Kitajski horoskop od 7. do 12. 11. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 7. do 12. 11. 2017 (foto: profimedia) profimedia
7. 11. 2017

PODGANA

V ponedeljek boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete malo, da bi se odpočili in nadaljevali. Vseeno preložite nekaj opravkov, ki bi vas utegnili preveč izčrpati. Kljub utrujenosti, ki jo boste čutili, se bo za vas teden nadaljeval spontano in vznemirljivo. Deležni boste lepih, simpatičnih komplimentov. Na poslovnem področju pa boste morali biti pripravljeni tudi na negativne posledice. Če se boste občutkom popolnoma prepustili vas čaka zares lep in sproščen konec tedna.

Vaš ključ: Odklopite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

V ljubezni niste mirni, srce vas bo vleklo nekam, kjer očitno še niste izrekli zadnje besede. V torek boste imeli enkratno priložnost, da zadeve nekako končate ali pa vsaj da rešite najnujnejše. Vaše energije se bodo začele počasi pomikati na višji, boljši nivo. Tudi utrujenost počasi izginja iz obzorja. Skrbi, ki vas pestijo vas bodo popeljale v svet razmišljanja, čeprav bi bilo bolj učinkovito soočenje z njimi. Le tako boste lahko naredili korak naprej. Vaša presoja bo pravilna in to bo pravi način, da se z zadevo spoprimete zmagoslavno.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

TIGER

Sledite svojim občutkom, a si pustite odprte tudi druge možnosti. Od torka naprej boste hoteli odločati, vprašanje pa bo koliko boste sploh v položaju za kaj takega.  Vse kar se vam bo dogajalo v sredo, bo imelo poseben pomen. Še posebej pri tistih, ki imate za rešiti goro opravkov, ki so se vam nakopičili. Zadnje čase ste bili le vi tisti, ki ste vlagali v ljubezenski odnos, zato je zdaj čas, da prepustite to nalogo partnerju. Naj še on vloži nekaj truda za skupno dobro. Samski ne boste najbolj družabni.

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Počutite se kot ožeti, za to so vzrok še zlasti vse nedorečenosti v službi. Za določene stvari bi se morali izboriti po neposredni poti kot do zdaj, po ovinkih, tudi s partnerjem ali prijateljem. Čeprav ste karakterno bolj hladni in nedostopni, se vam bodo na površje pojavila čustva do osebe, ki jo že nekaj časa opazujete. V službi se boste nekomu posmehovali, vendar boste prav kmalu spoznali posledice svojega obnašanja. Opravičite se in razložite razlog vašemu odzivu. Sodelovanje z drugimi vam bo sicer zares v veselje, pa tudi ideje ki jih boste sprožili bodo naletele na ugoden odziv. 

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Trenutno niste dovolj pogumni, a dobro veste tudi zakaj. Ne najdete prave taktike z osebo, ki vam je še vedno naklonjena. Vsekakor pa se držite svojih načel in pazite, kaj boste povedali. Spomini, ki vas begajo že nekaj časa se vam bodo kopičili ves teden. Potrebno bo začeti znova in si narediti konkreten načrt. Ne prehitevajte dogodkov v nedogled, saj si boste s tem v določeni družbi ustvarili napačno mnenje, ki ga boste zelo težko popravili. Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi kako jih udejanjiti.

Vaš ključ: Ne nalagajte si preveč dela!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Ni nujno, da ste vedno vi tisti, ki imate odgovore na vsa vprašanja. Če partner potrebuje vaš nasvet, se skupaj usedita in pogovorita o tem, ne mu le povedati, kaj naj naredi. Vse zadeve bi bile lažje, če bi se jih lotili nekoliko bolj spontano. Sedaj je čas, da nehate komplicirati in analizirati, saj se ne boste s takšnim načinom premaknili nikamor. Planeti so vam naklonjeni in prav kmalu prihaja nekaj novih informacij, ki vam bodo pomagale dojeti situacijo. Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih in natančnejših navodil.

Vaš ključ: Bodite razigrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Pozitivna energija, ki je imate na pretek vas bo zaščitila pred ljudmi, ki oddajajo negativno energijo in vam želijo na nek način škoditi. Sredi tedna lahko računate na nenavadno domislico ali srečen preobrat dogodkov, na katerega si niste upali niti pomisliti. Pustite se presenetiti in raziskujte nova področja. Za marsikaj boste potrebovali več časa, kot ste načrtovali. V ljubezni so na vidiku v nedeljo sivi oblaki, nikar pa ne zapravljajte časa. Najbrž drugih ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo če jih boste poskušali razumeti in se prilagodili.

Vaš ključ: Več se družite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

V prvih dneh tedna se boste znašli v manjših dvomih. Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu s katerim se gibljete skozi čas. Spraševali se boste če je potrebno stvari nekoliko pospešiti ali morda umiriti. Tisti, ki ste imeli v zadnjem času veliko težav, se boste proti koncu tedna začeli umirjati. Zadeve se bodo kmalu sestavile tako kot si vi želite. Nekoliko se boste poigrali, tega sicer ne počnete pogosto, a tokrat boste zmagoslavni. Pogumni boste in to vas vodi na pravo stran, posebno če premišljujete tudi o delovni spremembi.

Vaš ključ: Poglobite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Vezani ne boste razumeli partnerja in njegovega vedenja. Zadnje čase se do vas obnaša precej zadržano. Morda ne bi bilo slabo, da se pogovorite o tem s prijatelji. Naj vam oni povedo svoje mnenje. Komaj čakate neki pogovor ali srečanje, toda nekaj obveznosti se bo v sredo zavleklo. Preveč se prepuščate trenutnim čustvom. Predah vam bo godil, tudi zaradi določenih domačih, prenapornih obveznosti. Izredno utrujeni boste konec tedna, zato dobro premislite, kaj boste sprejeli in česa ne. Pokažite, da tokrat preprosto niste razpoloženi za igrice, temveč za resen pogovor.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Preveč ste obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nikar ne izgubite preveč časa ob enem in istem vprašanju. Vprašajte za pomoč ali za nove koristne informacije. V sredo boste imeli občutek da ste v podrejenem položaju, ki vam ne bo najbolj ustrezal. Delati boste začeli na svoji samozavesti, kar vas bo razvedrilo. Obveznosti, ki jih imate konec tedna na sporedu poskusite opraviti čim prej, saj se vam lahko zgodi, da vam bo začelo zmanjkovati časa. Ljudje okoli vas opažajo vašo nervozo že nekaj časa in sedaj je na vas, da se sestavite.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

Naj vas v ponedeljek nič ne ustavi. Dobro veste, kaj in koga bi lahko poiskali. Razložite svoje in nadaljujte. Čutite, da držite vajeti v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov. Tiste stvari, ki so vam zadnje čase nepomembne, se bodo začele izkazovati kot zelo pomembne. Ne usmerjajte svoje energije tja, kjer ni potrebno. Velikokrat sicer predvsem besedičite, v petek pač ne bo tako. Stopili boste v akcijo in si izborili tisto, kar vam že nekaj časa pripada. Čim prej preverite morebitne tudi napake. Ne pozabite na nekaj pomembnih zadev, posebno pisem ali sporočil.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

V delovnem okolju se uspešno borite proti neiskrenosti in zahrbtnosti. Takšnega vedenja nikoli ne dovolite in takoj udarite nazaj. Veste, kaj je prav in kaj ne. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bi lahko slišali od drage osebe, in ne pripravljajte odgovorov, saj scenarija še ne poznate. Kmalu boste ugotovili, da marsičesa namreč ni mogoče predvidevati. V soboto se bodo pojavile odvečne skrbi. Morda bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, a jih preprosto ne boste opazili, ali pa vam enostavno ne bodo pomembne. Vezani boste v nedeljo polni dvomov. 

Vaš ključ: Ne iščite sreče drugje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri