Kitajski horoskop od 28. 12. do 3. 1. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 28. 12. do 3. 1. 2021 (foto: pixabay) pixabay
28. 12. 2020

PODGANA

Pri pogajanjih v torek ne sklepate kompromisov, toda tokrat zmaga ne bo na vaši strani. Preveč mučite svoje misli z zahtevnimi zadevami. Raje se posvetite lahkotnim energijam. Trudili se boste, da bi vam teden uspel, a kar naprej vam bodo stvari uhajale izpod nadzora. Napetost bo v zraku, zato napnite vse svoje diplomatske sile, da izbruhne čim bolj milo. Ne gojite zamer, raje spregovorite o tem kar mislite in čutite. Bodite v nedeljo pazljivi, saj vam bodo določeni ljudje v domačem krogu jemali energijo. Pikre pripombe vam nikakor ne bodo všeč!

Vaš ključ: Znebite se preteklosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav. Pri spletnih nakupih boste neustavljivi in enostavno vas marsikaj kar preveč mika. Lekcija, ki jo morate v zadnjih dneh leta osvojiti, je, da na svetu niste sami. Že v četrtek vas bodo opomnili, da je prav poskrbeti za tiste, ki sami nimajo dovolj. Zavedate se, kje bi lahko poiskali novi, boljši nasvet, denarno pomoč ali srečo. Vsekakor se pravočasno oborožite z vsemi podatki, tako se boste uspešno zagovarjali. Dovolite, da nadaljujejo drugi in se ne jezite, če boste imeli na trenutke občutek, da ste odveč. Mirno se lahko umaknete korak nazaj in opazujete situacije.

Vaš ključ: Vztrajate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Ne čutite več strahu pred nekom, ki je očitno šibkejši, kot ste mislili. Tokrat ne boste več zadržani, marsikaj vam šlo lažje z jezika, tudi v krogu, kjer se je vse skupaj nekoliko zaustavilo. Čas je, da postavite mejo, saj boste v nasprotnem primeru povsem izčrpani. Stres bo do četrtka vse okoli vas, prenašali ga boste na najbližje. Ob večerih se sprostite v toplem zavetju. V ljubezni boste proti koncu tedna nekoliko zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, ali vam partner daje ali jemlje energijo. Pazite v najdaljši noči na zaužito hrano, saj se lahko pojavijo težave s prebavo. Če ste nezadovoljni, se pozanimajte, kaj vse bi lahko spremenili. 

Vaš ključ: Usmerite se v spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Nepričakovani zapleti vas bodo obremenili z nemirom, ki ga boste težko prikrivali pred ostalimi. Če imate kaj povedati, boste to storili zelo odkrito. Pri tem boste ostali vljudni, vse skupaj boste znali obrniti na šalo. V delovnem okolju boste v torek pod rahlim pritiskom, toda že kmalu lahko pokažete svojo iznajdljivo plat. V delovnem okolju vam bodo misli uhajale čisto nekam drugam. Zavedate se, da vas kljub prazničnim utrinkom doma čaka dramatično vzdušje in partnerjevo tarnanje. Precej se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, ni pravi. 

Vaš ključ: Ne zapletajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

ZMAJ

Mnogo zadev boste želeli spremeniti in jih postaviti na svoje mesto. Zelo dinamično se boste počutili doma in v krogu družine. Primerno vlogo bo imel tudi odkrit pogovor.  Zamujeno boste nadoknadili, ko boste trdno prepričani vase. Spoznali boste, da zares napredujete, le kadar sledite sebi in svojim notranjim občutkom. Povrnili se vam bosta samozavest in volja do novih zmag. Na področju kariere vas tokrat nič ne more iztiriti. To dokazuje, kaj vse ste sposobni doseči, če ste popolnoma predani cilju. Nedeljo boste začeli polni optimizma in pričakovanj, potem pa boste naglo začutili nekaj več utrujenosti. 

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Z lahkoto boste uskladili čas v službi in z družino, a le če se boste za to zavzeli. Sami pri sebi boste v prvi polovici tedna spodbudili kreativnost in samozavest. Končno ste prenehali sanjati in začeli uresničevati svoje načrte in želje. Ob vsem tem pa ne pozabite na vaše družinske člane, tudi oni potrebujejo spremembo. Vikend izkoristite za prijetne malenkosti. V soboto boste v odnosu bolj aktivni na prijateljski ravni, ljubezen in spolnost bosta potisnjeni nekam v ozadje. Kljub temu se boste relativno dobro znašli in boste zadovoljni s tem kar imate. Ne krivite drugih za določene nesporazume.

Vaš ključ: Samozavestni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Na področju kariere ste pred kratkim prestopili v zrelejše obdobje in verjamete, da imate v sebi dovolj tekmovalnosti, da se zoperstavite vsem nasprotnikom. Svojo razigrano energijo lahko izkoristite v najdaljši noči. Ne oklevajte pred drznimi dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje. Uskladite srce in razum, saj veste, da to znate. Partner vas bo razumel in vzpodbujal na pravi način. Nekaj možnosti je, da v drugi polovici tedna pride do spremembe, zaradi katere si boste želeli o nečem konkretno premisliti. Vseh prebliskov, ki vas bodo obhajali, pač ne boste zmogli zadržati samo zase. 

Vaš ključ: Zrelost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Pozitivno naravnani odnosi bodo v tem tednu delovali odlično, resnejše ljubezenske veze pa bodo postajale vse zahtevnejše. Vse, kar ste doslej tolerirali, vas bo začelo neverjetno motiti in omejevati. V najdaljši noči bo potrebno pogledati na zadeve iz svetle plati. Tiste reči, katerih ne boste morali povedati glasno, si raje zapišite. Pričakovati je literarne in umetniške izzive, z veseljem boste brali in razmišljali. Vaša energija bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje stanje. Le osredotočeni boste lahko sledili divjim nedeljskim vibracijam.

Vaš ključ: Prihaja razigranost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

Slutite, da bi določen odnos ali sodelovanje morali spremeniti, toda resnici na ljubo še vedno ne veste, kako to storiti. Posebno izrazita bo v torek in sredo vaša neodločnost v ljubezenskih odnosih.  Zanimivi izzivi prinašajo novost in nove poglede na določene zadeve. Tako boste znali uživati in kljub povečanemu delu lahko najdete navdih za naprej. Odločno boste v prvem dnevu novega leta stopali naprej po svoji poti. Tako glede prijateljstva kot v ljubezni bi se morali dogovoriti tako, da se bo nekaj končno premaknilo z mrtve točke. Končno boste glede določene zadeve videli pravo sliko. 

Vaš ključ: Spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

To, kar ste pred kratkim preložili, sicer ne po lastni želji, morate zdaj opraviti naenkrat. Tudi glede dela združite prijetno s koristnim. Pomagal vam bo nekdo, ki ima zanimive izkušnje. Vaša samozavest bo na višku, še posebej v najdaljši noči, ko boste pripravljeni tudi na neko soočenje z družinskimi člani. Priložnosti se kar vrstijo in prav navdušeni boste, morda bo edina težava pravilno izbrati. Prav tako lahko izkoristite priložnost za zanimiv spleten pogovor. Lahko ste lahko optimistični, vaša prizadevanja bodo nagrajena. Konec tedna boste začeli z veliko novimi načrti in cilji.

Vaš ključ: Prilagodljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Vaše želje morda v zadnjih dneh leta ne bodo takoj uslišane. Stvari so drugačne, kot se vam dozdeva. Ne gre za nepremostljive težave, morda ste le preutrujeni in zato ste začeli nekoliko pretiravati z določenimi zadevami. Brezskrbno razmišljanje se bo proti koncu tedna srečalo s povečano sproščenostjo. Lahkotnega vedenja bo v nedeljo konec, skrbno se boste posvetili razmišljanju o tem, da je potrebno nadoknaditi zamujeno. Morate razširiti svoje znanje in se prilagoditi na različne situacije. Če boste dovolj fleksibilni, bodo kmalu sledili pozitivni uspehi. Nekdo vas je pripravljen celo podpreti. 

Vaš ključ: Ne iščite težav!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

MERJASEC

Morda boste v torek ali sredo prejeli plačilo ali darilo in to vas bo spodbudilo, da se boste lažje prilagajali drugim. V ljubezenskih odnosi si priznajte, kako razmišljate, in razložite svoje namene. Doma je možnost, da bo nekoliko napeto, zato ker ste nepotrpežljivi. Izognite se fizičnim opravkom, ki vas utrujajo. Čas je, da na vaše ljubezenske težave začnete gledati kot na nekaj, kar naj bi čim prej rešili. Pred vami so v nedeljo zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim rešitvam. Novi cilji, ki si jih boste zastavili, so dosegljivi.

Vaš ključ: Presenečeni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Poglejte si še: