Kitajski horoskop za teden od 27. februarja do 5. marca

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop za teden od 27. februarja do 5. marca (foto: shutterstock) shutterstock
28. 2. 2023

PODGANA

Nikar se ne izogibajte skrbno premišljenim korakom in analiziranju, ki bo tokrat nujno potrebno, če boste želeli določeno zadevo rešiti v ugodni smeri. Koraki, ki jih boste naredili na razpotjih bodo pogumni in samozavesti, saj boste na zadeve pogledali v drugačni luči kot do sedaj. Največ motivacije boste potrebovali konec tedna v ljubezni, saj boste imeli občutek, da vam ljubljena oseba ne nudi dovolj. V nedeljo boste morali prisluhniti sebi in glasu svojega srca. Prijetne melodije bodo donele tudi v odnosih.

Vaš ključ: Ne usmerjajte se v napačno smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Počasi boste začeli opazovati ter preverjati nov teren, ki bo zelo zanimiv. Pazite le, da se prehitro ne odprete tam kjer niso vsi najbolj iskreni. Vaše delo bo učinkovito, zadev se boste tokrat lotili iz drugega konca in ozrli strateške rešitve. V ljubezni boste spontano osvajali, kot že dolgo ne. Spremljala vas bo povečana strast, še posebej v nedeljo, ko boste naredili spontan korak. Dobro se boste počutili doma in otroci vam lahko pokažejo pravo pot, tisto razigrano in igrivo.

Vaš ključ: Ne stremite v prazno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Prepričani boste vase, kar boste izžarevali tudi v še tako dolgočasni ali naporni družbi. Pravi vzor boste še posebej tistim, ki so bili v zadnjem času skrhani. V ospredju bo iskrenost, ki vas bo napolnila s pozitivno energijo. Plezanje po lestvici vam bo v drugi polovici tedna v veselje, ki bo pozitivno vplivalo na motivacijo. Ker se boste v mislih sprehajali po stari situaciji, boste težje premagali vse ovire, ki ste jih lahko deležni v družinskem okolju. Druženje s prijatelji vas bo navdihnilo. 

Vaš ključ:  Bodite ustvarjalni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Ljubezenska faza razčiščevanja vas bo prisilila, da se z nekom od prijateljev odkrito pogovorite, toda to vam ne bo prineslo pravih odgovorov. Vendar ne bodite zaskrbljeni, saj se bodo dileme, iluzije ali čustvene sanje počasi razpršile in to bo občutek, po katerem ste hrepeneli. Prijetni dogodki bodo skozi vikend zaznamovali vaš ljubezenski odnos ali srečanje z osebo, ki vam je všeč že nekaj časa, pa do sedaj niste našli pravega načina, kako bi se ji približali ter odprli.

Vaš ključ: Potešite radovednost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Občutili boste močno potrebo, da na poslovnem področju naredite korak ter vprašate kar vas zanima. Zadovoljni boste tudi z razpletom dogodkov na finančnem področju, ki se bodo nizali v pravi smeri. Proti koncu tedna prihajajo temnejši oblaki. Zaupanje bo na večji preizkušnji. Nekdo, ki ne bo prizanašal, bo poskrbel, da se boste zatekali v kočljive položaje, kjer se boste trudili zadržati pred zmajevim izbruhom. Tudi počutje bo nihajoče. 

Vaš ključ: Znebite se strahu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Prihaja nekaj očitnih opozoril, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj zdravo življenje. Brez analiziranja in tuhtanja, bo vse skupaj obrodilo veliko boljše rezultate. Na vidiku so na zasebnem področju preobrazbe, s katerimi se boste usmerili v in sproščenost, ki jo nujno potrebujete. Na področju financ se vam v petek, ko boste nekaj zelo uspešno rešili obeta zaslužen uspeh, ki vam bo povečal samozavest. Vikend bo naklonjen še posebej na področju ljubezenskih zadev.

Vaš ključ: Hitite počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

V stilu boste izražali svoja čustva, saj boste spoznali, da končno veste kaj si želite v prihodnosti. Samski boste zaznali potrebo po vznemirljivi romanci, vezani pa po srečnem in skladnem življenju v dvoje. Navdušenost bo trajala in trajala. Nekaj vam najprej sploh ne bo zanimivo, vendar z odločitvijo v negativni smeri ne bi smeli prehitevati, ker tako ne boste daleč prišli. V ljubezni se bodo pogovori konec tedna odvijali bolj tiho, vendar pomensko zelo bogato. V družinskem okolju bo potrebno uporabiti bližnjico. 

Vaš ključ: ne nasedajte vsemu kar slišite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Postavite se zase, saj boste le tako svoje obveznosti brez težav popeljali do konca. Poskusili si boste razložiti, zakaj nekdo od sodelavcev razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Premislite, saj je morda opazil nekaj kar ste vi spregledali. Polni energije boste konec tedna usmerjeni v sproščene dejavnost. Previdni bodite le v odnosih s tistimi prijatelji, ki se trenutno nahajajo v večjih težavah, saj nečesa ne bodo razumeli na pravi način. Ne skrbite, vse se bo počasi zopet uredilo.

Vaš ključ: Nekdo vam bo ponagajal!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

OPICA

Nič hudega, če se boste morali v težavni situaciji znajti sami, saj vam bo to prebudilo občutek, da ste zopet zelo pogumni in iznajdljivi. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov, še posebej če se niste pripravljeni prilagajati. Nova izkušnja vas bo v petek prisilila, da se naučite postaviti se zase. Po daljšem premisleku boste v roke vzeli škarje in platno in poskušali ustvariti najboljše. Sprva boste menili, da mora biti vse po vaše. Nekoliko kasneje pa se boste pripravljeni povezati še z drugimi. 

Vaš ključ: Klepetavost vas bo rešila iz zagate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Kjerkoli se boste pojavili, bodo opazili, da se znate prilagoditi. Vse skupaj bo presenečenje, saj so vas vajeni, da vedno najdete nekaj, kar znate ali veste bolj kot ostali. Na delovnem mestu bo violina zadonela umirjeno in to bo tisto, kar vam bo pričaralo notranji mir. Ljubezen bo najbolj strastna konec tedna. Če ste samski je na vidiku nova ljubezenska romanca, zato ne oklevajte in pojdite v družbo ter bodite predvsem bolj spontani.

Vaš ključ: Ne ozirajte se na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Zmotil vas bo določen nemir, ki se ga boste težko kar tako znebili. V četrtek se bodo stvari umirile in v vsaki situaciji boste našli nekaj pozitivnega, morda celo motivacijo. Počutili se boste ljubljeno, kar vas bo pomirilo, saj ste bili v zadnjem času na tem področju deležni nihajočih situacij in občutka, da vas druga stran ne spoštuje dovolj. Nabiti boste s pozitivno energijo, tudi v domačem okolju, kar pomeni, da se boste tokrat vsi dobro razumeli. Spoznali boste, da ste srečni.

Vaš ključ: Bodite iskreni predvsem do sebe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

MERJASEC

Nekoliko bolj se poglobite v tiste malenkosti, ki ste jih v zadnjem obdobju potiskali na stranski tir. Razveselili se boste soočenja z bolj zahtevnimi delovnimi nalogami, saj so izzivi tisto, kar vas trenutno močno navdihuje. Druga polovica tedna bo na čustvenem področju izredno vznemirljiva, prihajajo novi čustveni kontakti ali nenadna sreča v smislu avanture, ki bo dvignila vaš ego. Tisti, ki ste v daljši vezi lahko naletite na manjše konflikte povezane s skupnimi cilji. Če želite ohraniti dober odnos, boste morali popustiti. 

Vaš ključ: Ne bojte se resnice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

Poglejte si VIDEO Ali obstaja svobodna volja? (Matej Škufca)