Kitajski horoskop od 29. 10. do 4. 11. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 29. 10. do 4. 11. 2018 (foto: unsplash) unsplash
29. 10. 2018

PODGANA

Najlažje za vas bo, če boste pretvorili svoja najgloblja pričakovanja in jih poskušali udejanjiti v pravi smeri. Močna intuicija vas bo spremljala sredi tedna tudi v ljubezenskih odnosih, zato boste občasno v dvomih. V najslabšem primeru se vam lahko pojavi ljubosumje, ki ga boste tokrat težko nadzirali. Zanimale vas bodo težave drugih, zato pazite, da ne boste v navalu svoje radovednosti konec tedna koga prestrašili in povzročili čisto napačnega vtisa o sebi.

Vaš ključ: Ne zapletajte se po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno zelena

BIVOL

Zdaj je primeren trenutek, da se pogovorite o stvareh, ki vam že dolgo jemljejo spanec. Odkritja bodo presenetljiva, od vas bo pa odvisno, kako boste izkoristili položaj.  Za plačilo se dogovorite, še preden se lotite odgovornosti. Če tega ne boste storili, boste na koncu verjetno potegnili krajši konec. Pogosto delate račun brez krčmarja. Čeprav ste doslej vložili veliko truda, boste kmalu ugotovili, da  pravega učinka  še vedno ni. Dvignite roke od celotne zadeve in razmislite.

Vaš ključ: Poskrbite za finance!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

TIGER

V sredo upoštevajte materialno plat, ki vas bo popeljala do lažjih in pogumnejših odločitev. Nekdo vam bo pomagal, da se osredotočite na pomembne zadeve ter razvijete svoje talente v za vas pravi smeri. Morali boste biti zbrani, da vam kakšna priložnost slučajno ne spolzi iz rok. Vaše notranje življenje bo v petek zelo bogato, saj boste imeli končno možnost, da ga delite z zunanjim svetom in v tem tudi resnično uživate.

Vaš ključ: Ostanite zvesti svojim idealom.

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Pred sabo imate v torek številne možnosti investiranja in načinov, da zaslužite nekaj več denarja. Ta dogodek bo še povečal vašo intuicijo, ki bi jo bilo smotrno poslušati, saj vas bo vodila v uspeh in nadgradnjo. Znebili se boste labilnosti in nezadovoljstva. Konec tedna pa vas usmerja v glamur in slavo, ki pa bosta pomenila velik finančni zalogaj. Ne ustrašite se neznanih področij, saj jih lahko z malo truda tudi vi kmalu obvladate. Ljubezenski odnosi bodo še posebej cveteli, saj boste prispodoba lepote in nežnosti.

Vaš ključ: Ne ustrašite se odgovornosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

ZMAJ

V preteklem obdobju ste bili deležni številnih pomembnih in pozitivnih sprememb. Prihajata dodaten čar in moč, ki ju bo smotrno uporabiti, če želite malce napredovati. Spremembe bodo vidne tudi pri vašem zunanjem videzu, za katerega boste večkrat deležni komplimenta, da izgledate mlajši kot v preteklih letih. Prav tako boste pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih, kjer boste delovali. Vaše telo bo prepleteno z ugodnimi vibracijami, ki jih boste širili.

Vaš ključ: Plavajte s tokom!

Barva v kateri se boste boljše počutili:¨temno modra

KAČA

V obdobje pred vami stopate neobremenjeni in polni novih inovativnih zamisli. Prodorna pot se nakazuje tistim, ki se ukvarjate z umetnostjo, glasbo ali s prostovoljnimi dejavnostmi. V najslabšem primeru lahko določen konflikt v četrtek vpliva na vaš partnerski odnos, ki se bo znašel na preizkušnji. Prisiljeni se boste nadzirati v odnosih, v nasprotnem primeru se boste ves čas vrteli v konfliktih. Lahko se znajdete v vlogi zdravilca, ne pa mučenika, kot običajno.

Vaš ključ: Ne izpostavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

KONJ

Ugotovili boste, da ste zamudili priložnost za večji dosežek. Privoščili si boste izdatek, čeprav vam denarnica tega ne dopušča. Vaša velika težava bo rešena a zgolj začasno. Zato ne oklevajte, ampak skušajte čim prej najti trajnejšo rešitev. Simpatična oseba vas bo konec tedna presenetila z nenavadnim vabilom. Odzovite se. Snidenje z nekom, ki ga že dolgo niste videli bo zelo zabavno in zanimivo. Oba poskrbita, da se čim prej spet vidita in skupaj spoznata številne prednosti.

Vaš ključ: Ne dovolite si nespoštovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

KOZA

Tiste, ki jih spet razjeda zavist, v tem tednu enostavno spreglejte. Telefonski klic bo nepričakovan, zato bo novica še bolj prijetna. Kritika ni najboljša rešitev, zato raje poskusite z drugačno taktiko. V vsakem primeru vam bo prinesla precej več uspeha kot kritičen pristop. Ne mislite toliko na skrbi, ki jih je tako in tako zmeraj preveč. Posvetite se v petek delovnim nalogam in nato seveda prijetnejšim zadevam. Čeprav se bo v soboto vse izteklo po vaših pričakovanjih, ne boste najbolj navdušeni.

Vaš ključ: Izberite pravo smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

Vaši strahovi in dvomi se bodo že v sredo umaknili, dobili boste moč in pogum, sprejmite pa tudi nasvete ljudi, ki jim zaupate, saj bi lahko sami spregledali kakšno pomembno malenkost. Postavljeni boste na realna tla in zanimiv vpliv bi vam lahko odvzel vašo občutljivost ter labilnost, ki vas ovira pred napredkom. Ljudje bodo presenečeni nad vašo odločno in neposredno komunikacijo, s katero boste prodirali naprej in si utirali trdne temelje za prihodnost.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

V prvih dneh tedna se boste odlično počutili. Pripravljeni boste na druženje, zabavo in prijetne prelomnice. Raziskovali boste radosti življenja, deležni boste tudi veliko romantike in užitkov na več področjih. Ta čas je odličen za vse tiste, ki že dolgo časa iščete zaposlitev oziroma zbirate pogum. Prihajajo tudi nova poznanstva, ki bodo vsekakor obogatila vaše življenje. Glede na to, da ste znani kot sanjač, ki se rad zapira vase, bodo ljudje okoli vas mnogokrat presenečeni nad vašimi odzivi.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

PES

Sprva se bo v sredo kazalo, da ste se znašli v brezupni situaciji, kmalu pa se bo vse rešilo v vaš prid. Še dobro, da se boste o vsem lahko pogovorili tudi s prijateljem. Nekoga boste zmedli z eno samo besedo. Pretirana skrb je odveč, kajti stvari se za vas ugodno razpletajo. Če ne bo nepredvidenih okoliščin, boste zagotovo prvi prišli do cilja. Posvetili se boste konkretnim nakupom. Okolica bo v petek pohvalila vašo zamisel, kar vam bo dalo dodaten elan za prihodnost.

Vaš ključ: Sprejmite drugačen pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

Vaša energija je lahko zmanjšana, vendar so težki vplivi že za vami, zato vam bo sedaj nekdo pomagal, da se osvobodite težav in zaživite z nasmeškom na obrazu. Veliko se boste ukvarjali z nepremičninami, z bankami, s posojili, vendar se bodo zadeve zadnji trenutek vedno rešile v pravi smeri za vas. Na področju prijateljskih odnosov se nakazuje na psihični in duševni ravni aktiven čas, v katerem boste končno izpostavili svoj pravi jaz, kar vas vodi k večji sproščenosti.

Vaš ključ: Povečajte samozavest!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno modra

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri