Kitajski horoskop od 4. do 10. 1. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 4. do 10. 1. 2021 (foto: pixabay) pixabay
4. 1. 2021

PODGANA

Prijetno naravnano energijo tedna boste najbolje izkoristili, če se boste na poslovnem področju postavili jasno za svoje pravice. Okrepljena bo tudi vaša vztrajnost. V službi boste motivirani, še posebej za kakšna rutinska opravila, zato lahko pričakujete tudi iskreno pohvalo. Čaka vas nekaj novosti, ki bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej bo na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat. Obeta se vam tudi čudovit in sproščen vikend, poln smeha in navihanih domislic. Domači bodo izredno posvečeni čiščenju in če se ne boste v stanju pripravljenosti, boste kmalu izločeni. 

Vaš ključ: Ne bodite nervozni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Spremljajo vas ugodne energije, ki vodijo v nove začetke, zato jih izkoristite sebi v prid. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar pod pogojem, da se lahko odločate brez vpliva drugih. Preveč se boste v četrtek obremenjevali z nečim, kar boste opravili brez težav, če se boste znali motivirati. Ljubezenske energije bodo konec tedna radodarne, zato se ne bojte soočiti se z ljubljeno osebo. Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, glede razmišljanja ljubljene osebe, ki očitno razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Premislite, saj je morda na vidiku nekaj, česar vi niste niti opazili.

Vaš ključ: Razmislite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Odločiti se morate za nekaj, kar vas vsekakor mika in je tudi videti kot začetek večje spremembe. Sprostili boste nakopičene energije, zato ne bodite zadržani in trmasti. Pri delu pazite, saj se boste težko spomnili nečesa, kar je za vas še vedno izredno pomembno. Shranite vse, kar vam lahko koristi. Niste še dosegli tistega, po čemer hrepenite, morda je vse skupaj le ovito v drugačne besede, kar vas jezi. V pogovorih preveč komplicirate, čeprav se zavedate, da besedam morajo slediti dejanja. Bodite pozornejši, posebno v odnosih s tistimi, ki bodo z vami neprilagodljivi.

Vaš ključ: Odločnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Poskusite obdržati dobre stike z družino. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Pripravite se na to, da boste morda prišli do pomembnega spoznanja. Konec tedna ne bo pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti. Najbolj priporočljivo bi bilo, da prisluhnete nekomu, ki mu popolnoma zaupate. Popazite tudi na področju zdravja. Bodite previdni, ko se boste želeli poglobiti vase saj ne prenesete, da ste pod stresom. Varujte se pred obrekljivci, saj ste preveč raztreseni, da bi se z njimi soočili.

Vaš ključ: Harmonični premiki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Vaše počutje bo v dneh pred vami manj spremenljivo in lahko se dogovorite tudi za uspešno zadevo, ki prinaša usklajene dogovore. V ospredju bo predvsem razumsko ocenjevanje zadev. S težavo se boste umirili in skoncentrirali na nov delovni začetek, ki že trka na vaša vrata. Koristila vam bo športna aktivnost, pri kateri boste porabili višek svoje energije. V soboto boste vsekakor bolj zbrani, najprej se osredotočite na pomembno vprašanje, potem prihaja na vrsto še nekaj, za kar se boste borili. V nedeljo bodo zopet na vrsti dolgočasne in rutinske zadeve.

Vaš ključ: Ne ugibajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Komaj čakate na priložnost, da razložite, kaj ste želeli in nameravali spremeniti. Na vidiku so zopet določene okoliščine, ki jih niste predvidevali. Čaka vas zelo dinamičen čas, v katerem se bodo odvijale vroče ure, ko boste imeli prebliske in potem boste zmedeni in vam bo težje obdržati dobro voljo in nasmeh. Pripravite se tudi na nekaj zoprnih opravkov. Ne pametujte drugim, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu in morebitnim spremembam. Povišali se bodo vaši stroški, kar vas bo razjezilo. Nekdo vam bo priskočil na pomoč, in vam predlagal ustreznejšo možnost. 

Vaš ključ: Gradite na prihodnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv nezainteresiranost. Komunikacija bo tista, s katero si boste izborili boljše pogoje. Ljubezen prinaša določene ugodnosti in priložnosti, ki vas bodo zelo razveselile. Bolj pa boste morali popaziti na svoje zdravje. V tem trenutku bo pomembno predvsem, da si vzamete dovolj časa zase in da več počivate. Konec tedna v sebi skriva mnogo izkušenj in prilagodljivosti. Osvajali boste nove višine, toda na poti k njim boste doživljali tudi razna manjša razočaranja. Ne boste želeli živeti po principu, ki ga narekujejo drugi, zato boste marsikaj zavrteli v svojo korist.  

Vaš ključ: Spoštujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Mikalo vas bo nekaj na meji prepovedanega, posebno na zasebnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Vse se bo zgladilo, toda napredujte počasi. Dobili boste nekaj odgovorov, ki vas bodo presenetili s svojo vsebino. Počakati morate, da se reši nekaj napetosti, kar bo morda zelo naporno in neizvedljivo. Veliko previdnosti bo potrebne, ko bo prišlo do odločitev glede poslovnega področja. Bodite bolj varčni in niti pomislite ne, da bi igrali igre na srečo. Na področju prijateljskih vezi, bo vikend za vas resnično sproščen. Storite tudi več za svoj videz.

Vaš ključ: Ne bojte se!!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Ne vztrajajte v sredini tedna trmasto pri svojem, temveč premislite, ali je vaše početje upravičeno in spodobno. Čeprav ste inteligentni, ne boste imeli na poslovnem področju nobenih prednosti. Prezirali boste hinavščino in kompromise in se oklepali svojih dobrih načel. Marljivost bo vaš adut, kajti če se preveč prepuščate sanjarjenju, lahko postanete kot nemiren potepuh, ki brska brez cilja. Radi boste bleščeče nastopali, kar lahko nekoga zmoti. V tem tednu se boste večkrat se boste znašli na robu poloma ali katastrofe, ker ste pač zamišljeni.

Vaš ključ: Zavedanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Ne morete se še preudarno odločiti, zato še malce počakajte. Vse kar vam bodo predlagali, boste težko upoštevali. Nič ni naključno, zato poiščite srednjo rešitev, ki vas bo zadovoljila. V petek boste zelo ambiciozni. Pomembno je, da si vzamete čas zase ter naloge v miru popeljete do ključne točke. Počnite stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo boljše počutje. Ne povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da neka oseba tega ne želi slišati. Morda ne boste imeli popolnoma prav, zato se najprej prepričajte, preden boste ukrepali.

Vaš ključ: Nova spoznanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Hitreje in lažje se boste odločili, ker pravzaprav končujete neko pomembno zadevo, ki vas že malce obremenjuje. Za vsako ceno boste iskali novo podporo. Če še niste našli ljubezni svojega življenja, je to mogoče zato, ker si tega do sedaj niste dovolj iskreno želeli. Če ste v zvezi, ki vas že nekaj časa omejuje, razmislite. Športne aktivnosti vas bodo prebudile. Konec tedna boste imeli v večini situacij glavno besedo, zato pazite, kako boste izkoristili ugodne okoliščine, ki se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo bo poskrbel za to, da se boste nasmejali.

Vaš ključ: Številni zaključki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Prijetno se bo v sredini tedna nasloniti in spremljati, kako se stvari odvijajo po vaših načrtih. Zaslužili ste si nekaj predaha. Izkoristite priložnost, dodatno delo lahko še malo počaka. Ob delovnih nalogah boste pravilno zaslutili, kaj bi morali storiti, zato nikar ne oklevajte preveč. Lahko se vam obrestuje naložba, zato naj vas ne skrbi preveč, kako se bo vse skupaj zaključilo. Še vedno vas bo na ljubezenskem področju, ki ni najbolj urejeno mučilo nekaj nerazčiščenih zadev, ki jih boste hoteli čim prej razvozlati.

Vaš ključ: Zaustavite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Poglejte si še: