Kitajski horoskop od 30. 8. do 4. 9. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 30.8. do 4.9. 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 30. 8. do 4. 9. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
30. 8. 2016

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 30.8.- 4.9.16

PODGANA

Prvi dnevi tedna vam prinašajo presenečenja na osebnem področju. Nekdo vam je izredno naklonjen, kar bo jasno tudi, ko se bosta pogovarjala o skupnih ciljih. Odpravite se na pot, ne čakajte več. To bo sijajna priložnost, da se otresete starih obrazcev in navad. Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev. Tako delate najbolje in se tudi počutite na vrhuncu moči in navdušenja, posebno če se vam odpira možnost, da bi ob nekem srečanju združili prijetno s koristnim. Ljubezensko področje bo bolj mirno vse tja do konca tedna, ko prihaja več optimizma in želje po poglobitvi odnosov.

Vaš ključ:Harmonija.

Barva v kateri se boste boljše počutili:modra

BIVOL

Čeprav se ne bo dogajalo nič posebnega, bo vaše razpoloženje v prvi polovici tedna nekoliko nihalo. Razmislite, če nimate nekih neporavnanih računov, ki bi vam lahko dihali za ovratnik. Več kot nove poslovne zmage vam bodo pomenili zdravi odnosi na delovnem mestu, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem in dejanji naredili velik vtis. Tokrat bo na prvem mestu analitičnost, ki vas bo popeljala do čudovitih rezultatov in dviga samozavesti. Proti koncu tedna vam bo razpoloženje pričaralo strast in ljubezen v pravem pomenu besede.

Vaš ključ:Nihanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

TIGER

Prva polovica tedna vam prinaša realno sliko na vseh področjih. Nekomu, ki vam je znova obrnil hrbet, ne bi smeli zaupati, čeprav ste vedno pripravljeni ponuditi še kakšno priložnost. Premislite, kako bi izboljšali svojo finančno situacijo. Če ni prave komunikacije in nihče nikomur ne prisluhne do konca, potem ne preseneča nadaljevanje določenih sporov. Poskusite se dogovoriti, najprej glede urnikov in izplačil, ki so v zaostanku. V zadnjih dneh tedna se boste ukvarjali sami s sabo in s svojim zdravjem. Morda se celo odločite za večje spremembe, ki vam bodo dobro dele.

Vaš ključ:Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

MAČKA

Še vedno se nahajate v svojih sanjah. Preveč prijazni boste, zato vaša sporočila ne bodo imela takšne teže in jih boste morali verjetno še kdaj ponoviti. Ni dobro mešati posla in zabave. Naveličani boste službene rutine. Če le imate priložnost, se pogovorite z nadrejenim, saj vam le on lahko pomaga pri tem. Nikar ne mislite, da se ne da nič narediti. Na zasebnem področju vam dogajanja nikakor ne bo primanjkovalo. Prijatelj vas bo usmeril v akcijo in odprte odnose. Tudi samskim se nakazujejo možnosti, ki pa jih najprej pretehtajte, saj se bo nekdo na začetku pokazal v drugačni luči.

Vaš ključ:Zasanjanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

ZMAJ

V prvi polovici tedna so možni poslovni in finančni uspehi. Toda ne pozabite tudi na domače okolje. Ukvarjanje z otroci lahko zbudi veliko radosti in okrepi vašo ustvarjalnost, ki je v zadnjih tednih nekoliko zaspala. Zdelo se vam bo, da svet vidite zelo trezno in preudarno, to pa zato, ker ne vidite, da vam nekaj megli presojo. Preveč čustveni boste, da bi lahko jasno opazovali položaj, zato se raje prepustite. Možnosti za napredek na ljubezenskem področju so vam nakazane konec tedna, ko se bo vse skupaj umirilo. Všeč vam bodo odštekani in nenavadni predlogi.

Vaš ključ:Uspeh!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

KAČA

Prvi dnevi tedna bodo malce stresni. Nadaljuje se zgodba s povsem negotovim koncem. Še predobro se zavedate, da počnete stvari, ki vas ne navdušujejo preveč, zato so izidi povprečni. Pazite, kako in kaj boste odgovorili. Obeta se vam poplava informacij, ki pa večinoma ne bodo posebno pomembne. Omejite se na področja, ki so trenutno za vas aktualna in pomembna za vaš napredek. Srčne zadeve bodo v drugi polovici tedna mirovale, saj vam ne bodo ključnega pomena. Kljub temu ne zanemarite partnerja in mu posvetite dovolj pozornosti, v nasprotnem primeru se vama nakazujejo kratki stiki v komunikaciji.

Vaš ključ:Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno rdeča

KONJ

Čeprav se vam bo v prvih dneh tedna zdelo, da vaše želje ne bodo uslišane, boste hitro spoznali, da ste si pravzaprav naredili uslugo. V sredini tedna pričakujte prijetne malenkosti. Trdno boste prepričani vase, zato se na diplomacijo v odnosih ne boste ozirali. To vam lahko prinese trenja z avtoriteto, pozneje pa tudi s sodelavci. Zadnji dnevi v tednu bodo malce bolj napeti. Počutili se boste nekoliko nesproščeno. Kjerkoli se boste znašli, boste imeli občutek, da niste najbolj zaželeni, kar je verjetno samo vaše videnje in ga bo potrebno na podlagi potrditev odmisliti.

Vaš ključ: Sproščenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

KOZA

Čeprav nihče, s komer boste v prvih dneh tedna sodelovali, ne bo hotel popuščati, sploh ne bo tako težko najti skupnega jezika, kot se zdi. Vsem bo več do tega, da se lepo razumete, kot zgolj do opravljenega dela. Delovna naloga, ki vam je v preteklosti povzročila kar nekaj, težav bo tokrat kar lahek zalogaj. Premagali boste vse, tudi upor tistih, ki vam do zdaj morda niso zaupali. V drugi polovici tedna vam srečo prinaša nekdo, ki bo vaša čustva postavil na pravo mesto. Zahtevali boste tudi več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo. Če nekaj želite, morate to tudi izpostaviti.

Vaš ključ:Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno zelena

OPICA

Nekoliko ošabni boste, s čimer na marsikoga ne boste naredili dobrega vtisa. Še pravi čas se vzemite v roke in nadzorujte svoje obnašanje, da ne bo prepozno. Čas je da zaživite drugače. S partnerjem bosta imela o nečem različno mnenje. Druga polovica tedna bo postregla z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala in z veseljem se boste podali v nove dogodivščine, ki vam bodo še dolgo časa ostale v lepem spominu. Veliko smeha in dobre volje bo tudi v prijateljskih odnosih, nekdo pa vam bo tudi zašibil kolena.

Vaš ključ:Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

PETELIN

V prvih dneh tedna se posvetite vsem pomembnim poslom, če je mogoče, z najmanjšimi mogočim stroški. Lahko sprejmete predlog nekoga, ki vas očitno dobro pozna in točno ve, kaj je dobro za vas. Nič ne bo narobe, če boste uporabili več domišljije, ko boste poskušali narediti vtis ali pa znova zanetiti iskrico strasti. Najprej pa boste morali pritegniti pozornost tistih, ki so pomembni, saj vas bodo usmerili v prave korake. Zdravstveno področje bo nekoliko ogroženo proti koncu tedna, saj se nikakor ne boste privadili na mraz. Sanjarili in hrepeneli boste po toplih krajih in celo razmišljali o potovanju.

Vaš ključ:Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

PES

V teden vstopate neodločni in zmedeni. Včasih je najbolje, da prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Lahko vam odpre nove možnosti, ki vam prinašajo veliko boljše finančno stanje. Tudi pri delu bodite pozorni, da nečesa ne bi preprosto izpustili, saj bi se kmalu znašli v težavah. Med pogovorom s šefom, sodelavcem ali ljubljeno osebo boste lahko povedali vse, kar vam leži na duši. Znali boste spretno obračati besede, ravno zato se vam konec tedna obeta bolj sproščeno obdobje, obarvano z novimi poznanstvi.

Vaš ključ:Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:modra

MERJASEC

Prvi dnevi tedna prinašajo nekaj novih opcij. Čeprav so nove priložnosti še v povojih, se ne boste mogli upreti navdušenju, ki prihaja. Ideje boste stresali iz rokava, malo za šalo, nekoliko pa tudi zares. Če menite, da vaši sodelavci ne vidijo stvari takšnih, kakršne so, jim tekom tedna odprite oči. S tem jim boste naredili veliko uslugo, obenem pa boste lahko preverili tudi njihovo znanje. Presenečeni boste nad osebo, ki se je v zadnjem času nekoliko oddaljila od vas. Ponovno so možna srečanja, ki bodo zagotovo pustila močan pečat na področju srčnih zadev, še posebej tistim, ki hrepenite po novih poznanstvih.

Vaš ključ: Prihajajo presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča