Kitajski horoskop od 7. do 12. 3. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 7. do 12. 3.2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 7. do 12. 3. 2017 (foto: profimedia) profimedia
7. 3. 2017

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 7.3.-12.3.17

PODGANA

Prva polovica tedna bo družabna in sproščena. Pokažite prijateljem, da jih poslušate in da jim stojite ob strani. Tudi če vas ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to olajšalo njihove težavice. Seveda pa ne pozabite tudi nase. Čas je, da se začnete učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj težav z denarjem ali službenimi zadevami. Sprostite se in premislite, saj očitno potrebujete več časa. V zadnjih dneh tedna prihaja ljubosumje in nekaj dvomov na čustvenem področju, ki pa bodo z pogovori hitro izhlapeli iz obzorja in vam povrnili vaše zaupanje.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

V prvih dneh tedna za vas nič ne bo preprosto, čeprav vam takšne situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri svojih začrtanih shemah, v katere resnično verjamete. Veliko se bo dogajalo, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost in vas celo za nekaj časa vznemirila. Ugotavljali boste, zakaj je prav to tako pomembno za vas. V zadnjih dneh tedna, boste vse kar se bo dogajalo doživljali veliko bolj intenzivno, kar vas bo prebudilo.

Vaš ključ: Ne zaspite na lovorikah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

TIGER

V prvih dneh tedna si boste lahko končno malce oddahnili. Bolj boste družabni in zgovorni, kar vas bo rešilo v določenih situacijah. Poskušajte opraviti čim več pomembnih svari, ki vam že nekaj časa trkajo na vrata. Če boste začutili neugodne občutke, se poskusite sestaviti s pomočjo iskrenih pogovorov. Psihično stanje je vaša slaba stran, zato bo vsak korak k izboljšanju njegovega delovanja še več kot dobrodošel. Ljubezenske zvezde vam bodo najbolj naklonjene v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj sproščeni.

Vaš ključ: Svoboda!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

V prvih dneh tedna se vam bo zdelo reševanje težav drugih zelo naporno. Počasi določite prioritete, saj ste zadnje čase nekoliko izgubljeni. Vaše zdravje vam bo tokrat zelo dobro služilo, saj se boste zanj zanimali. Z nekom bosta vzpostavila bolj prijateljski stik, kar vam bo pravzaprav ustrezalo, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. Vsekakor pa sev drugi polovici tedna izboljšuje vaša  komunikacija. Na svoj račun boste prišli predvsem samski, saj se vam odpirajo nove, zanimive priložnosti.

Vaš ključ: Ne igrajte se z ognjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Izogibajte se v prvih dneh tedna informacijam sumljivega izvora, saj lahko naletite na večje zaplete. Nekdo, ki poslovno sodeluje z vami, vam ne bo priskočil na pomoč, čeprav vas ogovarja z nasmehom na ustih. Odlično se boste počutili, saj vas bodo spremljale čudovite energije, še posebej na sredini tedna, ko bo skoraj vse na svojem mestu. Dobili boste še eno ljubezensko priložnost, čeprav bo vse skupaj nekoliko nenavadno. Tudi samskim bodo zadnji dnevi tednu več kot naklonjeni, zato izkoristite ugodne energije v smeri novih poznanstev.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

V teden vstopate nekoliko utrujeni od vseh pripetljajev v preteklem obdobju. Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren in direkten odnos. Proti koncu tedna bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu imate dovolj moči in energije, da situacijo čim prej popravite. Nikar se preveč ne ustavljajte tam, kjer že vnaprej veste, da nimate nikakršnih možnosti za svojo zmago.

Vaš ključ: Približajte se ciljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Prva polovica tedna, ki jo bo polepšalo razigrano razpoloženje, vam bo pisana na kožo, bolj kot ste predvidevali. Vsakodnevna opravila boste vestno izpolnjevali in tudi zaključili eno večjih del. Plujete v mirnih vodah, zato ni razloga za skrb, strah in paniko. V drugi polovici tedna pričakujte napredovanje ali morda celo povišico. Konec tedna bo pozitivno obarvan, čustvena zvestoba vam bo veliko pomenila, zato brez zadržkov povejte to na glas. Osrečite sebe, saj veste, da ste oseba, ki morate dati svoja čustva na plano.

Vaš ključ: Izpovejte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Navezovanje prijateljskih stikov se vam bo v prvih dneh tedna dozdevalo kot velika izguba časa, sicer pa si morate priznati, da ste v zadnjih časih dobili še veliko več, kot ste sploh pričakovali. Pred vami je obdobje, ko boste morali reševati in dokončati manjše posle, za katere do sedaj ni bilo časa. Obremenjeni boste zaradi pritiskov nekoga, ki vas ne pusti na miru in vam ves čas svetuje, kako bi morali živeti. Preprosto razložite, da ste svoje odločitve sposobni sprejemati sami. Če boste ujeli vlak sreče, prehajate v boljše obdobje.

Vaš ključ: Ne lovite se na besede!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

V prvih dneh tedna boste bolj nasmejani kot po navadi, čeprav je na delovnem mestu še nekaj vprašajev in večjih nejasnosti, ki vas bodo na trenutke jezile. Vse bo dobro izpadlo, če boste pravočasno odgovorili na najbolj pereče vprašanje. Svojih delovnih nalog se morate lotiti bolj organizirano. Niste dovolj dobro pripravljeni in dobri nameni očitno sami po sebi ne zadostujejo. Posvetujte se s sodelavcem, ki ima več prakse. Ljubezen bo dobila pravo obliko v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj sproščeni.

Vaš ključ: Usmerite se v pravo smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Pomirite se, kljub temu da vam težave trkajo na vrata. Nadaljujejo se vam lahko manjše težave z zdravjem. Prisluhnite svojemu telesu in spoštujte meje svojih moči. Teden, ki je pred vami bo ugoden za načrtovanje prihodnosti ter za korake na osebnem področju. Tveganje se vam bo tokrat izplačalo, a ne odločajte se nepremišljeno, saj bi si lahko ustvarili kaotično stanje. Začnite na začetku, bodite bolj analitični in nikakor se ne ozirajte na opazke nekoga, ki vam žal ne privošči prave sreče in zadovoljstva.

Vaš ključ: Privoščite si več!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

V prvih dneh tedna ne boste imeli časa, da bi se obremenili s podrobnostmi, ampak se boste morali soočiti z obveznostmi, ki vztrajno trkajo na vaša vrata. Bolj natančno si zastavite svoje cilje, saj vam primanjkuje taktnosti, še posebej v komunikaciji. Prijatelji bodo prinesli sonce v vaše življenje, kar vas bo razvedrilo. Zasebno pa se boste odločali o določeni osebi, ki vas že nekaj časa ne pusti pri miru. Potrebno bo sestaviti vse skupaj v celoto in se malce bolj potruditi za usklajen odnos.

Vaš ključ: Ne bodite preveč samosvoji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

V prvih dneh tedna boste ustvarjali nekaj novega in zelo zanimivega, tudi za okolico. Ohranite glavni recept zase, kajti zavistnežev ne bo manjkalo. Prepričljivi boste z argumenti, dokažete lahko tudi svojo strokovnost. Ljubezensko vas bo v drugi polovici tedna vodil izostren šesti čut in to bo zadostovalo, da pravilno ocenite osebo, ki je vstopila v vaše življenje. V nedeljo boste želeli napredovati na osebnem področju, kar vam bo omogočal nekod od prijateljev, ki vas lahko s svojimi nasveti celo nekoliko zavede.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri