Kitajski horoskop od 3. do 10. oktobra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.
Kitajski horoskop od 3. do 10. oktobra (foto: shutterstock) shutterstock
4. 10. 2022

PODGANA

Čeprav slutite, da se bo nekaj zgodilo, bo presenečenje, ki vam ga bo nekdo pripravil vznemirljivo. Tudi na ostalih področjih se vam tokrat nasmiha sreča, saj se zelo dobro zavedate prednosti. Ne boste se mogli sprijazniti z dejstvom, da določeni ljudje enostavno niso za spremembe, po katerih vi hrepenite. V nedeljo se boste predali iskrenim čustvom, prijetno vam bo kjerkoli boste. Skušajte se tudi v domačem okolju zamotiti s prijetnimi zadevami. 

Vaš ključ: Hrepeneli boste po skladnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava 

BIVOL

Bodite odprti za novosti in priložnosti, nikoli ne veste, kam vas lahko popeljejo. Odgovor sodelavca vam vrača pogum, vendar na nekoliko nenavaden način. Čas je, da se začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu. Konec tedna prinaša nekaj težav, tudi zato, ker nekomu preprosto ne prisluhnete. Na partnerskem področju se boste težko izognili lepim komplimentom, ki se vam bodo zdeli na trenutke celo nekoliko osladni.

Vaš ključ: Tišina vam prinaša odgovore!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Nič se vam ne bo zdelo nemogoče, zato imate možnost, da se rešite določenih dvomov, ki ste jih imeli zaradi svoje neučakanosti. Energija na kariernem področju vam prinaša nov zagon in motivacijo. Na čustvenem področju prihaja veliko strasti, ki vas bo vsekakor razvedrila. Poleg tega je na obzorju nekaj nenavadnega, zato se začnite počasi pripravljati. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se v nedeljo na ljubezenskem področju soočite. 

Vaš ključ: Iskreno izrazite svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Obremenili se boste z razmišljanjem, kako bi se v dani situaciji rešili na čim lažji način. Na čustvenem področju se bo vse skupaj odvijalo gladko, saj boste pripravljeni na prilagajanje. V petek boste nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot so si drugi zamislili. Pazite tudi na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. Bistvena težava bo v ustaljenih vzorcih, ki le težko popuščajo pod težo sprememb. 

Vaš ključ: Pozabite na preteklost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Že nekaj časa razmišljate, da bi popestrili življenje, kljub temu pazljivo izbirajte družbo in korake. Ne dovolite si, da bi zamujali, posebno pri pomembnih zadevah. Energija vikenda vas bo usmerjala v stabilizacijo na osebnem področju, kar vam bo vzelo nekaj časa, saj boste želeli vse početi po načrtovanih korakih. Najbolj vas bodo motile prijateljeve opazke, ki se bodo tokrat dotikale zunanje podobe. Nikar na vse skupaj ne odreagirajte z užaljenostjo, saj bi se lahko ob morebitnem nesporazumu hitro znašli v sporu. 

Vaš ključ: Zaupajte predvsem sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

Na področju dela in denarja boste prodorni in navdušeni, z veseljem boste tudi nekomu priskočili na pomoč. Močna želja po spremembi vam bo zapletla življenje. Pazite, da ne boste preveč vzhičeni, saj bi lahko pozabili nekaj pomembnega. Vikend bo namenjen druženju s tistimi posamezniki, ki jih resnično že dolgo niste srečali in jih že močno pogrešate. Bodite ustvarjalni in ne bojte se novih izzivov in uresničevanja svojih sanj. 

Vaš ključ: Dovolite si sanjati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata 

KONJ

Željni nežnosti se boste še posebej v sredo, ko boste imeli pred sabo številne zanimive priložnosti predajali ljubljeni osebi. Zaradi manjše nerodnosti, ki se vam bo pripetila, boste na področju dela nekoliko izpostavljeni. Čas je, da pokažete več poguma  ter odločnosti. Prijatelji, še posebno istega spola, vas bodo razumeli in vam izkazali podporo, ki bo izboljšala počutje. Za vsak slučaj takoj preverite vse račune, da se boste lahko pravočasno pritožili, če bo kaj narobe.

Vaš ključ: Spustite se v globino!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Odločite se tvegati, bodite pozitivni in se prenehajte zapirati v svoj kalup. Počasi se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati. Borili se boste sami s seboj in sprejeli konkretne odločitve, ki vas vodijo k napredku. Dom bo v soboto in nedeljo glavna skrb in želeli boste vnesti optimizem, po katerem vsi skupaj hrepenite. Ni potrebe po analizi in poglobljenih razgovorih, le prepustite se in upoštevajte diplomatski pristop. 

Vaš ključ: Pomembno bo le bistvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Izogibajte se stresnih situacij, raje pojdite v naravo in se predajte njenim vibracijam. Samski boste imeli zelo zanimive načrte, ki pa se bodo spremenili v zadnjem hipu. Ko boste razmišljali o novih priložnosti, boste bolj zahtevni kot običajno.  V soboto se boste iztrgali iz svojega oklepa, ki je nastal zaradi nakopičenih omejitev. Kreativnost vam bo pomagala, da se boste osvobodili blokad. Tudi na čustvenem področju se vam obetajo lepe energije. 

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Tokrat se boste razveselili strastne energije, ki vas vodi k temu, da opustite dvome in  ljubosumje. Čeprav želite obnoviti odnose, bo potrebno najprej razčistiti z napetostmi. Če ne boste pazili na svoje besede, boste nekoga potisnili v neprijetno situacijo. V pomembnem krogu boste proti koncu tedna boste naredili zelo dober vtis. Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite. Osvajali boste z odločnostjo, kar bo nekomu v vaši bližini zelo všeč. 

Vaš ključ: Premislite, preden spregovorite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Povezovanje z višjim jazom vas počasi vodi k osebnemu napredku. Pri vseh pomembnih odločitvah, v katerih se sami ne znajdete boste tokrat z veseljem prisluhnili nasvetom. Iznajdljivi boste tudi na ljubezenskem področju. Osredotočite se na smer, ki vas bo popeljala k prebujanju strasti. Nekoliko zmedeni in občutljivi boste v soboto. Veliko bo sicer dogajanja, vendar lahko zapravite preveč energije, zato se boste verjetno umaknili  v svoj svet. Ne dovolite, da bi postali odvisni od drugih. 

Vaš ključ: Umaknite se pred negativci!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MERJASEC

Zdržanost bo tista, ki vam bo na področju kariere pomagala napredovati in se pravilno odločiti. Tudi fizično ste močni in odpornejši, saj ste končno začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z drugimi. Pomiril vas bo tudi občutek, da ste na področju čustev pragu rešitve. Najlepše bo v soboto, še posebej na čustvenem in osebnem področju. Bolj modro se boste odločili, če boste poslušali svoje srce ter intuicijo, brez da se pretirano obremenjujete z okvirji. 

Vaš ključ: Prisluhnite sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 Preberite še