Kitajski horoskop od 9. do 14. 1. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 9. do 14.1. 2018, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 9. do 14. 1. 2018 (foto: profimedia) profimedia
9. 1. 2018

PODGANA

Vse se spreminja v hipu in v tem tednu boste ugotovili, da nekaj prihaja v vaše življenje naključno. Ne sedite križem več rok, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej rešijo. Doživljate zelo naporne trenutke, ko se od vas pričakuje le najboljše, a sredi tedna se boste odzvali popolnoma drugače. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo. Prijatelji bodo prav presenečeni, ker boste do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. V sredo in četrtek boste romantično razpoloženi in čudovita družba za osamljene.

Vaš ključ: Ne bojte se konkurence!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Vsak začetek je težak, to boste okusili v prvih dneh tedna, ko se boste samozavestno podali v nekaj, kar žal ne boste znali zaključiti na pravi način. Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale vaše težave, ki vas bremenijo že nekaj časa. Pazite tudi na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. Ocenjujejo vas napačno. Del krivde je morda tudi vaš, saj ne storite dovolj, da bi dokazali nasprotno. Konec tedna namenite več časa sami sebi.

Vaš ključ: Glejte le nase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

S financami boste imeli v prvih dneh tedna srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje nakupe. Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Tokrat se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili. V sredini tedna boste nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. Hitite počasi!

Vaš ključ: Zberite se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

V prvih dneh tedna boste blesteli v besedah in dovolite si, da stopite korak naprej. Nemirnost se bo občutila v krogu doma, zato najdite srečo v svojem srcu. Partner vas bo vzpodbujal na vsakem koraku. Pokažite, da znate prestopiti tudi utečene okvirje. Po začetnih težavah boste poželi uspeh in zmago. Trudili se boste, da bi se popolnoma prilagodili nekomu in ustregli njegovim željam, še preden jih bo sploh izrekel. Nekomu se boste oglasili z velikansko zamudo, zato naj vas ne preseneti ne preveč navdušen odziv.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: indigo

ZMAJ

Samozavestno boste uresničevali svoje sanje. Zelo spretni boste, ko bo treba stvari obrniti v svojo korist, tudi bolj ambiciozni in sigurni vase. Konec tedna bo nekaj napetosti, dogajalo se vam bo nekaj, kar vas znova obremenjuje, dviguje pritisk in krati vaš mir. Pravočasno se prebudite, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Nekoliko utrujeni boste, ker se vam bo vse skupaj, kar se bo dogajalo, zdelo prenaporno. Naj vas ne moti mnenje nekoga, ki ima vedno občutek da ve več od vas, ter da je nekako nad vami.  Konec tedna boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo na vsak način hotel pokazati svojo avtoriteto. 

Vaš ključ: Privoščite si nekaj zase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Izboljšajte komunikacijo s partnerjem. V nasprotnem primeru boste težave le nekoliko odložili, kar lahko pomeni, da se bodo stopnjevale v nedogled. Prizadevajte si za zanimivejše dogajanje, saj dejansko potrebujete spremembe in novosti. Tudi na področju financ boste imeli srečo. Nekaj vas bo zmedlo, zato boste konec tedna zadržani, posebno v stikih s tistimi, ki so izredno zgovorni in po vašem mnenju preveč napadalni. Vse bo dobro, ne glede na težek začetek. Ogromno truda boste morali vložiti, da boste ustvarili primerne pogoje za delo. S strani okolice pričakujte več motenj kot pomoči, komunikacija se bo zatikala.

Vaš ključ: Ne ozirajte se nazaj!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

KONJ

Drži se vas nekakšna muhasta sreča. Enkrat se vam na široko smeje, spet drugič vam obrne hrbet. Kljub temu se dobro držite, le pogumno naprej. Čez teden se boste trudili, da bi dali vse od sebe, zato boste v petek že precej utrujeni in na koncu z živci. Najmanjša provokacija vas bo iztirila, vendar ne iščite prepira. Raje odreagirajte umirjeno in diplomatsko. Zavedate se, kaj hočete in ne boste se sprijaznili z manj. Nobena ovira vas ne bo prestrašila. Pazite, v kakšnem tonu boste govorili z nadrejenimi, da se jim ne zamerite. Srečo boste na intenziven način delili z drugimi. Odkrito se morate pogovoriti in slediti tistim nalogam, za katere boste prepričani.

Vaš ključ: Zanesite se na srečo!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Ne iščite izgovorov za nekaj, kar bi morali že zdavnaj narediti. Pri določenih zadevah ste prepočasni le zato, ker čutite, da niso v vaši domeni in vas ne veselijo. Nekdo vam bo s prijaznostjo pospešil srčni utrip. Velikokrat izgubljate čas s sanjarjenjem, tokrat pa bo vse skupaj drugače. Prevzemite pobudo, saj boste le tako zadovoljni in optimistični. V sredini tedna se bo vse vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste odgovorni predvsem sami. Okolica je že naveličana tega, da obljubljate spremembe nato pa nadaljujete po isti poti. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je dolgo obremenjevalo in utesnjevalo.

Vaš ključ: Približajte se resnici!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Tako v karieri kot na drugih področjih si želite več miru, prazne in začasne zgodbe vam ne ustrezajo več. Vseeno preverite, ali je tudi ljubljena oseba istega mnenja. V drugi polovici tedna boste veliko časa namenili načrtovanju prihodnosti. Znašli se boste pred pomembnimi odločitvami. Nekatere spremembe bodo morda celo drastične, saj boste med drugim razmišljali o velikih preobratih. Želite si več od prijateljstva, sicer pa svojih čustev morda ne pokažete na pravi način ali v pravem trenutku. Kadar ničesar ne potrebujete, je okoli vas veliko ljudi, ko vi kaj potrebujete, je seveda slika povsem drugačna in tega imate dovolj.

Vaš ključ: Gibajte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Glasno boste izražali svoje mnenje, a nihče vas ne bo upošteval, tako kot bi bilo potrebno. Pomirite se in se raje usmerite v bolj prijetne dogodivščine, ki vam prinašajo razbremenitev. Nakazuje se vam za večja težava, ki zahteva veliko zbranosti in prilagajanja. Posvetovati bi se morali z nekom, ki je bolj izkušen in pripravljen povedati svoje direktno mnenje. S prijatelji ne boste našli skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali dlako v jeziku. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi ter čakanje. Odločili se boste nekaj pomembnega, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Proti koncu tedna se nikakor ne boste mogli umiriti.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

PES

Čeprav ne marate ukrepati drastično, ne oklevajte, ko bo treba potegniti ostro potezo, saj boste tako zaščitili svoja čustva, za kar si boste še zelo hvaležni. Nagrada bo prišla, ko je sploh ne boste pričakovali. Pozitivno bo, da se odpravite na kakšno krajšo pot ali potovanje, ki je izobraževalne narave. Izgubljeno energijo vam bosta povrnila tišina in občutek zadovoljstva. Izkušnje, ki ste jih dobili v preteklem obdobju vas bodo vodile v napredek. Sprejmite priložnosti, ki se vam ponujajo skoraj na dlani. Obeta se vam boljše obdobje. Ljubezen je zelo blizu, tega se zavedate, čeprav so vam najbolj všeč nedosegljivi cilji.

Vaš ključ: Ne ozirajte se na govorice!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: roza

MERJASEC

Proti utrujenosti se lahko borite na več različnih načinov. Za začetek bo dovolj, da si vsaj poskusite razporediti obveznosti. Vzemite si več časa za premor, ne morete postoriti prav vsega, kar ste prvotno načrtovali. Bolj malo se boste v tem tednu ozirali na to, kaj se od vas pričakuje. Zaznali boste priložnost, da nadgradite svoje sposobnosti in zlepa je ne boste spustili iz rok. Določen pogovor se bo končal povsem drugače, kot ste pričakovali. Niste gojili prevelikih upanj in prav zato boste prijetno presenečeni. V želji, da bi nadoknadili za naprej in za nazaj, boste zelo zahtevni do sebe. 

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri