Kitajski horoskop od 31. 7. do 5. 8. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 31. 7. do 5. 8. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
30. 7. 2018

PODGANA

Vaše počutje bo precej spremenljivo. V prvih dneh tedna boste imeli največ moči in potem boste praktično le še urejali vtise in razmišljali, kako nadaljevati. Nakazano je, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni in molčeči, saj slutite, da ste na pragu zanimivih novosti. Samskim se bodo odvijale zanimive prigode. Na trenutke boste imeli občutek, da se ves svet vrti okoli vas, vendar ne pretiravajte s svojo samozavestjo, saj se lahko nekomu na enostaven način zamerite.

Vaš ključ: Prizanesite šibkejšim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Prepustite se nežnim strastem, ki počasi hitijo proti vam. Zaupajte predvsem sebi in uživajte v poljubih in dotikih. Nekaj se vam bo posrečilo, saj tako dobrega izida sploh niste pričakovali. Že v prvi polovici tedna boste pustili svojo sled in pečat in le od vas bo odvisno, kako boste izkoristili nove priložnosti. Nekdo vam bo nenehno dobesedno za petami, pozornost vam bo ugajala. Ne izgovarjajte se na prijateljske odnose in nevtralnost. Potrebovali boste tudi nekaj odločnosti, vezane na področje dela in denarja.

Vaš ključ: Vztrajate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Popaziti morate, da čim prej v tem tednu preidete k dejanjem. Partnerja ali prijatelja lahko razvajate ali pa na kak drugi način pokažete, kako in kolikor vam pomeni. V zadnjih dneh tedna se vam bo vse zdelo lepše in lažje izvedljivo. Povabila bodo neprestano deževala, vendar vas naj to ne zmede, da bi se morali odzvati vsem. Izbirajte in si priborite zase kvalitetno preživet čas. Tudi s financami boste imeli več sreče in končno si boste lahko privoščili nakup, na katerega že dolgo čakate.

Vaš ključ: Ostanite na realnih tleh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Tisto, kar se vam je dogajalo na čustvenem področju bo potrebno pustiti v preteklosti. Pustite, da ljubezen potuje po spontani poti. Ne ukvarjajte se toliko z nepomembnimi zadevami, nikar ne pretiravate z ljubosumjem. Druga polovica tedna vaši ljubezni vrne zaupanje, trdnost ter večjo sproščenost. Zaupajte najdražjim, saj so oni tisti, ki vam bodo vedno znali priskočiti na pomoč. Samski se boste konec tedna znašli na prijetnem razpotju, ko bodo v igri dve osebi, ki bosta popolnoma različni.

Vaš ključ: Razveselite bližnje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

ZMAJ

Osvobojeni se v tem tednu previdno usmerjate naprej. Simpatični boste, kar se vam lahko obrestuje v partnerskem odnosu. Poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje. Pred vami so nova prijetna ljubezenska prijateljstva. Zaželeli si boste tudi popestriti svojo garderobo. Če se bo v partnerstvu karkoli zatikalo, boste takoj zaznali rešitev, nejasnosti ali dvome. Vaša privlačnost bo občudovana, iskrena ljubezen pa negovana vsak trenutek, zato boste z lahkoto samozavestno delovali tudi na poslovnem področju.

Vaš ključ: Prihaja uspeh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Ne ozirajte se na trenutne zastoje ali začasne zamude, ki se bodo vrstile v prvih dneh tedna. Vse lahko rešite, pomembno je, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaših rokah. Stvari se bodo zgladile, odnosi popravili, posebno v petek. Samskim ne bo jasno, zakaj vas je določena oseba ponovno zavrnila. Vendar se ne obremenjujte, saj boste po zavrnitvi takoj dvignili glavo in se brez slabega občutka obrnili drugam. Delo bo potekalo napredno, brez zapletov, zato bodo tudi finančni rezultati temu primerni.

Vaš ključ: Napredek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

V prvih dneh tedna boste razočarani in občasno nemirni zaradi vpliva tistih, ki vas po vašem mnenju ne želijo razumeti. Tudi sami boste dlakocepski in nikakor nočete popustiti, kar je napačen pristop na poti do uspeha. Vsaj do ljubljene osebe bodite bolj razumski in prijazni. Privlačil vas bo nekdo, ki je resen, zanesljiv in ga zaradi teh lastnosti dejansko občudujete. To osebo boste zlahka osvojili, čeprav se bo vse skupaj dogajalo ali v delovnem krogu ali pa na mestu in v okoliščinah, ki bodo daleč od romantičnih.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Že v prvih dneh tedna se boste zavedali pomembnost določene zadeve in morda vam bo celo smešno, kako se določene zadeve razpletaj, brez dvomov in prekinitev. Sredi tedna vam bo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in posebna srečanja. V drugi polovici tedna pa bo vsekakor najbolj pestro. Tisti, ki imate težave v razmerju ste v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase in oddaljite od partnerja ter sproščene komunikacije. Priporočljivo je, da zadeve poskusite razčistiti s prijetnim pogovorom.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Teden vam prinaša številna presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. Pričakujte prijetnosti, spontano dogajanje  in srečanja brez posebnega načrtovanja. Vezani boste negovali svoje zveze in celo razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno ljubezensko zvezo. Črnogledost potisnite na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. Največ težav boste imeli tisti, ki se odločate glede določenega razmerja, ki se že nekaj časa nahaja v težavicah.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Končno boste na čustvenem področju odvrgli masko in se pokazali v pravi luči, kar bo sprožilo pozitivne odzive pri ljudeh v vaši bližini. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni več komplimentov, vendar ni dobro, da bi vam preveč stopili v glavo, saj bi s tem ustvarili napačen vtis v določeni družbi. Tisti, ki se borite za pozornost nekoga, ki vas ne pozna najbolje, boste imeli konec tedna več možnosti za komunikacijo, vendar se nič ne bo zgodilo samo od sebe, morali boste biti iniciator.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Teden vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu sreče in prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste počutili varno in zadovoljno. Dovolite si biti romantični in zaljubljeni, saj bodo nežna čustva vaša iskrica. Blesteli boste v polnem čaru, ljudje okoli vas se bodo težko upirali vaši simpatičnosti. Izredno zanimivo vam bo opazovati nekoga, ki bi lahko postal pomembnejši v vašem življenju. Vajin odnos se spreminja, sicer premislite, kaj si dejansko želite, saj morda ne bo ravno vse po vaših željah.

Vaš ključ: Poiščite svobodo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Veliko novih poznanstev vas čaka in druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Samski boste morda spoznali svojo sorodno dušo. Tisti, ki ste v resnem razmerju, se potrudite, saj vam bo vrnjeno z iskreno in romantično ljubeznijo. Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Marsikaj je v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte, saj se vam niti najmanj ne poda. Bodite odkriti, nekoliko drzni, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih s tistimi, ki vam značajsko niso podobni.

Vaš ključ: Približajte se resnici!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Poglejte si še: