Kitajski horoskop od 6. do 12. septembra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 6. do 12. septembra 2021 (foto: pexels) pexels
7. 9. 2021

PODGANA

Zdelo se vam bo, da ste prepočasni, zato skušajte zadeve reševati bolj prodorno. Nič vas ne bo moglo popolnoma osrečiti in zadovoljiti. Pomembno je, da si vzamete čas zase in svoja čustva. Z analizo boste ugotovili, da je v resnici vse skoraj tako kot mora biti. Logika bo najmočnejše orožje, zato vas nihče ne bo mogel speljati na led. Ljubezen se vam bo proti koncu tedna zgodila tam, kjer je skoraj niste pričakovali. Izkoristite ponujeno in uredite nesporazume, ki že dolgo čakajo na realizacijo.

Vaš ključ: Zazrite se v prihodnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Dogovori bodo optimistični in naredili boste nekaj drugačnih samozavestnih potez. Prisluhnite realni kritiki in ne bodite užaljeni, če ne bodo vsi takoj sprejeli vaših predlogov. Pred vami je med drugim obdobje, ko si boste popravili stanje na bančnem računu. Imejte odprte oči za nove priložnosti in seveda, bodite tokrat bolj fleksibilni. Tisti, ki ste samski, vam bodo dnevi konec tedna zelo naklonjeni, še posebej če imate željo po novih poznanstvih. Ne poslušajte drugih, poslušajte sebe. Govorice vam bodo povzročale manjše preglavice, zato ne zapravljajte preveč.

Vaš ključ: Pripravite rešitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Na nekaj pomembnega vam ne bo treba čakati. Najbolje se boste počutili v trenutku, ko boste na ves glas povedali, kaj si želite. Hrepenite po novostih, ki jih bo še več, kot ste si mislili. Končno boste zadihali s polnimi pljuči in to vam bo prineslo veliko samozavesti. V ospredju bosta proti koncu tedna neustavljiva trma in odločnost. Svobodo boste pogrešali v ljubezni, vendar nikar ne ogrožajte svojega položaja z nepotrebnim tveganjem. Raje se v miru poglobite v situacijo, ki vam ni najbolj všeč.

Vaš ključ: Sprejmite nove prijeme!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Karkoli vam že pade na misel, bodite toliko razsodni, da svoja dejanja uskladite s tistimi, ki vas obkrožajo. S tem si boste prizanesli marsikatero težavo. Sredina tedna vam prinaša spremembe. Odkrili boste, na kaj ste lahko ponosni in kaj boste morali spremeniti ali izpustiti. Druženje z zanimivimi ljudi ne bo samo poučno, ampak tudi zelo zanimivo. Čas je, da se naučite poslušati in upoštevati tudi njihovo mnenje. Samski boste v soboto razočarani sami nad sabo, saj si nikoli niste misli, da vas lahko nekdo tako prizadene ali razjezi.

Vaš ključ: Zanesite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

Postajate vedno bolj velikopotezni, enostavno si želite več, tako od poslovnih partnerjev in ljubljene osebe, kot tudi od tistih, ki jih bežno srečujete. Postavljeni boste pred pomembno nalogo, ki jo boste s pomočjo nekoga dobro izpeljali. Finančna varnost, ki jo boste začutili vas bo razveselila in dvignila samozavest. Srčne energija konec tedna ne bodo več tako ugodne, čakate na neko sporočilo, namesto da bi sami storili kakšen korak naprej. Zelo mirni boste, morda na trenutke celo preveč pasivni.

Vaš ključ: Motivirajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

 

KAČA

Za zadevo, ki jo boste začeli opravljati z navdušenjem, vam bo zmanjkalo moči, torej  pazite, kako se boste odzvali. V ljubezni bo zaželeno, da boste povedali svoje mnenje. Želeli boste sprejeti pomembno odločitev glede osebnega ljubezenskega življenja. Pri tem vam bo pomagala tretja oseba, ki ji do sedaj niste preveč zaupali, a boste spremenili mnenje. V nedeljo boste na vrhuncu svojih sposobnosti. Določeno vprašanje vas bo postavilo pred preizkušnjo vzdržljivosti, a se vam bo tudi tokrat uspelo obdržati na vrhu.

Vaš ključ: Naredite kakšno spremembo!

Barva v kateri se boste boljše počutili:¨modra

KONJ

Medsebojni odnosi bodo potekali v lepih energijah. Zlahka si boste razširili krog prijateljev, saj boste komunikativni, poleg tega pa boste znali prisluhniti. V drugi polovici tedna boste dosegli odlične rezultate, ki pa bodo posledica odrekanja v zadnjem času. Nekaj vas bo v soboto tako močno potegnilo, da boste za vse ostalo popolnoma gluhi in nezainteresirani. Razmislite, morda ste si naložili preveč popotnic za prihodnost. Ker vsega ne morete izpeljati, boste na trenutke nemirni.

Vaš ključ: Ne zanašajte se na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Ohranite dovolj široko perspektivo, le tako se vam bo uresničila želja. Morda pa se morate odpraviti prav tja, kjer meje najdejo mejo. Ni dovolj, da ste obremenjeni s svojimi pričakovanji, morda boste obremenjevali še glede tujih. Preveč bremena si nikar ne naložite na ramena. Lepo je biti diplomatski, vendar vam bo bolje, če boste imeli nadzor. Ni pravi čas za sklepanje kompromisov in gledanje na stvari s stališča drugih ljudi, je pa pravi čas za pogumne odločitve.

Vaš ključ: ne bodite ljubosumni

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Zadeva, ki vas bremeni ni tako enostavna kot je videti na prvi pogled. Ne razmišljajte, da bi jo opravili z levo roko, ker rezultati ne bodo pozitivni. V ljubezni se ne morete izogniti soočenju, ki bo potekalo napeto. Popravili boste nekaj napak, hkrati pa se spet izgubljate v določenih stvareh in pogovorih. Ne pretiravajte s hrano, začnite se več gibati na svežem zraku. Določene stvari bodo res delovale naporne, a to je zgolj začasna težava, vseeno boste namreč večino časa preživeli zadovoljni. Vaš talent bi vam tako lahko prinesel veliko pozitivnih točk.

Vaš ključ: Zaupajte šestemu čutu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

Nekoliko vas bo razjedalo dejstvo, da niste izkoristili priložnosti, ki se vam je ponujala v preteklih dneh. Ne skrbite, ni še vsega konec in potrebno je le kanček dobre volje, da si odprete možnost za povratno informacijo, ki bo tokrat pozitivnega značaja. Spoznali boste da filozofija dela in konkretna vprašanja ne gredo ravno najbolje skupaj. Ker pa ste človek, ki se znajde tudi v najbolj nemogočih situacijah, boste našli pravo pot, da rešite uganko in se na koncu zadovoljno nasmehnete.

Vaš ključ: Ne vračajte se v preteklost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Ne skrbite, v tednu pred vami imeli boste dovolj priložnosti. Če imate težave na poslovnem področju, bi lahko slišali določene informacije, ki bi vas znale celo šokirati. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari in si vzeti še nekaj časa za globoke pogovore. Nevede boste v soboto izžarevali negativno energijo, ki bi vas lahko pripeljala v neprijetno situacijo. Preveč se nagibate k skrajnostim, zato ne najdete svojega miru. Privlači vas preveč zadev in dejavnosti hkrati.

Vaš ključ: Ne izmikajte se odgovornosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Zaustavljali se boste le ob vprašanjih in dvomih glede svojih občutkov, ostale zadeve bodo potekale nemoteno. Vaš trud, da pridete do resnice bo že v sredo ali četrtek poplačan. Oseba v katero ste venomer dvomili bo odkrila svoje karte in vam podarila odgovore. Uvideli boste, da ni vse tako, kot je videti na prvi pogled, kar vas bo prijetno presenetilo. Vzemite si v nedeljo čas za pogovor. Kljub temu pa bodite malce bolj previdni in hkrati pozitivni, ko vam bodo postavljali kočljiva vprašanja.

Vaš ključ: Prehitevate sami sebe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava