Kitajski horoskop od 29. 8. do 3. 9. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 29. 8. do 3. 9. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 29. 8. do 3. 9. 2017 (foto: profimedia) profimedia
29. 8. 2017

PODGANA

Želeli si boste nekoga, ki bi vam popolnoma zmešal glavo, kar se sliši zelo sladko, a lahko povzroči več kot samo slab spanec, če ste slučajno vezani. Izkoristite trenutek naklonjenosti uradne osebe, kajti od nje lahko dobite pomembno informacijo. Nakupovanje vam bo v velik užitek. Namesto razuma vas bodo vodila spontana čustva, ki bodo dosegla vrhunec proti koncu tedna. Sposobni boste izvirnih in prijetnih romantičnih dejanj. V nedeljo se odlično počutili. Z malo truda si boste lahko postavili temelje.

Vaš ključ: Ne bodite napeti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

V prvih dneh tedna bodo poleg blišča pri osvajanju pomembni tudi resni nameni, ki jih boste morda spregledali. Nekdo vas bo opazoval in vznemirjal. To obdobje boste želeli zaključiti uspešno, zato se lahko prav kmalu znajdete na soočenju z nekom od družinskih članov. Pričakujte možnost napredovanja ali nove delovne obveznosti, ki vam prinašajo manjši dobiček in zadovoljstvo. Previdno se boste spopadli z izzivi. V ozadju bodo nenehne spremembe, kajti z logičnimi odzivi boste dosegli ugodne rezultate. Obljuba se vam bo izpolnila.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Ne dovolite, da bi vas v prvi polovici tedna, ko boste malce bolj občutljivi motili in vznemirjali tisti, ki preveč govorijo, a v bistvu ne povedo ničesar novega. Nikar pa po nepotrebnem ne izgubljajte živcev. Poiskali boste nove možnosti in priložnosti za napredovanje, za osebno rast in boljše počutje. Na čustvenem področju pa proti koncu tedna pričakujte soočenje, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu. S partnerjem boste pozitivno rešila nesporazume. Veliko se boste posvečali gibanju in prehranjevanju. Izžarevali boste pozitivno energijo.

Vaš ključ: Spoštujte drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Prihaja novica, ki vas niti ne bo presenetila, saj boste v prvih dneh tedna budni za novosti. Bolj zanimivo je to, da ste že zaslutili, kaj se bo zgodilo. Zato imejte že pripravljen odgovor, pripravite vse potrebne argumente. Šli boste na vse ali nič, kar se lahko hitro izkaže za dvorezen meč. Bodite previdni tudi pri komunikaciji s prijatelji in družinskimi člani, saj konec tedna prinaša nekaj sarkazma. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in ga prepletali z modrostjo. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo ponujeni.

Vaš ključ: Ne prerekajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Za vsako ceno si boste v prvi polovici tedna želeli zadržati partnerstvo, vendar je čisto mogoče, da vam bo pri tem počasi začelo primanjkovati volje in moči. Možno je tudi preveliko idealiziranje partnerja. Pri delu ravnajte taktično in diplomatsko. Ne prenašajte slabe volje in energije na bližnje, ki vas podpirajo. Na zdravje popazite še posebej v zadnjih dneh tedna, ko bo prisotne nekaj občutljivosti. Svet ni vedno opredeljiv, zapomnite si to. Uporabiti boste morali več spretnosti in prilagodljivosti.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KAČA

Neopazno boste v prvih dneh tedna spolzeli od besed k dejanjem, preskakovali nepomembne zadeve in se na vsak način borili do konca, še posebej v domačem okolju. Vaša energija bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje, a misli vam bodo začele uhajati k ljubezni, kjer je stanje nihajoče. Več sreče in dobrih priložnosti lahko pričakujete v drugi polovici tedna, ko bo tudi zdravje bolj stabilno. Potreba po uspešnosti bo dvigovala delovno ambicioznost.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Pod vplivom nekoga izmed sorodnikov lahko v prvi polovici tedna začenjate razmišljati o nedavnih zapletih. Vsekakor boste veliko več dosegli z ubranimi besedami kot z nepremagljivo trmo, tudi v prijateljskih krogih. Do partnerja boste delovali zelo razumsko, zato lahko zgladita vse spore, ki so nastali v preteklem obdobju in se končno sproščeno posvetita drug drugemu. Čaka vas nekaj prijetnih presenečenj. Dobro naložen denar se vam bo zelo obrestoval, kar vam bo vlilo voljo in samozavest.

Vaš ključ: Sledite svojim zamislim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Poiskali boste nove možnosti in priložnosti za napredovanje, oziroma za boljše počutje. Vsekakor boste polni idej, čas pred vami pa se vam bo zdel neprecenljiv. Vaša samozavest bo v sredini tedna, ko boste žareli od zadovoljstva na višku. Dovolj prepričljivi boste da dosežete cilje, ki ste si jih zastavili. Vsekakor najprej odgovorite na najpomembnejše prošnje ali sporočila. Hrabrost, volja in optimizem bodo igrali pomembno vlogo, čeprav boste morali sprejeti tudi določena dejstva.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Na preizkušnji bo v prvi polovici tedna predvsem vaša sposobnost sprejemanja drugega, razpenjali se boste med razum in čustva, prepustiti pa bi se morali zgolj toku, ki vas bo popeljal do skoraj takšne situacije, ki ste si jo zamislili. Konec tedna bo obarvan z globokimi mislimi in čustvenimi vzgibi, ki vas lahko malce obremenijo. Izjemno dober čas za uresničitev načrtov, predvsem takih, ki že dolgo čakajo na izpolnitev. Čustveno žarenje bo vidno po odzivih okolice, ki bodo prijetni.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Zopet vas preveč obremenjujejo zadeve povezane z družinskim področjem, zato se s pomočjo prijateljev od njih nekoliko umaknite, da vas ne posrkajo vase. Pazite, da ne bi prehitro ostali praznih rok, in sicer le zato, ker niste dovolj potrpežljivi. Mnogi boste začutili bodenje v srcu, pa naj bo to zaradi ljubezenskih težav ali pa živčnosti in napetosti v odnosih z drugimi. Prizadevno se boste vpletali v procese. Pričakovana sprememba bo sestavljala bistveni element in počasi omogočala uresničitev želja, ki po njih že nekaj časa močno hrepenite.

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Čeprav vam navadno bolje uspeva s počasno prijaznostjo, boste v prvih dneh tedna ugotovili, da vam tudi neposredna odkritost izjemno odgovarja. Sreča bo na vaši strani, zato lahko pričakujete ogromno romantičnih in prelepih trenutkov v odlični družbi. Tudi ljubezenski odnosi bodo potekal nemoteno, čutili boste varnost. Deževali bodo novi delovni izzivi, tudi ponudbe ki bi lahko preusmerile pota v nove dimenzije. Poslovno boste zelo stabilni, ta občutek pa bo še poglobil varnost. Pohvala vam bo dvignila samozavest.

Vaš ključ: Zaustavite slabe misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Analizirajte v prvih dneh tedna nastalo situacijo. Še vedno boste malce neučakani in razdražljivi. Želeli boste več, kot vam je v tem trenutku na voljo, zato se lahko zapletete v ekstremne situacije, ki bi vam škodile. Vprašajte za nasvet bližnjo osebo. Ne morete se dogovoriti z ljudmi, če od vas zahtevajo tako rekoč nemogoče, zato poskusite biti bolj prilagodljivi. Strastni temperament bo v soboto dosegel višave. Vsi v vaši bližini bodo zaznali duh za vodenje, predvsem pa iznajdljivost, če se bodo kje pojavile težave.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata