Kitajski horoskop od 6. do 12.12.

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 6. do 12.12. (foto: pexels) pexels
6. 12. 2021

PODGANA

Nikar v tednu pred vami, ko prihajajo priložnosti, ne čakajte, da se bo vse skupaj razvilo samo od sebe. Na čustvenem področju so pred vami sproščeni dnevi, ki prinašajo medsebojno zaupanje ter morda tudi korak naprej v nedorečenem odnosu. Vse kar si boste zadali, boste opravili hitro in brez nepotrebnih zapletov. Spoznali boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo. Iznajdljivi boste, spretni in pozitivno naravnani, kljub temu boste ves čas razmišljali o svoji ljubezni.

Vaš ključ: Hitri premiki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Zberite pogum, da nekomu poveste to, s čimer že dolgo odlašate, vse skupaj se bo izkazalo kot rešilni korak. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi začeli delati na sebi, imate sedaj odlične možnosti da stopite v nekaj novega. Zberite v petek, ko boste bolj igrivi pogum za zbliževanje z osebo, ki vam je všeč že dlje časa. Prihaja nekaj možnosti, da uredite družinske odnose in se izčrpno usmerite v bolj harmonično delovanje.  Apetit bo močno povečan, zato se pri prazničnih dobrotah držite malce nazaj.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Nikar se ne razburjate za vsako malenkost. Še vedno boste dvomili v težavo, ki je tudi sami s še tako velikim trudom ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga nujno potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo. Premalo boste pozorni na zdravje, zato sprejmite občasno slabše počutje. Kljub vsemu, kar se bo dogajalo, se boste držali načela vztrajnosti, zato boste morda celo nagrajeni. Pogovorite se in v nedeljo zaprosite za pomoč.

Vaš ključ: Ne dvomite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

Lahkotni boste, prijateljski in družabni, kar bo razveselilo vse ki vas obdajajo. Ne bodite zadržani, ampak se v prazničnih trenutkih izrazite tako kot ste načrtovali. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale, ki vas usmerjajo v umirjenost. Ljubezenske vibracije so vam naklonjene, zato njihov vpliv izkoristite. Po drugi strani pa se boste znali prepustiti toku življenja. Poglobite se v nedeljo vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo osvobodil. Prav vam bo prišla tudi kakšna zanimiva zadeva.

Vaš ključ: Hrepeneli boste po miru!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

ZMAJ

Prihaja čas, ko vam bo vedno bolj jasno, da morate začeti nekoliko bolj gledati nase. Obeta se vam nekaj težkih dni, saj bodo vaši občutki pomešani in vi nekoliko nezadovoljni. V ljubezni boste iskali predvsem odgovore. Ljudje, ki vas bodo konec tedna obkrožali, vam ne bodo najbolj všeč, zato se vas lahko dotakne nemir. Tisti, ki že nekaj časa hrepenite po partnerskem odnosu, se boste na spletu podali v iskanje, vendar se izognite balastu, saj ste trenutno bolj ranljivi. Sorodniki bodo tisti, ki vas bodo ves čas spodbujali.

Vaš ključ: Prijetne vibracije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Na delovnem mestu se v tem tednu ne boste mogli sprenevedati in se izogibati nalogam, ki so pred vami. Učinkoviti in bolj dejavni boste le tisti, ki delate samostojno. Načrti, ki ste jih naredili, bi se lahko uresničili in končno s sabo prinesli tudi nekaj dobrih rezultatov, ki vas bodo razvedrili. Z bližnjo osebo poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Konec tedna namenite negi svojega telesa ali kakšni stilski preobrazbi, ki vas bo popeljala k notranjemu zadovoljstvu.

Vaš ključ: Poiščite rešitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Že nekaj časa ste v velikem pričakovanju, zadeve pa se nikakor ne premaknejo naprej. Morda bi morali spremeniti svoj pogled in se osredotočiti na svoje cilje, ki niso več tako oddaljeni od vas, le odločiti se je potrebno. Ljubezen bo konec tedna bolj mirovala, saj še niste pripravljeni sprejeti večjih in pomembnih odločitev. Vztrajajte pa, da se vse nejasnosti končno razčistijo. V nedeljo se bo uresničila želja, ki jo skrivate v sebi, pa je do sedaj niste upali izpostaviti.

Vaš ključ: Vztrajajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Obetajo se vam stabilni začetki, ki lahko vodijo tudi v nadgradnjo odnosa, kar je vaša srčna želja že nekaj časa.  Na voljo boste sredi tedna le tistim, ki so vam simpatični in vam večkrat priskočijo na pomoč. Konec tedna prinaša nekaj manjših sporov. Sposobni boste narediti konec nekaterim stvarem, ki so vas čustveno in psihično utrujale. Končno se odpirajo nove možnosti, dobro opravljeno delo pa bo sad intuicije, ki bo v nedeljo popolnoma na vaši strani.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Pred vami je izredno pozitiven teden, primeren za urejanje poslovnih in čustvenih zadev. Sposobni boste narediti premik in na vse skupaj pogledati bolj v realni luči. Konec tedna boste razočarani nad prijateljstvom, zato se boste obrnili na družinski krog, ki bo zagotovo pravo zavetje. Niso vam všeč strogi načrti, zato se boste usmerili v več spontanosti in neodvisnosti. Skušali se boste pogovoriti ter sprejeti tudi mnenja drugih.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

V tednu pred vami prihaja nekaj razlogov za zaskrbljenost, zato skušajte biti bolj odločni. Prodorna energija bo spodbujala voljo za konkretno uresničevanje tistih ciljev, ki so bili do sedaj v oblakih. V odnosih z domačimi bo nekaj napetosti, ki jih boste reševali s pomočjo pogovora. Marsikaj boste v soboto preveč analizirali, namesto da bi se prepustili prvemu občutku in nadaljevali v smeri, ki vam prinaša več prijetnih dogodkov in presenečenja.

Vaš ključ: Presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Če boste začutili, da ne zmorete več, je to znamenje, da ste preobremenjeni in naveličani. V odnosih do drugih boste spontani in lahkotni, enak pristop boste imeli tudi na ljubezenskem področju. Tisti, ki ste samski boste z eno nogo še vedno v preteklosti in z mislimi priklopljeni na osebo, ki vam je včasih ogromno pomenila.  V nedeljo boste delovali kot metulj, hitro boste skakali z ene teme na drugo in z enega mesto na drugega. Zapleti v razmerju vas bodo razočarali.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Želeli si boste navezati bolj globoke odnose z družinskimi člani. Potrebno bo najti primeren čas, saj lahko v nasprotnem primeru naletite na nezadovoljstvo. Veliko se boste čez teden pogovarjali in poskušali najti najboljše rešitve za določene situacije. Zbrano delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni pohvale. Vezani boste konec tedna zadovoljni s svojim partnerjem in njegovimi pestrimi predlogi, ki vas bodo razživeli in vam pomagali, da se razbremenite.

Vaš ključ: Ne hitite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Preberite tudi: