijo. Privoščite si, ko boste najbolj žalostni nekaj za svojo dušo. V petek boste bolj odločni in sicer z dobrim razlogom, saj postajate vedno bolj prepričani v dejstva, ki ste si jih zastavili. Pri delu in financah bodite čim bolj natančni. V nedeljo, ko bo vse postorjeno se vam obeta nekaj več sproščenih pogovorov, tudi z osebo, ki se do zdaj ni želela preveč poglabljati. 

Vaš ključ: Izognite se površnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Ker boste izžarevali pozitivno energijo in samozavest, boste deležni lepih komplimentov. Privlačni boste tudi za nekoga, ki bo nekoliko drugačen, pa vendarle zanimiv. Poskusite na področju kariere nameniti več pozornosti drobnim malenkostim, ki bodo zelo pomembne in v iskanju uspeha zelo dobrodošle. Morda boste proti koncu tedna opazili, da se stvari okoli vas malce komplicirajo. Tvegane odločitve in nepremišljene besede lahko vse skupaj še poslabšajo.

Vaš ključ: Bodite predvsem iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

Na področju kariere in financ boste v začetku tedna bolj površni. Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar vas lahko ob napačni odločitvi obremeni. Izogibali se boste rutini in odgovornostim, raje boste naredili nekaj, kar predstavlja tveganje. Kdor se vam bo preveč približal, bo v vas vzbujal občutek da morate odgovarjati na kočljiva vprašanja. Rešujte stvari po vrsti, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše ovire in zoprni zapleti. Zelo prodorni boste, ko se bo treba postaviti zase. 

Vaš ključ: Odločnost se prebuja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Pridno služenje denarja vam ne bo preprečilo, da ne bi na osebnem področju, ko vam bo vsega dovolj eksplodirali. Na površje bodo priplavale stvari iz preteklosti, ki vam bodo na zanimiv način odprle oči. Z mnogimi zadevami se boste spopadli spontano, brez oklevanja ter ohranili optimizem. Nove ideje in novi ljudje bodo na poslovnem področju v petek zagotovo na prvem mestu. Uporabili boste svojo obširno zakladnico znanja in prepričali množico.

Vaš ključ: Ne izmikajte se soočenju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Izkoristite možnosti za poslovna pogajanja, saj ste na vrhuncu svojih zmogljivosti. Ničesar se ne boste lotili polovičarsko, navduševali boste tudi vse okoli sebe. Vaše misli se bodo pogosto vrtele tudi okoli družine, doma in ljubezenske zveze. Nekaj vas bo prijetno presenetilo, kljub temu pa boste želeli čim prej preiti k dejanjem. Tokrat ne boste sramežljivi, odlično boste znali izražati svoje želje. 

Vaš ključ: Predvidevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Na področju dela vas bo rešilo nekaj malenkosti, kar vas bo pomirilo. Nekdo zelo pozitivno vpliva na vas, zato boste uspešno popeljali vse skupaj do konca. Dobili boste več zagona in zaradi tega boste pritegnili več pozornosti. Kljub manjšim zapletom, vam vikend prinaša veliko strasti. Osvobodite se vseh negativnih občutkov in hitro boste spoznali, kako se vaše delovanje spreminja. Samski imate v nedeljo končno priložnost nekoga spoznati. 

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Preberite tudi: