Kitajski horoskop od 9. do 15. maja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 9. do 15. maja (foto: shutterstock) shutterstock
10. 5. 2022

PODGANA

Nikar ne odlašajte z delom in obveznostmi, da se ne bo preveč nakopičilo. Veliko pozitivne energije se vam obeta tam, kjer se dobro počutite. Vse bo zopet lahkotno, posebno v odnosih s prijatelji. Če ste v razmerju, ki vas utruja in vam jemlje energijo, je sedaj pravi čas da se soočite z nastalo situacijo in jo začnete reševati v smeri vašega zadovoljstva. Vsekakor se ne zaletavajte in ne delajte prehitrih korakov. Samski naredite korak naprej pri novih ljudeh, ki bodo vstopali v vaše življenje. 

Vaš ključ: Ne bojte se soočenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Dnevi v začetku tedna bodo prebudili vaše srce in vas usmerili v prijetno počutje. Če imate pomisleke glede določene osebe, jih boste rešili in ponovno začeli zaupati. Za ljubezen si boste vzeli čas, tudi vaša odločnost ne bo imela meja. Pesimistično boste proti koncu tedna na področju kariere gledali na dogajanje in takoj našli nekaj, kar vam ne bo ustrezalo. Določenih pomembnih zadev namreč ne boste mogli spremeniti. Le nasmejati se bo potrebno. 

Vaš ključ: Prekinite krog samopomilovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Tudi če vas bo priganjalo delo, se ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranost. Na ljubezenskem področju boste stavili na prijetno toplino in senzibilnost. Omilite zahteve, ki ste jih v zadnjem času odločno zastavili. Ljudje okoli vas imajo drugačne želje kot vi, ki se jih morate naučiti spoštovati in delovati tudi njim v prid. Tako boste namreč največ storili tudi zase. Če so v določenem odnosu nastale težave, se bo situacija rešila v nedeljo.

Vaš ključ: Varujte skrivnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

V sredini tedna se boste soočili s svojimi strahovi na ljubezenskem področju in jih uspeli premagati s samozavestjo. Samski izkoristite proste večere za živahno druženje in prijetno kramljanje. Morda vam nekdo pripravi lepo presenečenje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Pozornost vezanih bo usmerjena predvsem v družino in odnose s sorodniki. Skušali boste razčistiti neke zadeve, a pri tem ne pričakujte podpore prijateljev. 

Vaš ključ: Presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Teden vam prinaša realizacijo čustvenih zadev in več optimizma, povezanega z nasprotnim spolom. Sedaj boste lahko dorekli zadeve z nekom, ki vam je bil ves čas uganka. Pametno je, da izrazite svoja čustva in pričakujete konkreten odgovor iz nasprotne strani. Z rezultati na poslovnem področju boste zadovoljni in ponosni boste na svoje zrele izkušnje in analitičen način razmišljanja. Posvetite se ljudem, ki vas spoštujejo in vam znajo pokazati pravo pot. 

Vaš ključ: Bodite radovedni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

V začetku tedna prihajajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale močan karakter in osredotočenost, ter morda tudi nekaj prilagajanja. Ljubezen bo spremenila vaš pogled na svet in v vsakem trenutku boste razpoloženi za druženje. Konec tedna se boste intenzivno posvetili osebnim zadevam, ki so pomembne in čakajo na realizacijo. Čeprav bo določeno slovo v nedeljo nekoliko boleče, boste kmalu začutili nov preboj in spremembe, po katerih hrepenite.

Vaš ključ: Ujemite prijetne vibracije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KONJ

Ne bo vam pomembno, kako bodo drugi reagirali na vaše pripombe, pomembno za vas bo le, da jih bodo slišali in razumeli na ustrezen način. Pri delu boste zelo resni in dobro organizirani. Naredili boste nov načrt, ki se mu bodo vsi čudili. V ospredju bo tokrat samozavest, ki počasi narašča. Če vas bo v soboto in nedeljo v domačem okolju kar koli motilo ali boste imeli kakšno vprašanje, nikar ne ostanite tiho. 

Vaš ključ: Priznajte si resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Nekdo vas bo prijetno presenetil in vas pripeljal do pomembnega spoznanja, doživite lahko nekaj nepozabnega. Tisti, ki ste pred kratkim začeli vezo, se boste spraševali, kaj vam je pomembnejše, ali razmerje ali vaša svoboda. Ker ste zadnje čase precej nemirni, dobro premislite o tem, kaj vas muči. Poskušajte konec tedna upočasniti tempo in si na glavo nikar ne nakopljite množice novih obveznosti. Razneženi boste in zelo skrbni ter pozorni do svojih najbližjih.

Vaš ključ: Osredotočite se na bistvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Več kot običajno boste razglabljali o svoji prihodnosti, ter si želeli čim več pustolovščin, ki bi vsaj malce popestrile vaše življenje. Določeno dejstvo, ki ga boste slišali, lahko močno vpliva tudi na vaše odločitve. Čas je, da se začnete drugače odzivati, saj boste sicer psihično vse bolj obremenjeni. Nadaljujte počasi, v nizki prestavi, zavedati se boste začeli pomena svoje premišljenosti. V nedeljo bo vse kar vas bo obdajalo nenavadno in hkrati zelo vznemirljivo.

Vaš ključ: Bodite prilagodljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Zaupajte, da je določena rešitev veliko boljša izbira, kot se vam zdi ta trenutek. Čas je, da se premaknete naprej, kljub temu da bodo na sporedu nove dileme, morda prav v trenutku, ko boste pričakovali izboljšanje. Kljub morebitnim težavam boste radodarni in vedno pripravljeni pomagati, tako da se boste s prijatelji in najdražjimi odlično razumeli. Nekoliko bolj boste konec tedna raztreseni, čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne, vas bodo drugi ves čas opozarjali.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se z drugimi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Ne obremenjujte se po nepotrebnem in preprosto naredite to, kar trenutno zahtevajo od vas dogodki in uživajte. Čim prej razrešite ljubezenske nejasnosti, ki so za vas precej obremenjujoče. Osredotočite se v petek na poslovne obveznosti in naloge, saj boste odlično pripravljeni. Prišli boste do zaključka, da se je bolje ustaviti in o vsem skupaj razmisliti, kot tvegati z nekom, ki očitno nikakor ne namerava popustiti

Vaš ključ: Uspeh se skriva za vogalom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Več kot običajno se boste ukvarjali z nekom iz preteklosti, kar vas bo na trenutke zelo vznemirilo. Zoprno vzdušje vam prinaša trdo energijo, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo napetosti. Bolj boste v drugi polovici tedna uživali pri igri zapeljevanja, kar bo opazila tudi oseba nasprotnega spola. Odlično boste disciplinirani in z veseljem se boste pogovorili o vsem kar je bilo v zadnjem obdobju kamen spotike. 

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

Preberite še: