Kitajski horoskop od 6. do 11. 9. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 6. do 11.9. 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 6. do 11. 9. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2016

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 5.9.-11.9.16

PODGANA

V teden vstopate razbremenjeni. Čaka vas veliko lepih dogodkov in druženje z zelo zanimivimi ljudmi. Samski boste morda našli svojo sorodno dušo. Tisti, ki imate srčno osebo, se potrudite okoli nje, saj vam bo veliko lepše. Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Marsikaj je v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte. Bodite odkriti, nekoliko drzni, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih s tistimi, ki vam značajsko niso podobni. Mnoge boste nekako prijetno zmedli in ravno zato vztrajajte, saj bo čas idealen za korenite spremembe. Na področju dela se boste nekoliko zaustavili in tehtno razmislili, katere spremembe vas peljejo k dobičku.

Vaš ključ:Pričakujte boljše čase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

BIVOL

Prva polovica tedna bo v znamenju ljubezni in prijetnih trenutkov. Nekdo vas bo navdihnil s posebno privlačnostjo in romantičnimi prijemi. Pojavile se bodo nove osebe nasprotnega spola, ki vas bodo vztrajno osvajale. Pozorni bodite tudi na karakterne lastnosti, saj vas lahko videz zavede. Vezanim se sproščeni dnevi obetajo v drugi polovici tedna, ko se boste odlično počutili. S partnerjem se bosta pogovorila o vseh nejasnostih, ki sta jih bila deležna v preteklem obdobju. Veliko vam bodo v zadnjih dneh tedna pomenile prijateljske vezi, ki se lahko utrdijo. Tokrat boste imeli za vse dovolj časa.

Vaš ključ:Okrepite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili:Karmin rdeča

TIGER

V prvih dneh tedna boste imeli občutek, da vas ves čas priganjajo obveznosti. Tudi če imate materialne težave, se morate odločiti, da nekaj storite tudi zase. Ne pričakujte rezultatov, dokler ne bo nastopil pravi trenutek. S svojo potrpežljivostjo boste ustvarili energijo in pogoje, da boste zadovoljni tudi s sadovi svojega dela. Veliko bolj kot zunanje spremembe bodo za vas pomembne tiste notranje. Če se boste morali glede poslovnih zadev ali finančnih razmer nekaj odločiti, nikar ne odlašajte. Vaš denar bo prišel in tudi osebno se boste počutili močni in samozavestni. Konec tedna bodo na vrsti priložnosti za nekaj novega saj boste še bolj vztrajni in odločni.

Vaš ključ:Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

MAČKA

Kljub temu, da ste trenutno v situaciji, ko vas obremenjujejo druge težave, povezane s poslom in financami, se boste vseeno morali soočiti tudi z ljubezenskimi zadevami. Vaša hrepenenja in iskanja svoje duše dvojčice bodo tokrat uresničena, če se boste le znali pravočasno odzvati in soočiti z osebo, ki vam je naklonjena, vendar tega ne pokaže. Prepustite se lepim energijam in se nikar ne izmikajte, saj bi si lahko s tem povzročili preglavice in nezadovoljstvo. V zadnji dneh tedna prihaja stres, ki vas bo spravil v slabo pozicijo, vendar le če si boste dovolili. Kljub vsemu, se vam bodo občasno pojavile priložnosti, ki vas bodo razvedrile in prinesle več hrabrosti.

Vaš ključ: Ne podlezite težavam!

Barva v kateri se boste boljše počutili:modra

ZMAJ

V prvi polovici tedna bodo na prvem mestu ljubezenske zadeve, saj ste se znašli v zoprni poziciji, ki jo bo povzročila zanimiva energija. Največ dobrih nasvetov in podpore boste dobili od tistih, ki vam vedno stojijo ob strani. Vaša odločitev bo morda nekoliko boleča, vendar vas bo popeljala v boljše obdobje. Tisti, ki ste na ljubezenskem področju zadovoljni, vas bodo čustva popeljala v bolj resno in trezno obdobje. Konec tedna vam prinaša nekaj zasanjanosti in poglobljenega razmišljanja. Pojavi se lahko tudi nekaj občutljivosti. Na finančnem in poslovnem področju se boste soočili z goro obveznosti.

Vaš ključ:Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

KAČA

Na začetku tedna boste zmedeni in občasno jezni zaradi vpliva tistih, ki vas nikakor ne morejo razumeti in se prilagoditi vašim željam. Tudi sami ste včasih dlakocepski in nikakor nočete popustiti, kar je lahko zelo moteče za okolico. Vsaj do ljubljene osebe bodite nekoliko bolj prijazni in naklonjeni. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni več komplimentov, vendar ni dobro, da bi vam preveč stopili v glavo, saj bi s tem ustvarili napačen vtis v določeni družbi. Tisti, ki se borite za določen uspeh na poslovnem področju, boste imeli konec tedna več možnosti za odlično komunikacijo in rezultate, ki bodo izboljšali finančno stanje.

Vaš ključ:Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

KONJ

Ne bodite tako nezadovoljni, saj vam teden na ljubezenskem področju prinaša številne preizkušnje, ki bodo od vas zahtevale premišljene korake in odločnost. Usmerili se boste v razčlenjevanje določenih vzorcev. Tisti, ki ste že dlje časa v težjih situacijah in razmišljate o prekinitvi nečesa, se boste sedaj veliko lažje soočili z nastalo situacijo, saj se ne boste več smilili sami sebi, kot v preteklem obdobju. Vse ostale obveznosti boste prestavili in se popolnoma posvetili čustvom. Dobra energija vam lahko ponagaja pri odločnosti, saj se bo zmanjšala vaša sigurnost v določene poslovne zadeve. Nikar ne bodite preveč sumničavi.

Vaš ključ:Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno modra

KOZA

V začetku tedna boste večkrat razdražljivi in potrpežljivost bo pogosto nekoliko na preizkušnji. Če imate kakšne fizične težave, se z njimi soočite, dokler ne bo prepozno. Doživeli boste manjše osebne spremembe, ki se vam bodo zazdele kot korak nazaj, vendar se bodo učinki pokazali šele kasneje. Morda se boste v sredini tedna podali na kakšno pot. Če boste razmišljali o novih priložnosti glede svojih čustev ali počutja, boste malce razočarani. Kljub vsemu boste ob koncu tedna zakorakali na pot novi osebni pustolovščini, saj vas bo spremljalo veliko dobrih energij. Zastavite si višje cilje in se ne zadovoljite z minimalizmom.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

OPICA

V prvi polovici tedna boste imeli občutek, da se vam na osebnem področju vse podira. Čas je, da vzamete vse skupaj v svoje roke in se začnete boriti za osebo, ki vam je pri srcu. Pomagalo vam bo vaše počutje, ki bo povečalo vašo strast in vas pripeljalo do odločnosti. Ne boste več dovolili, da vas določeni ljudje izkoriščajo, kar lahko povzroči nekaj napetosti v odnosih. V drugi polovici tedna se vam obetajo poslovne priložnosti, ki jih morda ne boste sprejeli, kljub temu pa bodo dvignile raven vaše samozavesti. Na finančnem področju boste zapleteni v malenkosti in situacije, ki bodo kradle vas čas.

Vaš ključ: Ne dovolite manipulacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

PETELIN

V prvih dneh tedna se bodo uredile določene zapletene razmere, ki bodo omogočile, da se bodo vaše finančne obveznosti končno uskladile. Čutili boste zadovoljstvo, ki pa ne bo dolgo trajalo. Ob koncu tedna boste zelo nervozni in vaš um bo preobremenjen ter na trenutke nekoliko zbegan ter nasičen z nepomembnimi zadevami. Veliko se boste družili z ljudmi, kar bo koristilo tudi vašemu zdravju. Nekoliko bo vaše delo zmotilo tudi manjše hrepenenje po osebi iz preteklosti. Zato boste tudi pri delu manj zbrani, kar bodo občutili sodelavci. Ob prostih dneh se podajte v naravo, kjer boste spoznali da včasih potrebujete več miru in harmonije.

Vaš ključ:Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

PES

Prvi dnevi v tednu bodo povezani z napetostmi. Nakazano je, da ste prišli do točke, ko enostavno ne vzdržite več stresa, ki se je v zadnjem času zgrnil na vas. Morda bi bilo dobro, da spremenite taktiko, vsaj na čustvenem področju. Sredi tedna se nikar ne spuščajte v pomembne pogovore in odločitve. Raje še nekoliko počakajte in si dovolite, da živite spontano. Prav kmalu se bodo zadeve umirile in našli boste možnosti, da pristopite nekomu, ki vam je všeč. Pazite tudi na finance, saj bi se lahko zaradi naivnosti zapletli v napačno zgodbo. Ponujale se vam bodo številne priložnosti, vendar se boste morali poglobiti, da boste izločili tisto, ki je uporabna.

Vaš ključ: Bodite pripravljeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

V prvi polovici tedna boste ves čas v časovni stiski. Morda vam bo celo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in prijetna srečanja. Lotili se boste dodatnega dela, saj se boste na vsak način želeli razbremeniti določenih finančnih bremen. V drugi polovici tedna bo vsekakor najbolj pestro, sicer pa dobro premislite, v kaj se podajate. Priporočljivo je, da zadeve poskusite razčistiti z umirjeno komunikacijo. Na področju osebne rasti in zdravja tokrat ni na vidiku nobenih negativnih sprememb, kar pa ne pomeni, da se lahko zapustite. Vsak korak, ki ga boste v tem tednu naredili, se vam bo v pozitivnem smislu kmalu tudi obrestoval.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava