Kitajski horoskop od 8. do 14. 2. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 14. 2. 2021 (foto: pexels) pexels
8. 2. 2021

PODGANA

Vaše zasebne razmere so se v zadnjem času spremenile, dobro bi se jim bilo čim prej prilagoditi. Ranljivost boste skrivali za navidezno brezbrižnostjo. Ne boste se izrazili, dokler ne boste dokončno vedeli, kaj si zares želite. Sprejeti boste morali tudi določeno dodatno odgovornost, kljub temu vas bo spremljal notranji nemir. Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je povezano z ljubezenskim vprašanjem. Konec tedna se bo pojavila negotovost, dvomili ne boste samo o partnerju, temveč o vsem, kar čutite do nekoga, ki vam je simpatičen. Kmalu boste začeli razumeti, zakaj se nekdo do vas tako čudno obnaša. 

Vaš ključ: Zanesite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje boste znali v sredini tedna ustrezno dogovoriti, ne da bi iskali izgovore. Do nekoga v službenem okolju boste vedno bolj nezaupljivi, saj boste čutili negativne vibracije.  Spremljale vas bodo tudi majhne skrivnosti in določene stvari bodo prebudile vašo notranjost. Pozorni bodite ter berite v soboto med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte v družinskem okolju. S tem si boste ponovno povrnili energijo in morda s svojo hudomušnostjo nekomu polepšali dan.

Vaš ključ: Pričakujte boljše rešitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Zelo si želite, da bi nekaj lepega kar ste doživljali spet oživelo. Prijetno vam bo, čeprav niste pričakovali pozitivnega razpleta. Prav nasprotno, največ se bo dogajalo takrat, ko boste sproščeni in umirjeni. Občutek, da lahko počasi napredujete bo izpolnil vse vaše notranje ambicije. Ljubezen bo postala čista radost, prepredena s svetlim pričakovanjem. Zaradi napetosti bi utegnili v zadnjih dneh tedna storiti napako. Iskrenost bo vaša najljubša vrlina, toda določene stvari vas lahko tokrat preveč prizadenejo. Na pol poti se boste ustavili in ugotovili, da ste utrujeni. 

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

V pomembni zgodbi lahko tokrat napredujete in zato se ne ozirajte na trenutne zastoje ker se bo vse skupaj vendarle hitro razvilo. Zmeda v glavi se do četrtka še ne bo razrešila. Čutite, kaj morate narediti, a hkrati ne veste, kaj bi v resnici radi. Vzemite si čas za glasne pogovore s samim s seboj, da si ne boste kdaj očitali.  Vaša čustva bodo z vseh strani doživljala v soboto hladen tuš. Zdelo se vam bo, da vas nihče ne razume, tudi v domačem okolju se boste počutili osamljene in prezrte. Raztreseni boste in v iskanju notranjih odgovorov, vendar si sami na vse ne boste mogli odgovoriti. 

Vaš ključ: Zavedajte se prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Morali boste razčistiti s svojimi čustvi in rešiti zamere, ki jih imate do določene osebe. Bodite bolj direktni in čustveno ne prizadenite osebe, ki vam je blizu. Ne igrajte kar niste, slabe poteze lahko skrhajo določen odnos. Pomembno bo občutiti čustveno toplino. Obojestranski interes za skupen korak bo simboliziral dovolj dober povod za ljubezensko srečo. Z veseljem se boste v nedeljo odzivali na številne klice in uživali boste v družbi domačih. Vse samske čaka čarobno srečanje v spletni klepetalnici. Naredite vse kar je potrebno za zadovoljstvo in srečo. 

Vaš ključ: Spoznajte resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Nikar v ponedeljek in torek ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve. Svoje delo boste začeli jemati bolj resno, kar vas vodi k dobrim rezultatom. Težko boste zdržali v okolju, ki vam ne omogoča napredka, kakor tudi želenih sprememb. Nekdo premočno vpliva na vas, a tega trenutno ne morete spremeniti. Vsekakor pazite, da ne bi izdali pomembnih zadev. Napetosti, povezane z delom bodo počasi popustile, karierno področje bo postalo dinamično, rezultati pa več kot odlični. V tem tednu ne bo ravno najboljši čas za načrtovanje aktivne vadbe, saj boste preutrujeni od vseh obveznosti dneh. 

Vaš ključ: Ne razmišljajte predolgo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Nesporazume boste težko razreševali in prenašali, ker boste preveč ponosni in občutljivi. Vaš ego bosta dvigovala tudi občutek da morate zmagati in odločnost.  Vsako besedo si boste razlagali po svoje, zato se raje poglobite vase, preden storite kakšno neumnost. Dovolite drugim da vam razložijo svoja stališča. Pri zadevi, ki se vam je še pred kratkim zdela čudovita, boste odkrili nekaj pomanjkljivosti, vendar se boste kljub temu odločili vse skupaj zaključiti. Če se boste lahko v nedeljo vsaj za enkrat obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, vas čaka zadovoljstvo. Poslušajte svoje srce. 

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

V ljubezni bodo v sredini tedna v domačem okolju na vrsti občutljivi pogovori o denarju in skupni lastnini. Vse nekako zamuja, in zdi se vam, da zopet niste prepričani vase in v svoje sposobnosti. Bodite kar se da pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi zbudil vaše dvome. Izredno težko bo uskladiti vse želje, posebno, če nekdo ne bo imel dovolj časa za izpolnitev določenih obljub. Ponuja se vam nekaj, kar vas ne navdušuje preveč, zato boste vznemirjeni.  Glede nečesa pa se boste v soboto, ko boste zopet prepričani v svoja dejanja odločili lažje, kot upate. To vam lahko da krila, pravi zagon, ter moč. 

Vaš ključ: Pričakujte zanimiv razplet!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

OPICA

V tem tednu boste še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite s kom imate opravka. Še posebej, če se vse skupaj dotika finančnega področja, je vaša previdnost nujno potrebna. Ne bodite presenečeni, če se bodo nenehno dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase in si izboriti tisto, kar menite, da je najboljše za vas. Ljubezenske zadeve bodo konec tedna zelo vznemirljive, saj lahko pride do nevšečnosti, ki bodo morda tesno prepletene z daljno preteklostjo. Premislite o tem, kako bi izboljšali svojo kondicijo. 

Vaš ključ: Varujte skrivnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

V prvih dneh tedna boste stopili dobrodelno usmerjeni. S svojim znanjem in izkušnjami boste z veseljem pomagali vsem ki so morda v stiski. Postavili se boste v njihovo kožo in začutili, da je vaše življenje sproščeno, v primerjavi s težavami, ki jih s sabo nosijo drugi. Svoje mnenje in stališča boste zagovarjali na simpatičen način. V zvezi z denarnimi zadevami boste v petek nezaupljivi. Iskali boste varne možnosti in takšne, ki bodo dopuščale dodatne spremembe. V soboto boste bolj sproščeni. Pripravljeni boste tvegati malce več kot običajno. Brez težav se boste prilagajali tudi spremembam v zadnjem trenutku. 

Vaš ključ: Izognite se slabi volji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Pozorni bodite na spletno zapravljivost. Pozabili boste na skrbi, ki jih imate na področju financ, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru. Priporočljivo bi bilo, da se tudi notranje umirite. Ne pustite se motiti, ampak si vzemite čas, ki vam pripada. Obetajo se vam tudi boljše priložnosti. Na ljubezenskem področju boste pripravljeni na vse, zato vas čisto nič ne bo presenetilo. Razbremenili se boste vzorcev iz preteklosti. Združite prijetno s koristnim, ter nikar ne zavrnite priložnosti za sproščen telefonski pogovor, saj vas čaka veliko lepega. 

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Končno prihaja čas, ki si ga boste še posebej na osebnem področju še dolgo zapomnili. Lažje kot do sedaj se boste premaknili iz obstoječe situacije, dogajati se vam bodo začele lepe stvari in končno boste začeli zahtevati, da vas cenijo.  V odnosu z ljubljeno osebo se bodo dogajale lepe stvari, ki vam bodo povrnile zaupanje v odnos. V soboto in nedeljo bo nad vami bdela utrujenost, ki se je boste znebili s športnimi dejavnostmi. Nekaj boste povedali brez razmišljanja, vendar kljub temu diplomatsko in učinkovito. Na koncu bo vse dobro, saj boste znali še kako dobro poskrbeti zase. 

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena