Kitajski horoskop od 5. do 10. 3. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 5. do 10. 3. 2019 (foto: pixabay) pixabay
4. 3. 2019

PODGANA

Slišali boste nekaj, kar ni neposredno povezano z ljubeznijo in romantiko, zato boste v začetku tedna bolj togi. Zdi se vam, da bi se morali obrniti na drugo stran. Morda boste začeli celo pretiravati. Končno boste v četrtek srečali nekoga, ki vam je izredno podoben. Imela bosta veliko zanimivih tem. Odločali se boste tudi med dvema možnostma, zanimivejša vključuje sodelovanje s starejšimi. Samskim in vezanim bo naključno spogledovanje prineslo več kot prijetno družbo in smeh. Ko vas bodo pozvali k sodelovanju, boste odprti za nove predloge.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Teden pred vami bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali drugačne, bolj drzne odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala, sanje pa imejte kljub temu pod nadzorom. Zanašajte se le na to, kar vam pripoveduje razum, le tako ne bo več neprijetnega občutka, da bi vam utegnilo spodleteti. V službi se pravočasno dogovorite glede novih nalog, saj boste zaradi nakopičenega dela postali nekoliko nervozni. Pazite, da ne boste v kaosu česa pozabili, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali kritike ali pripombe.

Vaš ključ: Ne skrivajte se za zaprtimi vrati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Zadeva, ki je za vas pomembna, poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu nekomu, ki vas zanima in v vas zbuja prijetne občutke. Pazite, kako boste v ponedeljek odreagirali, saj lahko to zaznamuje vašo bližnjo prihodnost. Sodelavci že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da se soočite z nastalo situacijo in uredite odnose. V domačem okolju boste iskali bližino in pozornost, energije, ki se bodo prepletale, bodo najbolj ugodne v nedeljo, ko boste prosti in razbremenjeni.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Pred vami je naporen začetek tedna, saj boste opazili, da nadrejeni želi od vas več, kot dejansko zmorete. Ne ustrašite se, nalogi boste kos, vendar vas bo zelo izčrpala. Tokrat se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo. Vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo pa vam bo tudi zavidal. Tako ali drugače se boste konec tedna srečali s seboj in svojimi načeli, ki jih niste kar tako pripravljeni pozabiti. Presenetijo vas lahko čustva, s katerimi bo treba opraviti. Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo komunikacijske veščine in hitro sklepanje.

Vaš ključ: Bodite radovedni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

V prvih dneh tedna vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite na vseh področjih, še posebej pa na ljubezenskem, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti. Tokrat boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Poslovno boste več kot uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih, vendar skozi konec tedna nikar ne dramatizirajte preveč.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Nova dejavnost, s katero se spogledujete že nekaj časa, vam bo pisana na kožo, čeprav vse skupaj zahteva veliko več energije, kot je trenutno imate. Nadaljujte počasi, v nizki prestavi, le tako boste prispeli do vrha. Ne pripisujte v petek pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj še nekoliko počakajo. Odpravili se boste na družinsko srečanje, kjer se boste spominjali določeni zabavnih dogodkov iz vaše daljne preteklosti. Imeli boste občutek, da lahko začnete od začetka, vztrajno in previdno.

Vaš ključ: Vzemite si čas zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Glede pomembne naloge ste prehodili že več kot pol poti, sedaj pa vas čaka le še zaključek. Razmišljali boste, kako bi izboljšali finančno stanje. Oseba nasprotnega spola, ki vam je prijateljsko naklonjena in vam bo dala nekaj koristnih napotkov, vas bo še naprej bodrila in podpirala pri vaših odločitvah. Nekdo, ki vas bo poskušal na nekaj opozoriti, bo naletel na pretirano buren odziv. Ne bojte se proti koncu tedna, ko boste umirjeni pokazati čustev in se z njimi soočiti, saj bo vse skupaj lažje in lepše.

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KOZA

V prvih dneh tedna pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Vsekakor podajte svoj odgovor na vsa sporočila, čeprav z zamudo. Bodite bolj previdni, tako doma kot v službi, posebno če se vam zdi, da vam časa že primanjkuje. Nekdo se še vedno izmika glede konkretnih dogovorov, vendar boste kljub temu dokaj optimistični. Konec tedna boste zaradi nasičenega dogajanja potrebovali spremembo zraka, vzdušja in sogovornikov, kar vas bo razveselilo.

Vaš ključ: Ne prehitevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

OPICA

Naleteli ste na ljudi, ki bi vam radi metali polena pod noge, sicer pa se boste vseh morebitnih nevarnosti in pasti pravočasno zavedali posledic. Vsekakor boste bolj pogumni kot običajno. Komaj čakate na nekaj ljubezenskih novosti, ki vas bodo zbudile in vam podarile čudovit občutek. Sorodno dušo lahko srečate prek prijateljev ali pa na krajši poti. Skratka, v takšnih okoliščinah, da boste lahko povsem sproščeni. Mika vas čisto novi cilj, ki bi ga lahko dosegli brez prevelikega naprezanja. Naj vas ne skrbi zaradi trenutnega zatišja, ki bo prisotno konec tedna.

Vaš ključ: Izkoristite možnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Zapisujte si in hranite vse, kar je najpomembnejše, saj bi lahko v nasprotnem primeru prišlo do nesporazumov. Prijatelj vas prijetno preseneča, lahko se sprostite in sprejmete nekaj zanimivega. Nekaj je v vaših rokah, zato prevzemite pobudo. Ni druge rešitve, kot da se glede določenih zadev še enkrat potrudite po najboljših močeh. Na zdravstvenem področju se vam bo situacija razjasnila. Toplejši dnevi vas bodo zvabili na sprehod v prijetni družbi. Že večkrat ste se izkazali kot dober svetovalec pri ljubezenskih zadevah, zdaj pa je čas, da še sami prisluhnete nasvetom.

Vaš ključ: Ne čakajte na priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Nekdo se ne odziva tako, kot želite, zato boste nervozni in nesigurni v vajin odnos. Priznati si morate, da trenutno niste razpoloženi za iskanje rešitve. Zadeve ne morete končati ali nekoga spremeniti tako, kot vam ustreza, zato raje odnehajte. Vaša energija bo proti koncu tedna postopoma naraščala. Uživajte v soboto v športnih dejavnostih, nikakor pa ne pretiravajte z delom. Potrebujete zrak, nekaj novega v sproščenem vzdušju in veliko pozitivne energije. Odločitve bodo tokrat tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

V teden boste stopili polni upanja. Na vrsti bo nekaj, pri čemer boste iznajdljivi in vam prinaša nove smernice. To je lahko tudi breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več domišljije in vaše bližine. Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar si želite, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali zadeve do točke, da vas bodo pohvalili. Vaše počutje bo v soboto in nedeljo spremenljivo, zmotil vas bo nekdo, ki vas vedno znova prepričuje, čeprav se zavedate, da nikakor nima prav. Raje se posvetite tistim, ki so bolj razumljivi.

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri