Kitajski horoskop od 8. do 13. 11. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 8. do 13. novembra 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 13. 11. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2016

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 8.11.- 13.11.16

PODGANA

V prvi polovici tedna se vam bodo dogajale same lepe situacije, ki bodo v vas ponovno prebudile željo po vznemirljivih dogodivščinah, kar je seveda pisano na kožo vašemu karakterju. S svojimi simpatičnimi prijemi se boste na ljubezenskem področju znašli in si vzeli tisto, kar menite, da vam pripada. Našli boste zadovoljstvo, kar vas bo usmerilo tudi v poslovni napredek in nekoliko boljše stanje na finančnem področju. Konec tedna bo zaznamovan z globokimi pogovori, ki jih prinaša določena situacija.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

V prvi polovici tedna se boste soočili s svojimi strahovi na ljubezenskem področju in jih uspeli premagati s samozavestjo. Samski izkoristite prijetne večere za živahno druženje. Morda vam nekdo pripravi lepo presenečenje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Pozornost vezanih bo usmerjena predvsem v ljubezen, družino in odnose s sorodniki. Skušali boste razčistiti neke zadeve, a pri tem pa ne pričakujte podpore. V zadnjih dneh tedna se boste težko lotili urejanja poslovnih in finančnih zadev, kar vas bo obremenilo.

Vaš ključ: Pazite na finance!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Energije imate dovolj, da se preprosto nehate smiliti sami sebi in se obtoževati za zadeve, ki niso nastale po vaši krivdi. Treba se bo nekoliko prilagoditi, kar pa ne pomeni, da morate ostati neopaženi. Zvezdni vpliv se bo sredi tedna lotil predvsem vašega čustvenega življenja, kar vam sprva ne bo najbolj všeč, saj bi želeli še nekaj časa ležerno počivati na lovorikah. Proti koncu tedna vam bo veliko lažje, saj boste imeli svojo pot, začrtano do podrobnosti, kar vas bo vsekakor navdihnilo z optimizmom.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

V teden se boste podali s številnimi ovirami in blokadami, ki pa samo kradejo vaš čas in vam ne prinašajo čisto ničesar pozitivnega. Bolj smiselno bi bilo, da se posvetite ljubezenskemu področju, ki ga bo močno polepšala želja po strasti. Samski se boste avanturi za čez noč težko odpovedali, saj boste prepričani, da to potrebujete. Če se že dlje časa nahajate v nejasnem razmerju boste sedaj odvrgli masko in se soočili z nasprotno stranjo, ter obenem poskrbeli za svoje notranje zadovoljstvo.

Vaš ključ: Usmerite se k napredku!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno zelena 

ZMAJ

Teden bo s svojimi prijetnimi vplivi prinesel vonj po ljubezni in zaljubljenosti. Skrajni čas je, da naredite prvi korak na čustvenem področju in ne čakate na njegovo ali njeno pobudo, saj je morda ne boste dočakali. Pri tem vam bo vsekakor v pomoč iskrenost. V drugi polovici tedna bo vse potekalo veliko bolj umirjeno, prijetna pa bo tudi komunikacija. Ustavi vas lahko le nekdo, ki bo želel drezati v vaše poslovne in finančne zadeve, kar pa vam nikakor ne bo všeč, zato se boste le nasmehnili.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KAČA

S pomočjo samozavesti vaši strahovi počasi izginjajo iz obzorja. Na trenutke se vam bo zdelo, da se vaš partner ne trudi dovolj, vendar vam to ne daje opravičila, da s svojo jezo napadate njega. Spoštujte določene meje, ki so postavljene. Zahtevni boste tako do prijateljev kot do domačih. Od njih boste zahtevali preveč, saj marsikdo ne bo imel dovolj moči, da se vam postavi po robu. Samski konec tedna prehajate v bolj pestro obdobje, ko se boste z razigranostjo podali novim prijetnim stikom naproti.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

KONJ

V teden boste zakorakali nekoliko obremenjeni in nesamozavestni. Žalostno je, da se izmed vseh ljudi, ki vas obkrožajo ne morete zanesti na nikogar, ki bi mu lahko zaupali in računali nanj v težavnih situacijah. Minilo bo kar nekaj časa, preden se boste zavedali, kakšno napako ste pravzaprav storili, nanjo pa vas bodo opozorili prijatelji. Nima smisla, da se zapirate vase, raje pokličite prijatelja ali simpatijo in poskusite zadeve čim prej rešiti z direktno komunikacijo. Vezani boste uživali v harmoničnem in zanimivem odnosu.

Vaš ključ: Uživajte v sproščenem vzdušju!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

V prvi polovici tedna vam bo nagajalo nekaj pripomb s strani okolice, ki vas bo usmerila v popolnoma drugačne občutke in situacije, kot ste jih vajeni. Soočiti se bo potrebno s poslom in financami, saj ste že nekaj časa nekoliko v zaostanku. Treba bo spremeniti nekaj navad, ki vas že le držijo v nezavidljivi poziciji. Morda vam bo lažje, ko se boste sestavili in si naredili načrt, kako premagati strah in nezadovoljstvo, ki se vam kopiči zaradi nerešenih zadev, v katerih ste nemočni. Konec tedna prinaša spontanost.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Prišli ste do zaključka, da si želite biti srečni in sproščeni, vendar vam prva polovica tedna kljub temu prinaša nekaj zapletov, ki bodo zmedli vaše misli in vas pustili v kočljivi situaciji. Všeč vam bodo nasveti nekoga, ki razmišlja popolnoma drugače kot vi, zato se boste vprašali, če je morda čas za spremembe. Ljubezen bo imela najlepšo obliko v zadnjih dneh tedna, takrat boste odprti tudi za popolnoma iskrene pogovore, ki so vam še do nedavnega predstavljali velik problem. Sedaj bo vse skupaj lažje.

Vaš ključ: Soočite se s svojimi željami!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

PETELIN

Teden, ki je pred vami, vam prinaša številne spremembe, veselje in hkrati obremenitve. Nihali boste iz dneva v dan, kar lahko okolico zmoti, oziroma pripelje do napačnih vtisov. Ko se boste sredi tedna z nekom soočali, pazite, da boste direktni in iskreni, saj bi si v nasprotnem primeru naredili več škode kot koristi, še posebej če je to oseba, ki vam je nekoč ogromno pomenila. Nova obzorja se vam nakazujejo proti koncu tedna, ko boste pripravljeni potegniti zaključke nad starim in se končno usmeriti v nekaj novega. 

Vaš ključ: Ukrepajte, če niste zadovoljni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili:  rjava

PES

V prvih dneh tedna boste občutili potrebo po tem, da si polepšate partnerske odnose, ki so nekako obtičali na mrtvi točki. Vaša miselnost bo spremenila vaš pogled na svet in v vsakem trenutku boste razpoloženi za druženje. Samski boste izkoristili priložnost in na pijačo povabili sodelavca ali sodelavko, ki vam je že dolgo všeč. Vse skupaj lahko pade v vodo, če ne boste uporabili direktnega pristopa. Direktni pristop, iskrenost in vztrajnost vam bodo pomagali na poslovnem področju, tako da se vam obetajo boljši rezultati.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Teden, ki je pred vami, vam prinaša veliko lepega, vendar le v primeru, če se boste znali sprostiti in si dovoliti uživati, kar je za vas težka naloga. Na poslovnem področju prehajate v boljše energije, saj ste v zadnjem času pridobili svojo samozavest in se odločili, kateri cilj je treba doseči. V drugi polovici tedna bodo na površje priplavala speča čustva, ki vas bodo zmedla, saj jih ne boste znali nadzirati. Pomembno je, da najprej razmislite in se odločite, kaj si na ljubezenskem področju sploh želite. 

Vaš ključ: Odločite se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno modra