Kitajski horoskop od 31. oktobra do 6. novembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 31. oktobra do 6. novembra (foto: shutterstock) shutterstock
31. 10. 2022

PODGANA

Nekdo od domačih bo našel rešitev težave, nad katero boste takoj navdušeni. Glejte, da ne boste takoj prizadeti in užaljeni, če se tokrat ne boste znašli na prvem mestu. Nihče vas ne bo mogel proti koncu tedna ustaviti, naenkrat si boste želeli nadoknaditi vse, kar ste zamudili. Prihajajo tudi novi ljudje, ki vam bodo zelo simpatični. Notranji mir boste iskali v naravi in ga poizkušali zadržati čim dlje. Potrebno se bo tudi prilagajati drugim.

Vaš ključ: Prisluhnite tišini!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Naj vam tista oseba, ki vam gre na živce ne vzame poguma, da ne bi zdržali pritiskov. Več kot pohvale drugih vam bo pomenil lasten občutek sreče. Močno boste presenečeni nad odgovornostjo, ki vam jo bodo naložili v domačem krogu. Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče. Spomnili se boste na nekoga, ki vam je močno pri srcu, mogoče ne bi bilo slabo, da obnovite nekaj, kar je bilo kratko, pa vendar sladko. Upoštevaje tudi nasvete drugih.

Vaš ključ: Bodite strpni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

TIGER

Prav je da sprejemate konkretne odločitve, zraven pa poslušajte tudi svojo intuicijo. Nekdo vam bo odgovoril tako, kot se spodobi, zato boste pomirjeni. V ljubezni se po krajšem zatišju vrača strastna energija, ki vas bo osvojila. V zadnjih dneh tedna boste imeli ves čas občutek da ne sledite situacijam na pravi način, ampak vidite zadeve v čisto drugi luči kot ostali. Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu razložite, kaj si želite, bo vredno truda.

Vaš ključ: Vztrajajte do konca!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MAČKA

Ne bo vam všeč, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z glavo. Dovolili si boste, da vas čustva dodatno spodbujajo. Čim prej morate izpolniti obljubo, ki ste jo nekomu dali že pred časom, če boste preveč zavlačevali, utegne priti do spora. V soboto ne bo nobene potrebe po analizi in poglobljenih razgovorih, le prepustite se in upoštevajte diplomatski pristop, ki prinaša ugoden dogovor. Izogibajte pa se stresnih situacij in pretiranega kajenja.

Vaš ključ: Naredite nekaj zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Namesto da se zapletate v besedne dvoboje, pojdite v naravo in se predajte harmoniji. Vztrajajte pri doseganju tistih ciljev, ki vam prinašajo v prihodnosti dobre finančne podvige. Na področju odnosov boste prišli do spoznanja, kaj lahko sploh pričakujete in kako naj nadaljujete določeno zgodbo. V mislih si boste prisegli nekaj, česar v resnici ne morete izpolniti, zato pazite, da ne boste koga speljali v napačno smer. Nekaj več težav bo v nedeljo, saj boste preveč zaletavi.

Vaš ključ: Bodite bolj taktni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Vajeni ste, da vse poteka tako kot si želite, toda morali bi se privaditi tudi na to, da vas vedno lahko nekaj preseneti. Tokrat se lahko naučite nekaj kar vam bo kasneje koristilo. Izognili se boste nejasnosti, sprva si boste vse skupaj razlagali kot zaroto, vendar boste kasneje dojeli, da gre le za pomembne formalnosti. Morda boste prevzeli glavno vlogo, čeprav niste popolnoma prepričani vase. Sposobni boste hitrih zaključkov. V nedeljo prihaja ugoden čas za čustven preboj.

Vaš ključ: Nikar ne odlašajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: nebeško modra

KONJ

Zgodilo se bo nekaj, kar ste pričakovali. Vendar se boste poskušali tokrat drugače odzvati. Nadaljujte počasi in previdno, tudi pri zadevah, kjer ste prepričani, da vam ne more spodleteti. Morda ne boste dovolj zbrani, da bi reševali konkretne zadeve, čustva vas lahko malce zmedejo, zato se boste za zahtevnejšo delovno nalogo morali v petek bolj osredotočiti. Vezani boste delovali zelo strastno, vendar vam ne bodo znali na ustrezen način slediti. Samski, čeprav boste imeli veliko priložnosti, se boste osamili.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Neodločni in vznemirjeni boste, saj nikakor ne dosežete želenih rezultatov. V najšibkejših trenutkih boste želeli prikriti realno sliko, zato boste notranje nemirni. Tudi v domačem okolju bo prisotnih nekaj čudnih vibracij, zato se držite svojih načel in počakajte na trenutek, ko boste spet na enaki valovni dolžini. Nekaj boste v zadnjih dneh tedna pogumno storili ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. Ko ste tako samozavestni, vam nihče ne seže niti do kolen.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Ne ozirajte se preveč na to, kar vam dopovedujejo z različnih strani. Predolgo ste v domačem okolju čakali s pomembno spremembo, medtem ko je napočil čas za drugačne korake. Znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, če boste sami sebi dali priložnost, vas bodo tudi drugi podprli. Vaša največja težava bo v tem, da ne zaupate dovolj v sposobnosti drugih in želite vse opraviti sami.

Vaš ključ: Začnite zaupati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PETELIN

Vse lar se bo dogajalo v torek se vam bo zdelo kot prevelik zalogaj, zato tokrat ne ponavljajte iste napake. Pozorni bodite, da vam lenarjenje ne bo prešlo v navado. Pojdite raje globoko vase, ter se vprašajte, če imate res razlog, da ste lahko nezadovoljni in pesimistični. Odprti in željni nežnosti boste še posebej v petek, ko boste imeli pred sabo številne zanimive priložnosti. Marsikomu boste v soboto in nedeljo, ko se boste lotili domačih opravil za dober vzgled.

Vaš ključ: Spravite se v pogon!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

PES

Intenzivno boste razmišljali o družinskih odnosih, ki so se v zadnjem času nekoliko skrhali, še posebej zaradi pomanjkanja časa in hitrega tempa. Na področju kariere prihajajo nove ideje, ki vas bodo razvedrile. Prirojen občutek za svobodo vam bo pomagal, da se boste zavedali svojega bivanja in predvsem, da si boste upali prodreti. Konec tedna boste še lažje sodelovali z drugimi in pomen ljubezni za vas ne bo več tako usoden. Bodite odprti za smerokaze, kajti doživeli boste prijetno zgodbo.

Vaš ključ: Sprostite napetosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

Ne olepšujte razmer, sploh ne zato, ker vam to služi samo kot izgovor, da bi nekaj prestavili. Sumničavi boste in nezadovoljni s svojo vlogo v odnosu, vendar ne poskušajte tega razlagati na glas. Lotite se vsega sistematično in premišljeno. Vizije, ki jih imate, lahko v petek, ko boste zelo osredotočeni dobijo pravo osnovo. Druženja z napačnimi osebami vas lahko močno obremenijo, zato se nikar ne trudite, da bi se nenehno komu prilagajali. V nedeljo se boste soočili s svojimi strahovi na ljubezenskem področju.

Vaš ključ: Uporabite diplomacijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Preberite tudi: