Kitajski horoskop od 3. do 9. 5. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 3. do 9. 5. 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
3. 5. 2021

PODGANA

Potrebovali boste več potrpljenja, saj se boste v sredini tedna znašli v nepredvidljivi situaciji, ki bo od vas zahtevala da premislite o vsem skupaj. Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale težave, kar vas bo spravljalo v dobro voljo. Uresničevali boste načrte in to vam bo izziv, saj slutite, da boste ob spremembi okoliščin lahko počasi celo naredili korak naprej. Izbirali boste med dvema možnostma, vendar pazite, saj bo ena od njiju veliko bolj perspektivna. Zelo nestrpni, v pričakovanju novic, ki vam ogromno pomenijo.

Vaš ključ: Ne bodite tako nemirni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Pričakujte v prvi polovici tedna prijetnosti, spontano dogajanje in presenečenja brez načrtovanja. Bodite zaljubljeni in ne iščite težav v delovnem okolju. Črnogledost postavite na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. V zadnjih dneh tedna boste zmedeni in občasno jezni zaradi vpliva tistih, ki vas ne morejo razumeti. Tudi sami pa nikakor nočete popustiti, kar je najslabši možen pristop. Vsaj do ljubljene osebe bodite nekoliko bolj razumski in prijazni. Življenje je očitno polno presenečenj in v nedeljo bodo najlepša namenjena prav vam.

Vaš ključ: Črnogledost postavite na stran

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

V torek prihaja lepa priložnost, izkoristite jo. Precej napeti boste zaradi tega, ker vam sodelavci ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli, zato pazite, vse skupaj se lahko sprevrže v konflikt. Najbolj priporočljivo bi bilo, da prisluhnete nekomu, ki vam običajno odpira obzorja. Denar, ki vam pripada prihaja, kar bo izvrstna iztočnica za načrtovanje lepšega življenja. Presenečeni boste, kako hitro se lahko odločite in naredite pomemben korak. Intenzivnost dogajanj vas bo v soboto nekoliko izčrpala, poskusite najti pravo razmerje med dogajanjem in počitkom.

Vaš ključ: Ne ustrašite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

V teden pred vami boste stopili z željo po ljubezenskih dogodkih. Z ljubljeno osebo še vedno lahko najdeta možnost za kompromis, saj hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite konfliktni. Prenehajte z najtežjimi opravki, če boste imeli občutek, da vas obremenjujejo. Glede finančnih zadev bodite konec tedna malce bolj previdni. Strast bo proti vikendu naraščala in z lahkoto se boste pogovorili. Za reševanje poslovnih in finančnih zadev bo najbolj ugoden petek, saj vas bo spremljala obilica ugodnih okoliščin. Prišli boste tudi do določenih spoznaj.

Vaš ključ: Počakajte na ugoden trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

V tem tednu boste vse svoje sile usmerili v brezskrbnost. Z nekom bosta obujala spomine o preteklosti in določenih zadevah. Tokrat bo sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. V službi pogumno izrazite svoje ideje, saj bodo dobro sprejete. V torek se vam bodo pospešeno uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas razvajajo. Včasih z nezaupanjem preprečimo dobrim energijam, da bi nam pomagale, zato bodite proti koncu tedna kar se da pozitivno naravnani. Pomirjeni boste, saj vam bo vse šlo od rok. Dobili boste več zagona.

Vaš ključ: Ne ozirajte se nazaj!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Čaka vas nekaj novosti. Najprej bo na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa odličen rezultat. Pričakujete lahko manjši zaplet v komunikaciji. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki je iskren.  Občutek boste imeli, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose. Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato jih izkoristite v svoj prid. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar pod pogojem, da se lahko odločate sami.

Vaš ključ: Ustavite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

V tem tednu prihaja izkušnja, ki bo nekatere prisilila v razmišljanje. Uspelo se vam bo potegniti iz težavne situacije, kar vam bo omogočilo, da boste določene načrte speljali po svoji volji. Družba vam ne bo prav ustrezala, zato boste raje bolj sami s sabo. Pri delu poskrbite tudi za materialno plat, saj se bo pojavila bo zanimiva ponudba. V nedeljo ne boste našli pravega načina, kako bi partnerju povedali, kaj vas pri njem moti, zato se bosta zapletala v konflikte. Pazite, kaj boste rekli, da vam ne bo kasneje žal. Lahko bi se odločili za bolj umirjeno delovanje.

Vaš ključ: Znebite se temnih misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

KOZA

Potrpežljivi in tolerantni boste v tem tednu odlična popotnica za izgubljene. Vaš vpliv na druge bo zelo velik, zato je prav da postorite z zaostalimi zadevami in na določenem področju zahtevate več spoštovanja. Končno je tudi za vas prispel čas, ko lahko pričakujete sveže spremembe, obnovo ali drugačen začetek. Občutek, ki ga imate, vas vodi naprej, v lepše doživljanje. Nekaj se bo proti koncu tedna zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov, zato ne potrebujete premora, morda le nekaj novih zamisli, ki vas bodo prebudile.

Vaš ključ: Zaupajte sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Ker boste zelo čustveni se prepustite nežnim strastem. Pustili boste pečat in le od vas bo odvisno, kako boste izkoristili priložnosti, še posebej, ko boste razmišljali tudi o financah. Popaziti morate, da boste čim prej prešli h konkretnim dejanjem. Ne bo nikakršnih težav, če boste že v začetku meseca storili kaj več glede odnosa, ki vas obremenjuje. V zadnjih dneh tedna se vam bo vse zdelo lepše in lažje izvedljivo. Izbirajte in si priborite zase kvalitetno preživet čas. Nedelja bo namenjena poglobljenemu branju.

Vaš ključ: Potopite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Odgovori, ki jih boste sredi tedna prejeli vam sprva ne bodo najbolj všeč, nato boste znali iz njih izluščiti bistvo. Soočenja bodo konec tedna povezana s financami, ki bi jih bilo smotrno čim prej rešiti, zato nikar ne odlašajte in ne prestavljajte pomembnih odločitev. Na pogovor o resnejši temi sicer še niste pripravljeni, kljub temu pa se lahko borite s težavami, ki so na vidiku. Ne marate, da vam vsiljujejo svoja mnenja, kar boste tudi izpostavili. Pazite pa, da s svojo direktnostjo nekoga ne užalite. 

Vaš ključ: Pazite, kaj mislite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Uspešni boste, zato naj vam ne bo žal, če ste nekaj prijetnega morda preložili ali pa nimate dovolj prostega časa. Trud se bo zagotovo obrestoval, kmalu boste ugotovili, da ste na dobri poti. Ker se vam bo zdelo, da zadevi še niste prišli do dna, boste vrtali naprej. Dobro veste, da bo po veliko govorjenja na koncu ostalo vse po starem, zato poskrbite zase in ne ovinkarite. Finančno področje bo vsebovalo nekaj stresa. Nepričakovane spremembe vas lahko notranje močno obremenijo.

Vaš ključ: Prihajajo zaslužki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Večkrat si brez slabe vesti vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti. Energija se bo v drugi polovici tedna umirila, nič več ne bo nervoze, ampak mir, ki bo odlična iztočnica za dobro počutje. Trudili se boste, da najdete soglasje. Delovali boste v skladu s svojo naravo globokega doživljanja, ter borbenosti za tisto, kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le napetosti.

Vaš ključ: Ne ozirajte se na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 Preberite še: