Kitajski horoskop od 29. 6. do 5. 7. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 29. 6. do 5. 7. 2020 (foto: Pexels) Pexels
30. 6. 2020

PODGANA

Ne skrbite zaradi velike količine dela, saj prihaja pomoč. V ljubezni občudujete in spoštujete nekoga, ki uživa v življenju ne glede na morebitne težave, kar vas bo vodilo v ponovno zaupanje. Glede finančnih zadev ostanite še posebej konec tedna na trdnih tleh. V nedeljo, ko boste nasičeni z bremeni celega tedna se izogibajte nepotrebnim prepirom s starejšimi. Vse skupaj lahko pripišete trenutni neodločnosti, ki vas spremlja že nekaj časa in vam ne dovoli uspešno prodreti naprej. 

Vaš ključ: Ne tvegajte preveč!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

BIVOL

V prvih dneh tedna pričakujte klic, ki vam bo vsekakor polepšal trenutek in vam dal za misliti. Nikar več toliko ne dvomite, posebno z vašimi domačimi in tudi prijatelji, ki se v zadnjem času niso najbolj izkazali. Nesporazum se bo vendarle rešil, toda le s časom. Veder in družaben vikend je pred vami. Veliko lažje kot v preteklih dneh boste izražali svoje ideje, tudi na osebnem področju. Uživali boste v prijetnem ritmu, ki ga nosijo s sabo sproščeni in predvsem urejeni odnosi.

Vaš ključ: Prihaja več strasti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

Nemirni boste, še posebej v sredo, saj se marsikaj odvija drugače od tistega, kar ste predvidevali. Problem se lahko pojavi, ker še niste rešili določene situacije in ne veste, kako bi zadevo sploh rešili.   Vzemite si proti koncu tedna, ko postajate bolj ležerni čas za prijatelje, družite se in pogovarjajte. Veliko bo idej, vse ne bodo uresničljive, marsikatera pa bo prinašala konec tedna spremembe. Ljubezen je tista, o kateri boste v nedeljo veliko razmišljali.

Vaš ključ: Postajate bolj samozavestni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Usmerite svojo energijo v ljubezenski odnos, ki je v zadnjem času malce obtičal. Odpirajo se vam lepe možnosti. Primanjkuje vam nekaj izkušenj, na žalost ste tudi preveč trmasti. Konec tedna boste utrujeni ali brez prave energije. Ne izpostavljajte se, dokler ne boste ugotovili, kaj se dogaja, posebno ko boste prejeli in prebrali nekaj, kar vam ni čisto jasno. Na področju finančnih zadev dobro odprite oči in si skušajte narediti dolgoročni načrt, malce bolj stabilen kot običajno.

Vaš ključ: Odzivajte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

V prvih dneh tedna bo v ozračju napetost, ki bo onemogočala zbrano delo, zato se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas terjale veliko koncentracije. Kljub temu se boste znašli pred novimi preizkušnjami. Nikar pa v zgodbo ne vpletajte globokih čustev. Pred vami bo v zadnjih dneh tedna nekaj ovir, ki se jih poskusite čim prej znebiti. Ovirali vas bosta lastna neprilagodljivost in trma. V medsebojnih odnosih boste pripravljeni na večje prelomnice. S tem pa bo naraščala tudi vaša odločnost. 

Vaš ključ: Sledite ritmu!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: roza

KAČA

Vaša sposobnost za prilagajanje danim razmeram bo v prvih dneh tedna še posebej izražena, zato jo izkoristite v pravi smeri. Polni boste energije, ki jo lahko usmerite v tisto, kar ste v zadnjem času malce zanemarjali. Kljub kopici informacij se boste tokrat dobro znašli in potegnili na plano tisto, kar vam prinaša korist.  Skrbi vas le zato, ker vam kradejo svobodo odločanja. Čas je, da začnete razmišljati o tem, da vztrajate pri svojih velikih odločitvah.

Vaš ključ: Glejte bolj nase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili:  oranžna

KONJ

Privlačil vas bo nekdo, ki je izredno odločen in vam ne dopušča ugibanj. Energični in prodorni boste poskrbeli, da se bo vse skupaj dogajalo bolj hitro. Toda ne pozabite tudi na družinske člane. Ukvarjanje z mlajšimi lahko zbudi veliko radosti in prinese nasmeh na vaše ustnice. Naj se vam nikamor ne mudi, očitno je, da vas nekdo še vedno čaka. Tudi samski boste imeli proti koncu tedna čudovite priložnosti, le sprejeti boste morali prijetne predloge.

Vaš ključ: Skočite višje!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Nečesa ne razumete, vendar imate še nekaj možnosti, preden se odločite in storite pomemben korak. Teden bo potekal v iskanju novih izzivov in zanimivejšega dela, vendar nič ne bo prišlo samo od sebe. Dokazovati se bo treba, če boste hoteli svojo priložnost pripeljati do konca. Razigrana energija bo tista, ki vam bo v nedeljo pomagala do boljšega počutja. Tako se bodo tudi ostali ljudje v vaši družbi odlično počutili. 

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Držite se znanega okolja, saj boste nekoliko zmedeni in predvsem dvomljivo naravnani V službi boste učinkoviti in tudi počutili se boste zadovoljno, saj se bo skoraj vse odvijalo v vaši smeri. Če ne boste popolnoma iskreni, vas bodo spregledali in vaš načrt bo padel v vodo. Najbolje bi bilo, da priznate, če ste v zadnjem času naredili manjšo napako. Ljubezensko področje bo v soboto in nedeljo v najlepši podobi, zato se brezskrbno prepustite.

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Ne boste preveč navdušeni nad tem, kar se dogaja na zasebnem področju, toda v tem trenutku ničesar ne morete spremeniti. Za vse potrebujete veliko časa, da se resnično zberete. Zmanjšajte pričakovanja, le tako se vam bo posrečilo doseči svoj težko pričakovani cilj. Če boste konec tedna hodili po že uhojeni poti, se ne bojte, da bi se izgubili. Strogo se držite poznanega, saj čas ne bo primeren za tveganja ali hitre in bliskovite odločitve. 

Vaš ključ: Bodite bolj sproščeni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Energično se boste postavljali zase, vendar kljub silovitim čustvom ne pozabite na prilagodljivost. Ob upoštevanju nasveta starejše osebe se boste znebili težave, ki se vam zadnje čase ponavlja. Poleg tega boste v vse dogajanje vpeljali več sproščenosti. Konec tedna prihaja izjemna intelektualna moč, manjka pa vam fleksibilnosti na področju čustev. Če se vam bo kdo zaupal, ga boste verjetno pretrdo postavili na realna tla.

Vaš ključ: Čakajo vas priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

MERJASEC

Navezani ste na iste navade, kar je napornejša pot, ki prinaša tudi nekaj nezadovoljstva. Previdni bodite v delovni okolici, saj ne bodo razumeli vaših zamisli. Sprostili se boste šele konec tedna. Imeli boste odličen občutek za ravnotežje in harmonijo. Morda se boste lotili pospravljanja ali preurejanja doma, ter dosegli boljše počutje. Naj vas nikar ne zagrabi panika, saj bi s tem samo pokazali svojo nemoč.

Vaš ključ: Umaknite se v svoj svet!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

Poglejte si še: