Kitajski horoskop od 6. do 12. 1. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 6. do 12. 1. 2020 (foto: profimedia) profimedia
6. 1. 2020

PODGANA

Teden vam prinaša veliko ljubezenskih iskric, strasti in novih priložnosti. Odnos z ljubljeno osebo bo postal mehkejši, laže bosta poiskala skupni jezik. Samski se boste družili s tistimi, ki vam podajajo optimizem, kompliciranih in težkih zgodb se boste izogibali. V petek, ko boste zelo komunikativni, boste lažje pridobili ljudi na svojo stran in jih navdušili za svoje ideje. Poslovne in finančne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, ker imate lepo zaledje, ki vas lahko reši iz kočljive situacije.

Vaš ključ: Ne obupajte prehitro!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

Dotiki in romantični prijemi bodo v tem tednu nekaj običajnega. Brez slabe vesti si lahko privoščite nekaj, kar ogledujete že dlje časa. Zadeva vam bo popestrila čas in vas popeljala v zadovoljstvo. Konec tedna boste zaljubljeni v strastne podvige, ki vas bodo ves čas spravljali v dobro voljo. Poglobite se v notranji svet, kjer boste našli nove smernice in povezave, ki vam omogočajo razvoj. Ne bo enostavno, bo pa zelo poučno na dolgoročen način. Ne bojte se odpreti se.

Vaš ključ: Tvegajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Pred vami je prijeten začetek tedna, ki vam bo pisan na kožo. V sredo ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo sledili tempu. Le za ljubljeno osebo ali simpatijo boste imeli dovolj razumevanja. Na poslovnem področju posvetite več pozornosti malenkostim, ki se bodo v petek očitno nanizale pred vami. Energija bo v nedeljo poskrbela za lažje odločanje na ljubezenskem področju ter za več poglobljenih pogovorov, ki bodo končno prebudili upanje na prijetno ljubezen.

Vaš ključ: Bodite bolj vztrajni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Z nekaterimi ljudmi boste v tem tednu navezali globlje stike. Stvari uredite tako, kot vam narekuje srce in nikar se tokrat ne ozirajte na številne komentarje. Če ste samski se več gibajte v družbi, saj imate končno odlične možnosti za nova poznanstva. Obisk prijatelja, ki ga že dolgo niste srečali bo dobra izbira in z veseljem se boste prepustili ugodnim vibracijam. Nikar ne mešajte konec tedna mnenj, saj bi se lahko z nekom, ki je povezan z družino resno sporekli.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

V stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine, ki prodirajo v vaše življenje se boste v tednu pred vami znali sprostiti. Napetost bo popustila, kar boste občutili tudi tisti, ki se trenutno nahajate v kočljivih situacijah. Predvsem pomembno konec tedna bo, da vas razumejo, podpirajo ter da vam dovolijo da izražate svoje mnenje popolnoma neobremenjeno. Iskrica sreče in ljubezni lahko predvsem samske obišče v nedeljo.

Vaš ključ: Prihaja napredek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

KAČA

V prvih dneh tedna boste zaradi številnih nerešljivih situacij raztreseni in nervozni, zato nikar ne prelagajte pomembnih poslovnih in finančnih obveznosti. Izkazalo se bo, da ste imeli prav in ne boste mogli skriti svojega povečanega ega. Na ljubezenskem področju proti koncu tedna energija vodi v nekaj nejasnosti in zapletov. Najlažje se boste z vsem soočili, če boste situacijo opazovali bolj budno in predvsem srčno. Prihaja sreča, po kateri hrepenite.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Začetek tedna vas bo preizkušal v potrpežljivosti. Čeprav ste navajeni čakati, bodo določene okoliščine neverjetne, ampak kljub temu izvedljive. Nepredvidljivi dogodki in spremembe vas bodo priganjali k temu, da odreagirate hitreje. Poslovne zadeve bodo v ospredje stopile v petek, ko vas lahko zagrabi panika pred prihodnostjo. Vzemite si konec tedna čas za razvajanja in ne dovolite, da bi vas kdo s svojimi pripombami spravil v slabo voljo.

Vaš ključ: Ne jemljite stvari osebno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

V prvi polovici tedna bo zbranost tista, ki vas lahko močno zmede in vam ukrade kakšno priložnost. Koncentracije vam bo primanjkovalo tudi na delovnem mestu, vendar se s tem ne boste obremenjevali. Proti koncu tedna boste ves čas pripravljeni na zabavo in zanimive podvige, ki vas bodo ponovno potegnili v svet razigranosti. Dvomi in strahovi bodo še posebej v nedeljo ostali v ozadju, saj boste prepričani vase in v svoje dosežke na osebnem področju.

Vaš ključ: Realnost trka na vrata!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

V prvih dneh tedna boste zaradi svoje nežnosti malce izpostavljeni. V nasvetih, ki jih lahko dobite od prijateljev bo nekaj, kar vam bo zelo všeč. Tudi samski boste tokrat poskrbeli za dogajanje, ki bo pestro in povezano s prijetnim spogledovanjem. Konec tedna boste deležni situacije, ki bo izboljšala tudi vašo komunikacijo. Izkoristite ugodne možnosti, da pomagate nekomu, ki vam je že nekaj časa pri srcu. Spremljal vas bo dober občutek.

Vaš ključ: Zanesite se le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

V prvih dneh tedna boste na določene težave gledali drugače, spremljalo vas bo polno prijetnih vplivov, ki obljubljajo več vztrajnosti in dobre motivacije. Obeta se vam torej nov pogled na življenje, ki bo sorazmeren z vašimi odločitvami. Na poslovnem področju se boste zavzemali za uvajanje novosti. Najboljše počutje vas bo spremljalo v soboto in nedeljo, ko lahko pričakujete nenavadne ideje nekoga od vaših bližnjih. Osvobodili se boste!

Vaš ključ: Spremenite smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Obveznosti, ki jih v tem tednu ne bo malo, boste preložili na kasnejše obdobje. Samoumevno bo, da vam vsi priskočijo na pomoč, ko se boste znašli v manjši zagati. Ljubezen ne bo najbolj umirjena. Pogovorite se s partnerjem in ne ustvarjajte konfliktov tam kjer to ni potrebno. Ne pretiravajte s samohvalo, saj bi vas šibkejši lahko narobe razumeli. Prijateljstvo se bo odvijalo s številnimi nihanji razpoloženja, ki vas lahko v nedeljo zmotijo.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

V tem tednu bo prisoten vedno bolj intenziven optimizem, spoznali boste nekaj novih ljudi, povečale se bodo možnosti za napredek. Razpoloženje bo konec tedna, ko boste utrujeni od vsega zelo spremenljivo. Naklonjene vam bodo osebe nasprotnega spola, vendar se v akcijo nekako ne boste želeli spustiti, saj boste polni dvomov in razočaranj, povezanih s preteklim dogajanjem. V nedeljo bo najljubše opravilo počitek.

Vaš ključ: Sprejmite drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Preberite si še