Kitajski horoskop od 8. do 14. 7. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 14. 7. 2019 (foto: unsplash) unsplash
8. 7. 2019

PODGANA

Vaše misli bodo sredi tedna, ko boste zbrani zelo neutrudne in usmerjene v določene ugodne priložnosti. Korak za korakom boste previdno sledili svojim sanjam. To je zelo ugoden čas, če ste nameravali koga prositi za uslugo, če iščete službo in če že dolgo čakate na nekaj, kar vam pripada, pa še niste prišli na svoj račun. Slišali boste nekaj, kar vas bo zmedlo, zato boste v soboto bolj zamišljeni. Spremljal vas bo občutek, da bi se morali obrniti na neko drugo stran. Končno boste srečali nekoga, ki vam je izredno podoben.

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Samskim in vezanim bo naključno spogledovanje prineslo več kot prijetno družbo in smeh. Ko vas bodo pozvali k sodelovanju, boste prvi odprti za nove predloge. Sredi tedna boste ugotovili, da se v vaši bližini nahaja zelo atraktivna, a tudi nekoliko skrivnostna oseba. Radovednost vam ne bo dala miru. Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe tokrat skoraj neizbežne. Ideje, ki ste jih toliko časa kopičili v sebi, pogumno predstavite tistim, ki vas lahko popeljejo do uspeha. Pod vplivom čustev boste v nedeljo bolj občutljivi.

Vaš ključ: Prebudite speče srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

TIGER

V sredini tedna na področju dela pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Vsekakor podajte svoj odgovor na vsa vprašanja, vendar bolj diplomatsko. Vodila vas bo močna želja, da bi se povezali z nekom in vzpostavili harmonijo v svojem čustvenem življenju. Razumevajoči boste in pripravljeni na zanimive kompromise. Globoko v sebi veliko pričakujete, saj se odpirajo privlačne možnosti, a raje preverite konkretna dejstva.

Vaš ključ: Ne predajte se slabemu počutju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MAČKA

Zagnali se boste v nove projekte, ki vam bodo vlili dodatne delovne energije, zato boste tudi v domačem okolju veliko bolj dobre volje in prijetnega razpoloženja. Na finančnem področju se vam bo odprla ugodna priložnost. Konec tedna boste še vedno optimistični, ne glede na to, da ste malce utrujeni. Potrebujete spremembo zraka, vzdušja in sogovornikov, kar vas bo ponovno prebudilo in razveselilo. Glede pomembne naloge ste prehodili že več kot pol poti, sedaj pa vas čaka še zaključek.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra 

ZMAJ

Razmislite v sredini tedna o naslednjih korakih. Čustva vas vodijo k pravi osebi, tokrat boste končno imeli tudi več poguma. Vaši koraki bodo majhni, a odločni. Zgodilo se bo, da se boste znali na pravilen način sprostiti. Oseba nasprotnega spola, ki vam je prijateljsko naklonjena in vam bo dala nekaj koristnih napotkov, vas bo še naprej bodrila in podpirala pri vaših odločitvah. Ne oklepajte se v petek načrtov, če vidite, da jih ne bo mogoče uresničiti.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Čas pred vami bo postregel s prijetnimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala na vsakem koraku. V petek boste stopili nekoliko nezadovoljni. Obremenjevali vas bodo odnosi na delovnem mestu, ampak v tem primeru vam lahko pomaga pogovor. Vzemite si čas za prijatelje in se veselite življenja. Bolje bi bilo usmeriti več energije v nekaj, kar ste pravkar začeli in vam morda obeta dobre rezultate.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KONJ

Sami sebe boste sredi tedna presenetili z vztrajnostjo in organiziranostjo, pa tudi uspeh ne bo izostal. Sijali boste od pozitivne energije, dobre volje in priložnosti. Pomembno bo, da se boste postavili zase in znali reči tudi ne. Konec tedna se vam obeta nekaj lepega, nepričakovanega. Pazite, da ne boste v prijetnem kaosu česa pozabili, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali pripombe. V nedeljo se boste najboljše počutili v hladni senci z dobro knjigo v roki.

Vaš ključ: Bodite bolj iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KOZA

Nemirni trenutki vas čakajo, a bogatejši boste za lepo izkušnjo. Zbujali se boste brez energije, morda celo notranje nemirni. Potrebujete umirjen konec tedna, da se bo vaše počutje lahko postopoma izboljšalo in stabiliziralo. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj še nekoliko počakajo. Odpravili se boste na družinsko srečanje, kjer se boste spominjali določeni zabavnih dogodkov iz vaše daljne preteklosti. Spremljal vas bo občutek, da lahko začnete od začetka.

Vaš ključ: Odzivajte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

OPICA

Nekaj previdnosti v sredo ne bo odveč v pogledu službe. Prihajajo priložnosti, ki jih bo potrebno najprej analizirati, šele nato udejanjiti. Konec tedna boste v polnem teku. Pogumno boste na lovu za novimi idejami. Če ne dosežete najboljših rezultatov, se to lahko pozna na vaši samopodobi. Zadeva, ki je za vas pomembna, poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu nekomu, ki vas zanima in v vas zbuja prijetne občutke. Pazite, kako boste odgovorili.

Vaš ključ: Čakajo vas priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

PETELIN

Znebite se občutka, da morate vse, kar dobite, vračati v enaki ali še večji meri. O marsičem morate razmisliti, vendar imate izgovor, da vam hiter življenjski tempo tega ne omogoča. Pogovor boste zavrnili, čeprav vam ne bo vseeno, kaj si misli oseba na drugi strani. V petek vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite na vseh področjih, še posebej pa na ljubezenskem, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti. Tokrat boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k sreči.

Vaš ključ: Približajte se ciljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Odločno boste sredi tedna stopili v ospredje. Priložnosti se bodo odvijale tudi v svetu poslovnosti. Imate občutek, da vas vse, kar se vam dogaja, le še dodatno vzpodbuja. Tako na delu kot tudi pri uradnih srečanjih se v petek raje držite v ozadju in čakajte na ugodnejši trenutek. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih, vendar nikar ne fantazirate preveč. Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove smernice. Ljubezen bo za vas bolj pomembna v soboto.

Vaš ključ: Ostanite umirjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Poglobiti se boste morali v tista dela in opravila s katerimi ste odlašali že nekaj časa, sedaj pa bo potrebno pohiteti. Želite si več miru, toda ne znate si ga pričarati. Na ljubezenskem področju se boste spraševali o določenih dejstvih. Ne ustrašite se, nečemu boste kos, vendar vas bo vse skupaj močno izčrpalo. Na poslovnem področju se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo. Tako ali drugače se boste srečali s seboj in svojimi načeli, ki jih niste kar tako pripravljeni pozabiti.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri