Kitajski horoskop od 27. 11. do 2. 12. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.
 

Kitajski horoskop od 27. 11. do 2. 12. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
27. 11. 2018

PODGANA

Izognite se v tem tednu razni nezdravi, mastni prehrani, in poskrbite, da ima vaše telo dosti gibanja, ne pozabite pa zadovoljiti tudi vaših čustvenih potreb. Vaša slaba točka bodo v tem tednu posesivnost, nadzor nad dogajanji in ljubosumje, ki bo velikokrat brez prave osnove. Oseba, ki vam je že dlje časa simpatična bo pokazala več zanimanja za vas in vas presenetila z manjšimi pozornostmi. Notranje nezadovoljstvo in pomanjkanje energije prihaja tudi v petek, vendar se boste že nekako ubranili.

Vaš ključ: Usmerite se v pozitivno smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Najbolje je, da stvari pustite nekaj časa takšne kot so in se ne obremenjujete z raznimi razpravami in rešitvami problemov. Sam čas bo prinesel razbremenitve. Sproščeni pogovori vam bodo vlili ponovno moč in energijo, da se končno spopadete z zadevami, ki ste jih puščali ozadju. Sreda bo namenjena razmišljanju o spremembah na področju zdravja in počutja. Za svoje zdravje lahko največ naredite na ta način, da se vsak dan vsaj za nekaj minut posvetite svoji hrbtenici in visokemu pritisku, ki sta redna spremljevalca marsikoga od vas.

Vaš ključ: Dvignite svoj ego!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Redno razgibavanje in skrb za kondicijo, bosta pripomogla, da boste lažje prenašali obremenitve, pod katerimi se lahko v tem tednu znajdete. Na čustvenem področju boste deležni večjih razjasnitev. Četrtek vam prinaša vztrajnost in samozavest. Slabega počutja in naveličanosti se boste rešili na preprost način. Vzemite si vsake toliko časa nekaj prostih dni in pojdite v naravo. Na finančnem področju boste imeli največ sreče v soboto, ko vas bodo mikali novi nakupi. Vendar nikar ne pretiravajte, da se ne boste znašli v zagati.

Vaš ključ: Sestavite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA

Vaše počutje bo v sredo nekoliko nestabilno, vendar večjih problemov z zdravjem ne boste imeli, razen v petek, ko se bo vaša energija zmanjšala za skoraj polovico. Treba bo predvsem paziti na cesti in upoštevati prometno signalizacijo. Izogibajte se stresnih situacij in pretiranega kajenja, saj boste s tem preprečili ostala obolenja, ki ste jim podvrženi. V soboto boste bolj sproščeni. Na področju zdravja se ne bo zgodilo nič takšnega, kar ne bi že sami vedeli.

Vaš ključ: Ostanite zvesti svojim ciljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Nevšečnosti, ki ste jih bili deležni, se počasi umikajo vstran. Pozorni bodite le na delovanje ščitnice in telesno težo, kajti ves čas vam bo dišala dobra hrana, ki se ji boste težko uprli. Še posebej v sredo si boste zaželeli sprehoda v naravo. Petek vam prinaša nekaj manjših napetosti na psihičnem področju. Opazili boste, da vaše razpoloženje niha, poleg tega pa boste utrujeni od dolgih pogovorov. Potrebovali boste mir in tišino. Poskusite meditirati, saj boste s tem razbili negativno energijo, ki jo bodo v vaše življenje prinašali ljudje okoli vas.

Vaš ključ: Ustavite se na pravem mestu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Glede na to, da je pred vrati zanimivo obdobje, bo vaše počutje odlično. Ker pa ste izpostavljeni nezgodam in nevšečnostim z glavo, pa bodite na ta del telesa še posebej pozorni. Naredili si boste dober načrt, ki bo vključeval več rekreacije in gibanja, kljub temu pa ostanite aktivni na ostalih področjih. Veliko boste razmišljali tudi o spremembah, ki bodo povezane v vašim ljubezenskim življenjem in čustvi. V vikendu, ki je pred vami, boste končno prišli na svoj račun, saj ste velik ljubitelj narave in vsega, kar spada zraven.

Vaš ključ: Sledite svojim sanjam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Ljubezen pa bo na prvem mestu v ponedeljek, ko se vam bodo dogajale same lepe stvari, še posebej vezanim. V sredo boste najprej nekoliko zmedeni in pesimistični, že krajši pogovor s prijatelji pa vam bo vlil novo energijo in vas pripeljal do boljšega razmišljanja. Bodite do sebe bolj odgovorni in disciplinirani in si postavite določene cilje v življenju. Na področju družine boste deležni manjših nesoglasij, ki jih boste najlažje preprečili z dobro voljo, razumevanjem in smehom. Z veseljem se boste lotili vsakega dela, ki vas bo sproščalo in umirjalo.

Vaš ključ: Ne glejte samo nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KOZA

Vzemite si več časa zase in se posvetite tistim zadevam, ki ste jih dali zaradi preobremenjenosti nekoliko na stran. Vaše počutje se bo začelo premikati na boljše. Strahovi, ki so se vam nakopičili, bodo sedaj dosegli svoj vrh in se začeli pomikati vstran. Dobili boste občutek, da lahko premikate gore, pazite pa se nadležnega prehlada, ki vas lahko postavi v posteljo. Zaščitite se z vitamini in se poskusite čim bolj zdravo prehranjevati, saj boste s tem ponovno dvignili svojo energijo. Utrujenost je za vami, vendar boste imeli v nedeljo občutek, da nimate dovolj energije.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Samozavestno boste že v sredo uresničevali svoje sanje in se podali proti pravim ciljem. Zelo spretni boste, ko bo treba stvari obrniti v svojo korist, tudi bolj ambiciozni in sigurni vase. Pravočasno se prebudite, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Vse se bo v petek vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste odgovorni predvsem sami. Okolica je že naveličana tega, da obljubljate spremembe nato pa nadaljujete po isti poti. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je dolgo obremenjevalo in utesnjevalo. Sprememba vam bo dobro dela, saj vam prinaša tudi nova poznanstva.

Vaš ključ: Postanite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Najlažji način, da obdržite motivacijo bo v tem tednu več gibanja. Tokrat se boste najboljše znašli v skupinskih športih, saj sami ne boste imeli dovolj vztrajnosti in volje. Vikend izkoristite tako, da se boste spočili, saj vam bodo med tednom vsakodnevne obveznosti vzele veliko časa. Pomanjkanje zadovoljstva bo glavni vzrok za vaše manjše zdravstvene nevšečnosti, ki vas bodo v prihajajočem času neprestano opominjale, da nekaj naredite tudi za svoje telo. Manjše težave vam lahko povzročajo tudi alergije, težave z očmi in z glasilkami.

Vaš ključ: Prihajajo nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Vaše obveznosti se bodo stopnjevale in nagrajeni boste za pravilne odločitve, ki vam bodo popolnoma pisane na kožo. Finančno se bodo zadeve počasi premaknile. Imate pa velik vpliv, saj je vaš pristop iskren. Nova zgodba se bo razvijala počasi, toda izredno zanimivo in razigrano. Na poslovnem področju si prizadevajte za novosti. Pravih rezultatov ni od nikjer, vi pa se ves čas trudite, da bi uspeli ali napredovali. Ustavite se in preverite, kje delate napako in poiščite zase lažjo in boljšo pot. V petek prihajata dodatna energija in spodbuda.

Vaš ključ: Ne iščite težav tam kjer jih ni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Na poslovnem področju boste polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel prave odgovore in razbremenitev na finančnem področju. Imate občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate. Čim prej odgovorite na konkretna vprašanja, ki vam jih bodo postavili prijatelji. V nedeljo se boste počutili odlično. Nekaj novega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Izbirali boste med dvema možnostma, vendar pazite, saj bo ena od njiju precej zavajajoča. Zelo resni boste, v pričakovanju novic, ki vam ogromno pomenijo in se jih po drugi strani bojite.

Vaš ključ: Ne smilite se sami sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Poglejte si še: