Kitajski horoskop od 9. do 15. 1. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 9. do 15.1.2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 9. do 15. 1. 2017 (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2017

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 9.1.-15.1.17

PODGANA

Sončni žarki bodo vaši prijatelji, zato se v tem tednu, če imate možnost, odpravite na zrak. Čeprav bo zunaj mrzlo se veselite, ker dogodivščin ne bo manjkalo. Na poslovnem področju boste deležni zoprnih pripomb, ki vas lahko postavijo pred dejstvo. Ljubezen bo dobila boljšo podobo v drugi polovici tedna, saj boste manj obremenjeni in pripravljeni tudi na kakšen kompromis, s katerim boste s partnerjem zgladila številne napetosti, ki so se neprestano pojavljale v zadnjem obdobju.

Vaš ključ: Ne nasedajte lažem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

BIVOL

V prvi polovici tedna naravnost zaživite in se prebudite iz mračnih trenutkov. Energije in volje boste imeli na pretek, delo pa opravljali z največjo lahkoto. Vaše pozitivno razmišljanje in sproščen odnos pripomore tudi k boljšemu počutju v službi. Spremembo bo opazila tudi všečna oseba s katero delita delovni prostor. Nerazdružljiva bosta in računate lahko tudi na kakšno zanimivo povabilo, ki bo po dolgem času ponovno prebudilo vaša čustva in vas popeljalo v boljše obdobje.

Vaš ključ: Prihaja več sproščenosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Vaše nezadovoljstvo in iskanje napak in krivde pri drugih bo resno ogrozilo partnerski odnos in odnos s prijatelji, še posebej v prvi polovici tedna, ko vas bo spremljalo tudi mnenje prijateljev. Naveličani večnega nerganja se bodo umikali od vas. Ob koncu tedna si privoščite sprostitveni dan in poiščite vzroke svojega nemira. Prisluhnite srcu, ki ima vedno pravi odgovor, če ga le želite slišati. V razmerju boste bolj prodorni proti koncu tedna, ko bo iz dneva v dan naraščal vaš optimizem.

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

MAČKA

V prihajajočem tednu se bodo obveznosti kopičile, vi pa boste capljali na mestu in razmišljali kaj je za storiti. Vzemite se v roke in ukrepajte takoj. Prosite prijatelja za nasvet in pomoč, prisluhnil vam bo in vam ponudil roko. Pet pred dvanajsto oddate zmagovalno formulo v pisni obliki. Poskrbite za imunski sistem, ker vam je padla odpornost, saj ste v zadnjem času premalo naredili zase in za svoje telo. Zamikali vas bodo tudi izleti v naravo, ki vam lahko ponovno povrnejo vaše zadovoljstvo.

Vaš ključ: Ne prehitevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

V prvih dneh tedna oboževalcev ne bo manjkalo, le pravega bo potrebno prepoznati. Prebudite v sebi otroka in se prepustite radostim, ki jih tudi ne bo malo. Zmagovalne energije vas bodo spremljale tudi na delovnem mestu, kjer boste s svojimi inovativnimi idejami gladko pometli s konkurenco. Aplavz bo samo za vas. Družabno življenje vam bo tudi konec tedna omogočilo nova poznanstva in korake naprej. Samski lahko po dolgem času srečate osebo od katere upravičeno lahko pričakujete nekaj več. Trud, ki ga v to vložite, bo kronan v ljubeč odnos in trajnejšo vezo.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Odločitev, da nekaj naredite zase bo prišla v pravem trenutku. V pri polovici tedna se odločite za spremembo življenjskega sloga in pri tem boste deležni vse podpore domačih, kot tudi prijateljev. V drugi polovici tedna so že vidni prvi rezultati in od navdušenja bodo toplih objemov deležni vsi prisotni. Pa res drži, kjer je volja, je pot. Na področju odnosov boste tokrat malce zmedeni, saj ne boste imeli realne slike glede nekoga, ki vam veliko pomeni in vas ves čas na nek način vznemirja.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

V prvi polovici tedna boste poskrbeli za pestrost dogodkov. Organizacijsko se lahko izkažete kot dober poznavalec terena in pod vašim vodstvom do težav preprosto ne pride, ker predvidite tudi minimalne podrobnosti in možne zaplete. Z izbrano ekipo delujete uglašeno brez odvečnih besed. Srčni izbranec bo žarel od ponosa, še posebej v drugi polovici tedna, ko se bosta končno lahko pogovorila o pomembnih zadevah in spremembah, ki vama bliskovito sledijo v zadnjih dneh tedna.

Vaš ključ: Ne bodite sumničavi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

V prvi polovici tedna bodo vse aktivnosti podrejene pripravam na predstavitev zadeve, v katero verjamete in si upravičeno obetate dodatni vir dohodka. Povabite partnerja v razkošje odnosa, združita moči in znanje, skupaj lahko hitreje dosežeta cilj. V drugi polovici tedna vam bo zabava ljubša od obveznosti in dela. Druženje boste opravičevali z raznimi izgovori in ne nazadnje boste situacijo izkoristili za koketiranje. Preizkušnje bodo velike, vaše dojemanje pa zelo lahkotno. Žal, popravnega izpita tokrat za vas ne bo.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:¨rumena

OPICA

Vaša sveža ljubezenska zveza bo na očeh javnosti, zato bo zunanji videz v tem tednu še kako pomemben. Manjše spremembe modne garderobe bodo odlična popestritev in tudi sicer bo poudarek na estetiki. Trudili se boste, da ostanete na samem vrhu priljubljenosti, kar vam z malo sreče tudi uspe. V drugi polovici tedna bo razumevanje z bližnjimi več kot odlično, kar bo pripomoglo k vaši dobri volji. Počutili se boste srečne, svoje občutke boste delili s prijatelji, ki jim zaupate, saj ne želite da vašo srečo kdor koli kali.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

PETELIN

Že res, da vam drznost ni tuja, v prvi polovici tedna pa se ustavite in razmislite, ali so vse vaše muhe smiselne. Oseba s katero se spogledujete ni samska, zato bo razsodnost več kot dobrodošla. Prijateljstva se ne da kupiti, zadovoljite se s tem, kar v danem trenutku lahko dobite odnosno kar lahko ponudite. Ne prehitevajte dogodkov. Vaše nenehno pritoževanje postaja moteče za okolico. Poslušalcev, ki bi samo kimali in se z vami vse strinjali nimate več. Narobe slišane besede lahko proti koncu tedna vodijo v nejasnosti ali v večje zmote, zato bodite previdnejši.

Vaš ključ: Bodite bolj prilagodljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

PES

V prvi polovici tedna se boste spopadali s pomanjkanjem energije. Poiščite si motivacijo, ki vas bo rešila vsakodnevnih muk. Morda nekaj miselnih vaj, ki bodo prebudile vašo zavest. Nepremišljenost in svojeglavost bosta povzročili nevšečnost na finančnem področju. Rešitev za vas bo organizirano delo. Osebo s katero boste komunicirali v drugi polovici tedna lahko spoznate v popolnoma drugačni luči, kar vas bo negativno presenetilo. Ker ne marate gospodovalnih ljudi, boste kljub temu zastavili vprašanje ne oziraje se na pričakovano neprijeten odgovor.

Vaš ključ: Motivirajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

Občutek, da ste blokirani in v slepi ulici vas bo spremljal vse do sredine tedna, ko dobite nenavadno ponudbo, ki se kasneje izkaže za resno in vam bo predstavljala večji izziv. Privoščite zmago drugim in se z njimi veselite, saj v drugi polovici tedna prihaja tudi vaših pet minut sladke slave. Držite se obljube, da vas malenkosti ne bodo več razburjale, saj lahko napačne poteze kmalu obžalujete. Dela vam ne bo manjkalo. Čaka vas sestanek s poslovnim partnerjem o občutljivi temi. Vse oči bodo uprte v vas. Tudi tokrat dokažete, da drznost in pogum štejeta.

Vaš ključ: Odprite se ljudem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri