Kitajski horoskop od 8. do 13. 5. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 13. 5. 2018 (foto: Kinga Ciche. Unsplash) Kinga Ciche. Unsplash
8. 5. 2018

PODGANA

Na osebnem področju v prvi polovici tedna prehajate na višji nivo, ki vam prinaša več harmonije in konkretnih rezultatov. Na udaru bo vaša privlačnost, zato se vam na čustvenem področju nakazuje nekaj zapletov, ki pa jih boste znali spretno rešiti. Situacija vam prinaša na poslovnem področju boljši ugled in več samozavesti. Vaša notranja karizma vas bo usmerjala k boljšim dosežkom in rezultatom, predvsem iz strokovne plati, zamikal vas bo tudi napredek. 

Vaš ključ: Izkoristite možnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

BIVOL

V tem tednu imate možnost, da začnete nekaj novega, obeta se vam tudi poglobljeno razmišljanje o večjih spremembah na poslovnem področju. Dobili boste energijo, s katero boste sposobni priplezati do vrha in tam tudi ostati. V določenih pogledih vam čas daje priložnost, da okolica spozna vaše sposobnosti, ter da požanjete sadove preteklega dela. Potrudite se, da boste gledali naprej in skoraj vse se bo zgodilo ob pravem času. Konec tedna boste samski zelo zadovoljni, saj se vam obetajo nova poznanstva.

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Zoprno obdobje se zaključuje, tako da boste končno lahko zaživeli tako kot ste si zamislili. Obilo stresnih energij se umika stran, tako si boste v tem tednu z lahkoto nabrali novih moči in okrepili svoje zdravstveno področje, ter si postavili višje cilje. Na vidiku so konkretne spremembe, ki jih prinaša občutek za napredek. Presenečeni boste nad svojo zagnanostjo in motivacijo, ki bosta vsekakor s sabo prinesli tudi nagrado za vašo vztrajnost. Finance vas naj tokrat ne skrbijo, saj na tem področju prihajajo presenečenja.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Zaključite v prvih dneh tedna cilje, vztrajajte pri svojem tempu in nikar ne imejte previsokih pričakovanj. Bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju, kjer ste zadnje čase nekoliko nestabilni. Resna razmerja bodo na preizkušnji proti koncu tedna, prav tako tudi poslovna partnerstva. Najpomembneje bo, da ne prehitevate, ter da so vaši načrti na pravem mestu ob pravem času. Dovolite tudi prijateljem, da izrazijo svoje mnenje, skupaj lahko ustvarite čudeže.

Vaš ključ: Ne skrivajte se za zaprtimi vrati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

ZMAJ

Vaše odločitve bodo v prvih dneh tedna učinkovite, zato boste poželi tudi nekaj pozitivnih komplimentov. Na prvem mestu bo v četrtek in petek direktnost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne ljudi, kar ste načrtovali že nekaj časa. Če si boste konec tedna nekaj zaželeli, imate vse možnosti, da to tudi dobite oziroma naredite, le osredotočiti in sestaviti se boste morali. Malenkosti tokrat za vas ne bodo pomembne. Možne so konkretne spremembe na vseh področjih.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Znašli se boste v čudnih situacijah, še posebej kar se tiče medsebojnih odnosov. Čaka vas še nekaj sprememb, na katere boste lahko vplivali, oziroma se izognili njihovemu negativnemu vplivu. Ko boste sprejeli sporočila vseh sprememb, se boste v drugi polovici tedna podali v nove energije, ki vas bodo osrečile. Pogovor s prijateljem vam bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaše dvome, ki vam ne dovolijo napredka. Konec tedna bo vse lepše in nekoliko lažje.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KONJ

V družbi boste v prvi polovici tedna zelo sproščeni. V krogu doma in družine se bo veliko dogajalo, kar vas bo navdihnilo s pozitivno energijo. Razmišljali boste tudi o spremembi, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj vam bo kasneje žal. Konec tedna boste v plodnem obdobju, zato obstaja takrat večja možnost pozitivnih rešitev. V večji meri se boste čez vikend posvečali prijateljskim odnosom in skupaj z njimi ustvarili zabavno in igrivo ozračje, ki vas bo še dolgo zadržalo v razigranih energijah.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

KOZA

Veliko bolj boste v tem tednu slišali svoj notranji glas in imeli boste močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti, še posebej sredi tedna, saj se vam takrat obetajo vznemirljive priložnosti. Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja v vaši notranjosti. Obeta se vam osebna rast, ki bo olajšala vaše korake. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v rešitve, ki vam prinašajo več stabilnosti. Ljubezensko področje bo v nedeljo mirovalo, saj ne boste imeli energije za napredek.

Vaš ključ: Ne čakajte na priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rožnata

OPICA

Rešite se občutka napetosti, ki so vas spremljale v preteklem obdobju. Prenehajte trmasto strmeti k ciljem, ki niso v vašem dosegu, saj vam to ne bo prineslo zadovoljstva. Prva polovica tedna vas bo prisilila, da postanete bolj prodorni na področjih, ki jih obvladate, ne glede na pripombe, ki jih boste deležni. Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam ne bodo privoščili sreče, vendar trdno ohranite svojo samozavest in vztrajajte pri začrtanih projektih. Zdravje in počutje vam prinaša stabilnost.

Vaš ključ:Ne prehitevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:karmin rdeča

PETELIN

Vodil vas bo občutek, da ste tik pred tem da se zrušite, vendar je kljub vsemu to le prehod v boljše in lepše življenje in trenutke, ko se boste lahko izražali s svoji pravi sliki. Vse, kar se bo dogajalo, se bo odvijalo počasi, vendar boste gradili bolj trdne temelje, kot v preteklosti. Vi boste tisti, ki se boste znali postaviti zase in sprejemati odločitve. Manipulacija drugih se umika, kar vas bo razveselilo, saj ste bili od vsega skupaj že nervozni. Vikend boste preživeli v strastnih elementih.

Vaš ključ:Vzemite si čas zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

PES

V prvi polovici tedna se boste zakopali v svoje skrite želje, ter si dovolili uživati v pravi meri. Ponovno boste sami sebi zadostni, kar vam bo vrnilo voljo, da dosežete vse, kar ste si zastavili in se v zadnjih tednih ni premaknilo. Veliko vašega razmišljanja bo povezanega s finančnim področjem, še posebej v sredini tedna. Obeta se tudi razčiščevanje in soočanje z bivšimi partnerji in prijatelji, ki vas bo nekoliko utrudilo, zaključilo pa se bo šele v nedeljo.

Vaš ključ: Prizemljite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Sredi tedna prihaja vztrajnost, še posebej tistim, ki ste že nekaj časa v dvomih. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je primanjkovalo poguma in časa. Sposobni boste bolj odgovornih premikov. Tudi na področju čustev boste v zadnjih dneh tedna deležni poglobitev, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Veliko bo strasti, nekoliko manj pa romantike, kar vas v bistvu sploh ne bo motilo. Rešili boste tudi določen zaplet, ki vas je obremenjeval.

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rožnata

Poglejte si še: