Kitajski horoskop od 29.11. do 5.12.

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 29.11. do 5.12. (foto: pexels) pexels
29. 11. 2021

PODGANA

Zgodba, nad katero ste že skoraj obupali, se počasi razvija v nekaj več, toda previdnost vas opozarja, da bi morali s pomembnimi koraki še nekoliko počakati. V sredo se dobro pozanimajte glede zadeve, ki vas vedno bolj zanima. Nekaj novic vas bo v zadnjih dneh tedna resnično prebudilo, končno boste tudi na finančnem področju bolj spretni. Vse skupaj vam odpira nova poslovna obzorja. Bodite v nedeljo kar se da potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt. Trma vas tokrat ne bo popeljala v prijetno smer.

Vaš ključ: Zapomnite si podrobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

Prišli boste do zaključka, da ste še vedno dovolj zagnani, da opravite vse, kar vam bodo naložili. Poskusite tudi kaj novega, kar vas bo razvedrilo. Na poslovnem področju lahko napredujete, toda počasi in premišljeno. Poravnajte pa stare račune, posebno če ste dolžni nekomu od prijateljev. Brezplodno poglabljanje in vrtanje po problemih vas bo konec tedna le onesrečilo. Zberite se in se sestavite, preden se boste usedli za volan. Izid ljubezenskega sporočila bo v nedeljo negotov.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Zastavite si konkreten cilj in predvsem rok, kdaj se boste podali v akcijo in do kdaj naj bi se soočili. Samskim tigrom se obetajo prijetna presenečenja. Ukvarjali se boste z nečim, kar vas bo po dolgem času spet zabavalo. Lahko ste brez strahu, zgovornost vam bo pomaga, da boste zadovoljni. Sredi tedna popazite na zdravje, posebno na noge, kolena in sklepe. Trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi več virov prihodkov in finančnih koristi.

Vaš ključ: Usmerite se v finance!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Vse bi radi rešili s pogovorom, vendar bodo v ljubezni drugačna pravila in tokrat se lahko zaplete tudi brez vaše krivde. Ne iščite razlage za vsako ceno. Ustvarjate vtis, da ste močni, pravzaprav pa je še veliko nerešenih situacij in zadev. Začnite vsaj z najnujnejšim, tudi v povezavi z nekom, ki natanko ve, kakšen naj bi bil zaključek. V ljubezni bo konec tedna že skrajni čas za spremembo. Nikar več ne čakajte, da se nekaj premakne kar samo od sebe, kar se ne bo zgodilo. Tako si utegnete nakopati težave.

Vaš ključ: Prihajajo spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar še vedno odmeva v vaših mislih. Pokažite, da ste samozavestni in da se ne boste ustavili v zadnjem hipu. Presenečeni boste nad pozitivnim izidom, posebno če ste skoraj že obupali. Ne zastavljajte vprašanj, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti pravega odgovora. Na poslovnem področju se določene metode morda niso obnesle, sicer pa je to le vaša lekcija za prihodnost. Nehajte se oklepati preteklosti.

Vaš ključ: Ne bodite preveč radovedni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Maščujejo se vam lahko vse napačne poteze. Raje se usedite in se začnite poglabljati vase. V vaše srce se bo naselil nenavaden mir, v ljubezni pa se ponavljajo že znani dvomi, čeprav ste si obljubili, da bo tokrat drugače. Spet se preveč zapletate in potem vam je žal, a časa nikakor ne morete zavrteti nazaj. Če boste zelo spretni, boste sredi tedna naredili veliko več, pomaga vam lahko tudi vaša prilagodljivost. Zadeve se hitro spreminjajo, zato odprite oči, še je čas, da popravite napako.

Vaš ključ: Poglobite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Računajte na pomoč in podporo nekoga, ki se pogosto zadržuje v ozadju, vendar to ne pomeni, da ne ve kaj je prav in kaj ne. Še enkrat se bo izkazalo, da najboljše prihaja po naključju. Na ljubezenskem področju lahko pride do nevšečnosti, ki bodo morda povezane s preteklostjo. Pazite proti koncu tedna na svoj ugled, bodite previdni in prevzemite odgovornost za svoja dejanja. Razvedrila vas bo oseba, ki je izredno vztrajna, prav to vam bo najbolj všeč.

Vaš ključ: Ne zamujajte priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KOZA

Prenehali se boste ukvarjati s tistimi, ki vas vznemirjajo, počasi boste pripravljeni na večje prelomnice. Borili pa se boste tudi sami s sabo in s svojim egom. Računajte na še nekaj nedorečenosti, kljub temu boste opravili dokaj hitro, če ne boste preveč nesramni do drugih. Vaši možgani bodo delovali zbrano, kar vam bo dalo neverjetno moč. Lahko imate glavno besedo pri razčiščevanju nerešenih vprašanj, posebno v ljubezni, kjer so zadeve že nekaj časa na nitki.

Vaš ključ: Rešite bistvene stvari!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Zagrizli boste v delo, misli pa vam bodo uhajale k ljubezenskim vibracijam. Spogledljivi boste, zato se odločite za tveganje. Simpatije so lahko obojestranske in nikoli ne boste izvedeli, kako vam je lahko lepo, če ne naredite koraka. Začutili boste, da je čas, da izkoristite svojo priložnost. Vaša prednost bo v tem, da se ne boste umaknili, temveč boste končno prodrli naprej. Prijatelj vam je resnično pri srcu, čeprav boste iskali vse razloge, da bi malce zakomplicirali situacijo.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Umirite svoj korak in bodite nekoliko bolj strpni. Vedno znova se vam ponavljajo podobne stvari. Vse si morate zagotoviti kar sami, kar je nekaj, česar ste pravzaprav vajeni.  Lahko se zgodi, da se vaša idealna predstava o samem sebi ne bo ujemala z dejansko. Želeli si boste spontanosti. Živci vam bodo popuščali, odzivali se boste čustveno. Nagnjeni boste k idealiziranju stvarnosti, ne boste poslušali dobronamernih nasvetov prijateljev. Pripravljeni boste veliko dati, a ne na ukaz.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Zavrnitve vas lahko spravijo iz tira, zato se kočljivim situacijam v tednu pred vami raje izognite. Tokrat nimate več nobene druge izbire kot da poveste, da imate vsega skupaj dovolj. Čeprav so možnosti videti intenzivne, ni smiselno, da brezglavo vztrajate in se prilagajate. Dogajanje na poslovnem področju bo konec tedna prelomno za vas in za sodelavce, ki bodo želeli na vsak način nadvladati. Ne ustavite se pri malenkostih, zaradi pogumne in direktne komunikacije boste opaženi.

Vaš ključ: Bodite bolj pogumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

MERJASEC

Na področju kariere se bo odvijalo nekaj, na kar bi morali bolj vplivati. Okrepljeno bo vaše sočutje in sposobnost razumeti tiste, ki razmišljajo bolj napredno. Z nekom se boste slišali in dogovorili še prej, kot ste predvidevali. Tokrat boste imeli dovolj časa, da se mu posvetite. Zaživeli bodo stari načrti, tudi v povezavi z novostmi glede službe. Pojasnite, kako se počutite, saj je nemogoče ustreči prav vsem.  Počasi se boste prebili v ospredje, toda vprašanje je, ali vam bo to dejansko naklonjeno.

Vaš ključ: Na izzivajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

 Poglejte si še: