Kitajski horoskop od 7.6. do 13. 6. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 7.6. do 13. 6. 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
7. 6. 2021

PODGANA

Medtem, ko bo v prvih dneh tedna delo zahtevalo veliko pozornosti, boste hkrati bolj sposobni pobegniti od zoprnih zadev. Pokazalo se bo več možnosti za napredek, po katerem že dolgo hrepenite. Denar bo sredi tedna na prvem mestu, saj se boste ves čas spraševali, kam odhaja in kaj vse bi morali trenutno še poravnati. V vaših intimnih in prijateljskih zvezah bo prevladovalo zaupanje. Nedelja vam prinaša romantično vznemirjenost, pomembne novice in priložnosti. Dosedanja prizadevanja na področju osebne rasti se bodo izplačala.

Vaš ključ: Ne oklepajte se preteklosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Službena situacija se bo v tem tednu morda bliskovito obrnila drugače. Ne obupajte, saj za vse kar se dogaja obstaja dober razlog. Nekod od bližnjih vam tokrat ne bo prisluhnil v tolikšni meri, kot bi si želeli. Ni vam všeč, ko se v vaše finančne zadeve vmešajo tuji ljudje. Ostro se boste odzvali, saj ne dovolite, da vas kdo zavaja. Na področju kariere za nekaj časa pozabite na to, kaj vam govorijo čustva, in se stvari lotite zgolj razumsko. Tako si boste odprli več vrat, saj se ne boste obremenjevali z malenkostmi.

Vaš ključ: Postavite razum na prvo mesto!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Nikar se ne zapletajte v težke in obremenilne pogovore, saj bi lahko ostali razočarani. Do sedaj ste dobro delovali, saj vam je moč dajala dobra energija, sedaj se boste pa morali z težavami soočiti. Za samske bo ugodna druga polovica tedna, ko boste na vse gledali z drugačnimi očmi. Prav gotovo ne boste smeli z ničemer odlašati. Poiščite v soboto, ko boste malce turobni kaj pozitivnega, kar vas bo navduševalo. Osredotočate se na nepomembne zadeve, zato ne morete priti stvarem do dna.

Vaš ključ: Usmerite se v bistvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Pripravite se, da prevzamete zadevo, ki je namenjena ravno vam. Ne razkrijte pa vseh dejstev. Presenečeno boste ugotovili, da vas pri več zadevah podpirajo tudi drugi ljudje. Začnite z velikimi spremembami. Rešite se vsakdanjika in se podajte v nekaj zanimivega in razširite vaš um. Kmalu boste prišli do pomembnih ugotovitev. Nihanja, ki bodo prisotna poskusite konec tedna obvladovati mirno in potrpežljivo. Distanca med partnerjema je potrebna, da vsak na svojem koncu razčistita nekatere pomisleke. Sposobni boste uspešno prepričevati ljudi s pametnimi argumenti.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili :temno modra

ZMAJ

Če imate težave, jih boste v sredini tedna sposobni rešiti. Nove ljubezni, ki se bodo zgodile, bodo zagotovo imele pridih romantike in razumevanja. Nekoliko nevzdržna bosta četrtek in petek, ki vam prinašata nekaj kritik in nesporazumov. Ne vpletajte se v situacije, ki vas ne zadevajo neposredno. Nekdo bo iskal osebo, na kateri bi se rad očistil svoje negativne energije, vendar se spretno izognite, tudi če do te osebe gojite čustva. Vezanim bo največ dobrega počutja prinesla nedelja.

Vaš ključ: Rešite, kar je v vaši moči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

V teden se boste podali utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi nakopičenih čustvenih težav. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse dozoreti. V ljubezni boste konec tedna srečni, posebno po pogovoru, ki vam odpira nekaj novega in obetavnega. S prijetnim nastopom boste dosegli ogromno. Ko boste tik pred tem, da vam popustijo živci, se bo zgodil preobrat, ki vas bo popeljal v dobro počutje. Na koncu vas čaka prijeten rezultat.

Vaš ključ: Počakate na realizacijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

KONJ

Sedaj je pravi trenutek, da se sprostite in začnete gledati na stvari drugače. Ne dovolite, da bi vas začeli drugi spominjati na obveznosti. Ne morete se sprijazniti s tem, da se morate prilagoditi. Izredno boste precizni kar vas lahko popelje do tega, da boste rahlo nezadovoljni. Petek bo dan, ko lahko delajte načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili nekoliko višje. Pomoč znanca boste čez vikend zavrnili. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti in se z nečim pomembnim strinjati.

Vaš ključ: Ne komplicirajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata 

KOZA

V družini se lahko v prvih dneh tedna pojavi nekaj težav v komunikaciji. Spremenite nekaj načrtov in se podajte v tehtne odločitve. Niste preveč prepričani, toda edino, kar vas lahko reši, je pogum. V sredo boste precej pod vplivom okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaše delovne obremenitve se bodo zavlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi pa tokrat žal ne boste prišli nikamor. Ni dovolj le en pogovor, potrebovali boste več argumentov in razlage.

Vaš ključ: Ne smilite se sami sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

OPICA

Mirno počakajte in vse, kar vas trenutno pesti se bo rešilo brez težav. Nekdo vas bo spremljal kot senca, česar sprva ne boste opazili. Imate preveč opravkov, da bi razmišljali še o namenih drugih. V četrtek z nečem nikar ne pretiravajte, medtem ko bo konec tedna precej bolj mil in pozitiven. Poskusite razmišljati napredno, zato ne oklevajte in opravite nekaj, kar ste prestavljali iz tedna v teden. Vsemu posvetite več pozornosti, posebno če se zavedate, da je vse to pomembno za vas.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Kljub številnim opravkom bodo v ospredju romantični dogodki, ki bi se lahko zgodili tudi na delovnem mestu. Kmalu se bodo stvari v zvezi s kariero premaknile naprej, poudarek pa bo na povečanju poslovnih prihodkov. Strahovi in napetosti, ki ste jih bili deležni v preteklem obdobju vas počasi zapuščajo. Imeli boste ogromno motivacije za učenje. Inspiracija, ekscentričnost in domišljija bodo ključnega pomena. Čutili boste nujo po tem, da morate storiti nekaj kar ne bi ponavadi storili, kar vas bo dvignilo za stopničko višje.

Vaš ključ: Presenetite sebe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Marsikaj, čemur ste se od sedaj odrekali, si boste v tem tednu z veseljem privoščili, samo da vas bo zabavalo. Rešujte stvari po vrsti, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše ovire. Prav zablesteli boste, ko se bo treba postaviti zase. Vendar vam pridno služenje denarja konec tedna ne bo preprečilo, da ne bi eksplodirali zasebno in naredili stvari takšne, kot ste si jih vi zamislili. V nedeljo bo vse drugače, kajti dobili boste nekaj prijetnih signalov osebe, ki vam je zelo naklonjena.

Vaš ključ: Počakajte na pravi trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Zadeve, za katere ste misli, da se jih že rešili bodo v tednu pred vami še enkrat prišle na dan. Imejte v mislih, da se morate rešiti določenih omejitev in sedaj je čas, da nekaj naredite v tej smeri. Bodite samozavestni v dejanjih, uresničite jih. Zadovoljni boste šele, ko se boste sprijaznili v mirno počakali nadaljnje napotke. Finančno stanje morda ne bo najbolj prijetno. Nuja po spremembi in poskusi po novih stvareh bodo izzvali in razburili vaše družinsko okolje, ki bo najbolj napeto ravno v nedeljo.

Vaš ključ: Izpolnite svoja pričakovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Poglejte si še: