Kitajski horoskop od 8. do 14. februarja 2015

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 25. do 31. januarja 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 14. februarja 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
9. 2. 2016

Podgana

V začetku tedna boste zelo nervozni in vaš um bo deloval tako podnevi kot ponoči. Toda kmalu se boste umirili in boste bolj celovito razmišljali o svojem življenju, o smislu svojega bivanja, o vaši prihodnosti. Našli boste svoj notranji mir. V drugi polovici tedna boste zopet bolj težavni. Hitro se boste razjezili. Ker boste razpršeni, boste le težko čutili vsakdanje dogodke. Pogosto se boste temu odločno uprli in se lotili vsega čisto na drug način. Zaupanje boste občutili v zadnjih dneh tedna, ko boste spet igrivo razpoloženi. Prihaja pa tudi vznemirljiva ljubezenska iskrica.

Vaš ključ: Ne dovolite si zaspati na lovorikah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Bivol

Prvi dnevi tedna bodo hrepeneli po spremembah, vendar vas bo nekoliko zaviralo ekstremno razmišljanje. V drugi polovici tedna boste z vašo ustvarjalno energijo zelo uspešni na delovnem področju. Ne pretiravajte z obveznostmi, da vam ne ponagaja zdravje. Veliko boste načrtovali, vendar tudi uresničili. Čeprav bi se vam prilegel počitek, si tega ne boste privoščili. Ponovno boste zelo nemirni, kar bo slabo vplivalo na vaše bližnje in tudi na odnose, ki v zadnjem času niso ravno najbolj harmonični. Morda je čas, da se usmerite k bolj intenzivnim spremembam.

Vaš ključ: Usmerite se k spremembam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Tiger

Na začetku tedna boste večkrat razdražljivi in potrpežljivost bo pogosto nekoliko omajana. Če imate kakšne fizične težave, si ne zatiskajte oči pred resnico. Doživeli boste manjše osebne spremembe, ki se vam bodo zazdele kot korak nazaj, vendar se bodo učinki pokazali v prihodnosti. Morda se boste v prvi polovici tedna podali na kakšno pot. Če boste razmišljali o novih priložnosti glede svojih čustev ali počutja, boste malce razočarani. Kljub vsemu boste ob koncu tedna zakorakali na pot novi osebni pustolovščini.

Vaš ključ: Popestrite si življenje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Mačka

V teden stopate navdušeni in osvobojeni. Vaš videz vam lahko še poveča vašo samozavest in vzbudi nove navdihe, proti katerim se boste z veseljem pomikali. Poleteli boste iz svojega oklepa, ki je nastal kot rezultat vaših omejitev. Kreativnost vam bo pomagala, da se boste osvobodili blokad in čutili v sebi čudovito ravnovesje. Tudi na čustvenem področju se vam obetajo lepe energije in zlahka boste vnesli v partnerski odnos nekaj optimizma in razumevanja, ki vama bo s partnerjem še kako koristilo. Samskim se obeta zanimivo obdobje.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Zmaj

V prvih dneh tedna se bodo uredile določene zapletene razmere, ki bodo omogočile, da se bodo vaše finančne obveznosti uskladile. Čutili boste zadovoljstvo, ki pa ne bo dolgo trajalo. Ob koncu tedna boste zelo nervozni in vaš um bo preobremenjen ter na trenutke nekoliko zbegan. Veliko se boste družili z ljudmi, kar bo koristilo tudi vašemu zdravju. Nekoliko bo vaše delo zmotilo tudi manjše ljubezensko hrepenenje. Zato boste tudi pri delu manj zbrani. Hodite v naravo, kjer boste spoznali preproste energije, ki vam bodo dolgoročno koristile.

Vaš ključ: Poiščite svojo srečo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Kača

V vas se bodo v tem tednu odvijale manjše preobrazbe. Že nekaj časa čutite svoje notranje spremembe, ki prihajajo počasi, a intenzivno. Izbirali boste ljudi, ki so vam blizu, izogibali se boste tistim, ki niso na vaši valovni dolžini. Občasno boste morda nervozni, vendar boste našli rešitev. Počasi storite nekaj, kar vam bo pomagalo pri obvladovanju uma ali težav, ki vam jih povzročajo drugi. Ne bodite preveč zahtevni do njih. Konec tedna boste čutili v sebi razcvet. Vse se bo odvijalo tako, kot si boste želeli. Nekaj se boste morali odločiti, vendar zadeva ne bo najbolj nujna in lahko si boste vzeli čas za premislek.

Vaš ključ: Sanje lahko postanejo resničnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

Konj

Dobre energije bodo dvignile vašo glavo pokonci. Veselili se boste nekega uspeha. Morda to ne bo prineslo velikega materialnega zadoščenja. Bolj boste zadovoljni, da ste si okrepili svojo samozavest in se izkazali s svojo kreativnostjo. Sprememb bo na obzorju vedno več, lahko bi celo govorili o sistemskih premikih, o novih vzorih in vizijah, vi pa boste pri tem seveda razmišljali izredno natančno in metodično obdelali potankosti, na katere večina ljudi niti pomisli ne. Pri tem ne pozabite najpomembnejšega odnosa, to pa je odnos do samega sebe.

Vaš ključ: Cenite pomoč drugih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

Koza

Ker določenih zadev še niste razčistili, bodo prvi dnevi tedna nekoliko bolj pesimistični. Še vedno boste pogosto žalostni in težko vas bo razvedriti. Nečesa se predolgo oklepate in o tem raje razmislite. Morda morate samo spremeniti svoja stališča. Zaradi mirnega dogajanja boste pogosto zasanjani. Vzemite si čas tudi za počitek. Če morate storiti nov korak, se čim prej podajte v to smer, saj se lahko možnosti za uspeh zmanjšajo že v kratkem času. Zadnje dni v tednu boste z veseljem namenili prijateljem, ki že nekaj časa hrepenijo po vaši družbi.

Vaš ključ: Več se družite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Opica

V prvih dneh tedna boste veliko razmišljali o pomembnih zadevah in bolj ko boste razmišljali, bolj boste postajali nemirni. Preusmerite raje to energije v ustvarjanje, ki vam bo povrnilo samozavest. V sredini tedna si boste vzeli čas popolnoma zase, počivali boste in počeli stvari, ki vam bodo pomagale najti notranji mir in zadovoljstvo. V drugi polovici tedna boste veliko časa v naravi. S tem boste ugodno delovali tudi na večjo potrpežljivost. Končno boste ugotovili, da ste morda našli pravo rešitev za vaše čustvene težave, Pomagala vam bo dobra koncentracija.

Vaš ključ: Učite se na napakah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Petelin

Že v začetku tedna boste zelo dobre volje in našli boste sto izgovorov, da bi lahko uživali v življenju. Ljubezen bo v zraku in zelo dobro se boste počutili tako s svojim partnerjem kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Nekoliko pustolovščine bi si zaželeli proti koncu tedna. Veliko vam bo pomenil tudi kakšen sprehod ali izlet v dobri družbi. Od radosti boste uživali v obilju svojih fizičnih in tudi duhovnih energij, ki vas bodo umirjale, tako da se boste počutili čudovito igrivi. Morda boste ponovno srečali neko osebo iz preteklosti.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Pes

Osvobodili se boste negativnih vzorcev, ki so vas spremljali in zato boste čutili v sebi razcvet in olajšanje. Morda boste odšli na neko potovanje, saj vam teden prinaša željo po avanturah. Še bolj boste v sebi čutili preobrazbo, ki jo boste na tej poti prebudili. Nekoliko boste nestrpni, ker bi pričakovali, da se bo svet vrtel hitreje in da bodo se bodo tudi ostali dogodki zgodili tako, kot si vi želite. Ne pozabite tudi na svoje zdravje, saj se vam lahko pojavijo občasni glavoboli, ki bodo posledica vašega pretiranega obremenjevanja. Ne pozabite, da so pomembni tudi odnosi in druge zadeve, ne samo denar.

Vaš ključ: Pazite na zdravje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

Merjasec

V prvih dneh tedna boste v sebi začutili pomembno preobrazbo in zavedali se boste, da je čas tudi za sprostitev. Tudi če vas delo preganja in imate materialne težave, se morate odločiti, da nekaj storite zase. Ne pričakujte rezultatov, dokler ne bo nastopil pravi trenutek. S svojo potrpežljivostjo boste ustvarili energijo in pogoje, da boste zadovoljni tudi s sadovi svojega dela. Veliko bolj kot zunanje spremembe bodo za vas koristne tiste notranje. Če se boste morali glede dela ali finančnih razmer nekaj odločiti, nikar več ne odlašajte. Vaš denar bo prišel in tudi osebno se boste počutili močni in samozavestni.

Vaš ključ: Pazite na dostojanstvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča