Kitajski horoskop od 31. 10. do 5. 11. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 31. 10. do 5. 11. 2017 (foto: profimedia) profimedia
31. 10. 2017

PODGANA

Tokrat vsekakor vodite glavno besedo, ne glede na to, ali ste vezani in pričakujete več konkretnih dejanj od vašega partnerja ali pa slutite, da bi lahko dobili še eno priložnost. Iz prijateljstva se lahko rodi nekaj več, vendar je smiselno še počakati. Nikakor pa ne predolgo, ker bo naslednja poteza vaša. Nova priložnost prihaja že kmalu. Manipulacija drugih se počasi zaključuje, kar vas bo razveselilo, saj ste bili od vsega skupaj že pošteno utrujeni.

Vaš ključ: Čakajo vas priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Čim prej se znebite občutka neuspeha in frustracij, ki so vas spremljale v preteklem obdobju. Nikar trmasto ne strmite k ciljem, ki niso v vašem dosegu. Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica popolnoma drugačna. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Poskusite se prilagoditi na trenutno situacijo. Nekdo bo izpolnil vaša pričakovanja in to bo ustrezalo predvsem tistim, ki bi se radi ustalili. Nekako se vam zdi, da boste mirnejši v razmerju, kjer je marsikaj jasno že na začetku.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

TIGER

Ne sprašujte vseh okoli, kaj bi morali storiti. Resnico najbolje poznate sami, tudi tiste plati, ki vam morda niso všeč. Prav tako se brzdajte glede odvečnih stroškov. To je odličen čas za odklop. Dovolite si čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost naj sedaj počaka. Prijatelj, ki mu zaupate, bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaše dvome, ki vam ne dovolijo napredka. Sedaj bo vse lepše in nekoliko lažje.

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

V družinskem krogu boste v prvi polovici tedna zelo zadovoljni in sproščeni. V domačem krogu se bo veliko dogajalo, kar vas bo razvedrilo in navdihnilo s pozitivno energijo. Večina energij je na vaši strani in zato se boste nekoliko lažje odločili. Manj se obremenjujete z izidi nekega srečanja ali pa boste pripravljeni ponuditi še eno priložnost. Slišali boste nekaj, o čemer za zdaj ne bi smeli spregovoriti. Vseeno se ne morete brzdati in nekaj boste vseeno razkrili. Morda boste celo dobili koristen nasvet.

Vaš ključ: Sledite ritmu!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: roza

ZMAJ

Ni vam prav vse jasno, zato začnite pri sebi in tem, kaj ste sami pokazali ali izjavili v odločilnem trenutku. Ko boste znova premislili, boste tudi dojeli, kaj lahko storite. Vaša zasanjanost se bo nadaljevala. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in potovanjih, dobro pa bi bilo, da bi kakšno stvar še udejanjili, saj vas prazno sanjarjenje pelje v nezadovoljstvo. Malenkosti tokrat za vas ne bodo pomembne. Možne so konkretne spremembe na vseh področjih.

Vaš ključ: Uživajte v sproščenem vzdušju!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Na osebni ravni v prvi polovici tedna prehajate na drug, višji nivo, ki vam prinaša več umirjenosti, harmonije in konkretnih rezultatov. Nekaj bi najraje preskočili, saj se z zadevo ali vprašanjem ne bi radi ukvarjali. Posebno, če zadeva osebo, ki vam nečesa noče odpustiti ali pa preprosto slediti drugačnim načrtom. Iz dneva v dan ste odločnejši, posebno na poslovnem področju. Z denarjem boste imeli srečno roko, ostane pa še najtežja prepreka, to je ljubezensko stanje.

Vaš ključ: Postajate bolj samozavestni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Tokrat vam gre vse na roko, zato se ne ustavljajte preveč pri podrobnostih kot tolikokrat doslej. Poskusite videti celoto ter prepoznati svojo priložnost. Koristna bo pomoč znanca. Ob vas je tokrat oseba, ki vam je očitno naklonjena, kar vam bo dalo zadosten zagon. Čas boste konec tedna preživeli v dobri družbi, kjer ne bo manjkalo humorja in smeha. Dovolite tudi prijateljem, da izrazijo svoje mnenje, skupaj lahko ustvarite to, kar ste si začrtali.

Vaš ključ: Pazite na finance!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

V najtežjih trenutkih boste najmočnejši. Vseeno se tudi vam lahko zgodi, da kakšno zadevo pozabite. Tokrat to ne bo bistveno vplivalo na končni izid situacije. Nekdo vam je izredno všeč in ni nikakršnih razlogov, da tega ne bi pokazali. Razpolagate z vsemi dobrimi argumenti in lahko napredujete, tudi z drznejšo potezo. Potrudite se, da boste gledali naprej in skoraj vse se bo zgodilo ob pravem času. Konec tedna boste samski zelo zadovoljni, saj se vam obetajo nova poznanstva.

Vaš ključ: Pohitite, da vas ne prehitijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

Pravočasno si zagotovite nekaj dokumentov in pazite glede izplačil, da ne bo pomot ali izgub le zaradi naglice in nepazljivosti. Vse se bo dobro končalo, ostane pa občutek, da ste nemirni. Konec tedna boste brezglavo tavali sem ter tja, ter razmišljali, kaj bi lahko v svojem življenju spremenili, da bi končno občutili mir in zadovoljstvo. Postavite si konkretne cilje. Sledite močnejšim in kmalu boste tudi vi del njihove uspešne skupine. Finance vas naj ne skrbijo.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Ljubezen bo potrebovala strast, romantiki se boste izognili, mikale vas bodo tudi nenavadne avanture, tudi če se bodo dogajale samo v mislih. Sprostite se kakor se znate! Nadaljuje se ugodno obdobje. Nekaj, kar opravljate prvič, se vam bo posrečilo, za vsak primer pa pripravite še nekaj dokumentov, zbirajte informacije in izkušnje drugih. Ljubezensko področje bo proti koncu tedna mirovalo, saj ne boste imeli energije za napredek.

Vaš ključ: Prihaja več strasti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Ne morete se zbrati, posebno, če osebo srečujete tudi v službi ali v večji družbi, kjer morate paziti tudi na odzive drugih. Previdno, saj se vam hitri odzivi in čustveni izbruhi zagotovo ne obrestujejo. Konec tedna prihaja prijeten čas velikih podvigov, moči prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Možni so poslovni uspehi, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu. Pomembni za vas bodo tudi prijateljski odnosi, ki vas bo razvedrili na vsakem koraku.

Vaš ključ: Umaknite se v svoj svet!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Vaše počutje je precej spremenljivo, zato pazite, tudi v znanih krogih. Izid ljubezenskega sporočila je negotov, saj ste preveč neodločni in pričakujete, da bo draga oseba brala med vrsticami. Tokrat boste neverjetno zadržani, previdni in vsakič boste dobro premislili, preden boste kar koli odgovorili. Začutili boste nekaj nasprotovanja in jeze drugih ljudi. Tudi na področju čustev boste v drugi polovici tedna deležni poglobitev, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Veliko bo strasti, nekoliko manj pa romantike.

Vaš ključ: Glejte nase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Preberite si še: