Kitajski horoskop od 9. do 14. 8. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 9. do 14. avgusta 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 9. do 14. 8. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
9. 8. 2016

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 8.8.-14.8.16

PODGANA

Prvi dnevi tedna vam bodo všeč, saj se boste končno lahko posvetili tistemu, kar vas veseli in se usmerili v prijetnejše zadeve. Partnerstvo vam bo tokrat zelo pomembno, zato ga boste želeli stabilizirati. Vsem, ki razmišljate bolj dolgoročno in se spopadate s preživetjem, je ta teden naklonjen, zato ne čakajte, od kod se bo vzel denar ali ponudba za posel, ampak se sami ponujajte in tržite vse tisto, kar znate, in več kot to. Vaša energija vam bo dajala moč in strast, da se spopadete tudi s tistimi, ki vas ovirajo in vam ne privoščijo uspeha. Tudi z zdravjem ne bo tokrat nobenih težav, saj ste trenutno v odlični kondiciji.

Vaš ključ: Izkoristite svoje prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno rdeča

BIVOL

Prišli boste do zaključka, da vam določene zadeve uhajajo iz rok, ker se niste dovolj postavljali zase. Sedaj je čas, da spremenite svoje principe in si ustvarite več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo. Vaša razigranost vam bo pričarala sproščene dni, ki jih boste najboljše izkoristili tisti, ki se boste podali na dopust. Tisti, ki vas čaka delo se boste morali poglobiti in izkoristiti svoje zadnje atome moči, da se premaknete naprej. V drugi polovici tedna boste doživeli nekaj manjših presenečenj, ki bodo pozitivno vplivala na vaše odnose v poslovnem svetu. Tudi finance vam tokrat ne bodo povzročale večjih težav, saj jih boste znali razporediti.

Vaš ključ: Ne razmišljajte o neuspehu!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo zelena

TIGER

Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo v prvi polovici tedna še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vam ni najbolj na valovni dolžini. Čas s pozitivnim vplivom vas bo popeljal v spontane dogodke, ki vas bodo usmerili v boljše počutje. Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment. Na področju dela se boste konec tedna ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti in dodatne energije. Kljub vsemu, vas čaka pozitiven razplet.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

MAČKA

Teden, ki je pred vami vam prinaša nekaj preizkušenj. Ne pustite svojih prijateljev na cedilu. Pomagajte jim v težkih trenutkih. V partnerstvu vsa skrb leži na vaših ramah. Motivirajte svojega izbranca za izboljšanje vajinega odnosa. Po službi se ne pozabite otresti skrbi, preden pridete na domače dvorišče. Če se boste v ta namen ustavili na pijači, pa le ne pozabite, da vas doma nekdo čaka. V drugi polovici tedna se vam bodo vrstili prijetni dogodki, ki vas bodo razvedrili na vseh področjih. Končno boste pripravljeni narediti korak naprej.

Vaš ključ: Premaknite se naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

ZMAJ

V prvi polovici tedna se vam bo nekoliko zapletlo na poslovnem področju. Na delovnem mestu boste morda obtožili napačno osebo za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do vrhunskega rezultata. Izrazito si prizadevate za uveljavitev. Tokrat vam pač ni usojeno, da bi se premaknili stopničko višje. Previdno s financami, ne porabite vse zaloge. V nasprotnem primeru se boste znašli v hudih škripcih. Ljubezensko področje bo zaživelo šele v drugi polovici tedna, ko se boste pripravljeni pogovoriti in priznati svoje napake. Takrat vam bo veliko lažje.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Hiter življenjski tempo vam tokrat ni odveč, prav nasprotno. Kamor koli se boste obrnili, ugotavljate, da ste opaženi. Na delu ne boste več utrujeni, še posebej v prvi polovici tedna. Prebuja se vaša tekmovalnost. Prevzemajo vas lahko nežne vibracije, zato se boste bolj posvečali svojim najdražjim. Manj kot se vas bo zbralo, bolj boste uživali v nepričakovani razpoloženjski spremembi. V ljubezenskem odnosu boste v drugi polovici tedna nekoliko nesigurni vase in v svoja čustva. Potrebno bo narediti nekaj sprememb, da se ponovno približate bolj sproščenemu tempu življenja.

Vaš ključ: Prihajajo spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KONJ

Prva polovica tedna vam ne bo najbolj všeč, saj se bo kljub prijetnim dnem pojavilo nekaj občutljivosti, povezane s čustvenimi odnosi, ki vas bremenijo že nekaj časa. Čas je, da pometete z nepomembnimi zadevami in ljudmi, ki vas želijo spreminjati. Podali se boste na krajše potovanje, kjer boste deležni novih poznanstev in zanimivih dogodivščin. Če ste se pred kratkim zaljubili, se predajte prijetnim energijam in zaupajte, saj ima veza lahko dolgoročno prihodnost. Poslovne zadeve bodo dobile zeleno luč v zadnjih dneh tedna, ko boste pripravljeni začeti razmišljati o spremembah in različnih priložnostih, ki jih ponuja poletje.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Poskušajte nekoliko spremeniti svoj način funkcioniranja. Nekaj prijaznih besed v naglici lahko nekomu pomeni veliko več, kot bi si mislili. Skušajte delovati spodbudno, čeprav še sami niste povsem prepričani v uspeh. V drugi polovici tedna boste veselega razpoloženja. Pri delu vam trenutni uspeh ne pomeni veliko, z mislimi ste nekje drugje. Izboljšan ljubezenski odnos vas bo motiviral k dejanjem, ki jih prej niste počeli. S partnerjem bosta prišla do številnih prijetnih zaključkov, povezanih z vajino prihodnostjo. Zopet bodo na plano privrela prijetna čustva.

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

OPICA

V teden boste stopili nekoliko zmedeni. Manjka vam idej, zato bi bilo koristno, da preživite nekaj časa z osebo, ki je znana po svoji prijetnosti in iskrenosti. Rutina in pravila zavirajo vašo kreativnost. Znašli se boste v takšni naglici, da boste pozabili, kaj ste že naredili in česa še ne. Ustavite konje in se nekoliko zamislite. S takšnim brezglavim ravnanjem izgubljate še več časa in energije. V drugi polovici tedna vam bo Prijetna situacija bo podarila sproščeno energijo in neustavljivo privlačnost, s katero boste osvajali tiste, ki vam bodo resnično všeč.

Vaš ključ: Izkoristite svojo privlačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PETELIN

Ni vse tako črno, kot se zdi na prvi pogled. Tolažite se s tem, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta. Pri delu preveč tvegate, zato se pripravite tudi na manjši poraz. Več kot veste, težje se boste odločili. Mnenja so različna, vendar ne vsa enako pomembna. Če ste vprašali kar vse po vrsti, bo morda najbolje, da zadevo prespite. Tudi glede financ bo potrebne v drugi polovici tedna več previdnosti. Ljubezen bo prišla do izraza, ko boste določeni osebi priznali, kaj v resnici čutite do nje. Naj vam ne bo nerodno priznati svojih čustev, začutili boste olajšanje.

Vaš ključ: Priznajte svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

V prvih dneh tedna ne bodite presenečeni, če vas bo doletela kakšna nepredvidljiva zadeva, ki vam ne bo najbolj pisana na kožo, kljub temu se boste morali z njo soočiti. Najlažje se boste postavili zase, če boste povečali mero svoje samozavesti. Na sredini tedna bodo v ospredje stopile družinske zadeve, ki pa jih sami žal ne boste mogli rešiti, zato sprejmite pomoč, ki se vam ponuja za vogalom. Večeri bodo namenjeni romantiki in poglobljenim pogovorom z ljubljeno osebo, zaradi razigranosti pa boste deležni tudi strasti in akcije, ki sta v vašem kontekstu. Z veseljem boste pomagali nekomu od bližnjih, ki se je izgubil.

Vaš ključ: Bodite bolj natančni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Teden bo poln sprememb in novih odločitev. Prišli boste do točke, da morate nekaj spremeniti, še posebej na poslovnem in finančnem področju, saj ste zelo nemirni. Zaradi ljubezenskih zadev se boste podali v prijetno dogodivščino, ki vam bo še dolgo ostala v spominu. Simpatičnost bo še povečala vašo privlačnost in željo po adrenalinu, ki ga boste najlažje sprostili v družbi prijateljev. Spomnite se tudi na tiste prijatelje, ki jih že dolgo niste videli, saj boste izvedeli veliko zanimivih informacij. Zaželeli si boste sprostitve z ljubljeno osebo, še posebej tisti, ki ste se večino časa posvečali delu in obveznostim in niste našli časa za prijetne zadeve.

Vaš ključ: Ne odreagirajte preveč agresivno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

  • Preberite še: