Kitajski horoskop od 25. do 31. oktobra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 25. do 31. oktobra 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
26. 10. 2021

PODGANA

Poskrbite, da si boste za razmislek vzeli dovolj časa, saj se boste v nasprotnem primeru znašli v zagati, še posebej na področju večjih odločitev, povezanih s financami. Primanjkovalo vam bo zgovornosti in iznajdljivosti. Prijetne energije, ki jih prinaša petek vas bodo popeljale v boljše počutje. Ukvarjali se boste sami s sabo in z napredkom. Komaj boste dohajali, ker se bo veliko dogajalo. Vendar pa nikar ne skrbite, saj boste v nedeljo, ko bi boste lahko brez slabe vesti privoščili daljši počitek zadovoljni.

Vaš ključ: Ne izogibajte se resnici!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Čeprav bodo vsi delili nasvete in pametovali, boste znali pri pomembni zadevi poslušati sebe. Spoznali boste, da lahko v tišini napredujete. Na ljubezenskem področju boste morali počasi razčistiti situacijo. Preveč vztrajate pri tem, da bi vzpostavili dobre odnose tudi s tistimi, ki so drugačni. Čustva vas bodo premagala, čeprav je na vidiku še nekaj upanja, da zadeve vsaj začasno uredite. Ne razmišljajte preveč o stvareh, ki se ne morejo ponoviti, vsaj ne v krajšem roku. V medsebojnih odnosih pokažite več nežnosti, v nasprotnem lahko sledi nenavaden nesporazum.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Zavračate priložnosti, prepričani ste, da to ni tisto, česar si želite, toda verjetno se motite. Skrivate nekaj negotovosti, namesto da bi odločneje obrnili novi list in začeli boljše poglavje. Vaš pogum bo zanimiv pojav. Ko se boste najbolj zanašali nanj, ga lahko izpodrineta negotovost in želja po umiku. Osredotočite se in ne pozabite, kaj bi radi dosegli, saj zmorete. Čas je, da opustite prepričanja, ki vam na nobenem področju ne koristijo več. V novih okoliščinah boste uspeli le, če boste prilagodili svoj način razmišljanja.

Vaš ključ: Ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA

Na področju prijateljskih vezi bo teden čudovit. Lahko spoznate osebo, s katero bo prijateljstvo sčasoma postalo globje. Končno se odpirate na za vas pravi način. Nekaj boste naredili več kot odlično in natančno. Preveč boste radodarni, kar vas lahko v četrtek drago stane. Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega načrta. Spodbujena bo tudi vaša ustvarjalnost. Konec tedna prisluhnite sebi, svojim potrebam in notranjim željam.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Spontano boste prehajali iz ene teme na drugo in povezali prijetne zadeve s koristnimi cilji. Radi bi le prenovili moči, napolnili baterije, toda to bo zahtevna naloga. Pazite tudi, da ne bi obtičali v prometni gneči. Ne puščajte stvari nedokončanih in ne zapravljate časa po nepotrebnem. Morda ste le nekoliko počasni, v prepričanju, da morate še nekoliko razmisliti. Čas pa vas priganja, zato se podvizajte. V ospredju bodo v petek odnosi na delovnem mestu. Določenih ljudi preprosto ne boste mogli prenašati v svoji bližini, zato se boste diplomatsko oddaljili od njih.

Vaš ključ: Stavite na iskrenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Ne čudite se, če boste začeli razmišljati popolnoma drugače, saj se bo dogajanje ves čas spreminjalo, kar pomeni, da notranjega miru tokrat ne boste sposobni doseči. Nekdo vas bo v sredini tedna presenetil s svojim razigranim pristopom in hudomušnim nasmeškom. Zaključek tedna prinaša določene novosti, s katerimi se boste lažje prebili naprej, še posebej tisti, ki že nekaj časa vlagate v svoje delo neverjeten trud. Težave na ljubezenskem področju boste znali reševati diplomatsko in premišljeno, deležni boste številnih lepih opazk.

Vaš ključ: Prihaja nagrada za vložen trud!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Nastopite v tem tednu pogumno, gre za kratkotrajni premik, s katerim se boste prebili do naslednje točke. Imate več novih zamisli, kljub temu bo morda težavno le to, da se ne morete odločiti tako hitro, kot bi se želeli. Kljub temu vas spremljajo srečne okoliščine, saj se bo vse skupaj spontano razvilo v zaključeno celoto. Le od vas bo odvisno, kako se boste postavili in kaj boste dejansko dosegli. Konec tedna se raje odločite za ustvarjalnost, ki dovoljuje odstopanja in kreativnost, ki je premorete ogromno. Tehten razmislek o velikih odločitvah bo dobrodošel.

Vaš ključ: Ne bodite odrezavi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

V tednu pred vami boste zaslutili, da se bo treba prilagajati in temu tokrat ne boste mogli zbežati. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali v spontani smeri. Vaša odločitev je, ali boste ostali na istem mestu, ali se boste premaknili naprej. Počasi prihaja več zadovoljstva. Presenetila vas bo nenavadna novica, posebno če je povezana z reševanjem domačih zadev. Bolj kot ljubezen, vam bo konec tedna zanimivo spogledovanje ali poznanstvo, kjer ni obveznosti ali dolgoročnih obljub.

Vaš ključ: Zanesite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Trenutno ste zaradi spleta okoliščin še malce napeti in ranljivi. Nekomu bi se radi opravičili vendar ste preveč trmasti, zato pazite s tistimi, ki zahtevajo preveč. V ljubezni bo prisotno nenavadno stanje, obarvano z močnimi nihanji. Kljub elanu pa konec tedna ohranite trezen razmislek pri velikih odločitvah, ne pozabite, da vas čakajo nove dogodivščine. Pogajanja ter medsebojni stiki bodo v soboto od vas terjali veliko mero prilagajanja. Spoznali boste da ste morda preveč nestrpni.

Vaš ključ: Bodite to kar ste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Ne ustrašite se izzivov, veliko moči boste imeli za spopadanje z njimi, predvsem pa se začnite zavedati lastne vrednosti. Na sestanku boste uspešni, tudi če je povezan s težjimi nalogami. Ne oklevajte s pomembnim vprašanjem predolgo, saj bi se lahko znašli v težavah. Vse skupaj vas bo v soboto, ko boste bolj umirjani spravilo v dobro voljo. Posebno v domačem okolju, kjer pa bi z zelo pomembnimi vprašanji in dejstvi pravzaprav morali še malce počakati, da se zadeve stabilizirajo.

Vaš ključ: Ljubosumje vas ne vodi nikamor!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Če morate pohiteti v določeni zadevi vas lahko to skoraj spravi ob živce. V ljubezni ste morda preveč naivni. Želite si verjeti v nekaj, kar bi morali vseeno preveriti, zato pazite, komu boste zaupali. Tako na delu kot pri financah vas bo tokrat reševala tudi iznajdljivost. Pod pogojem, da boste prilagodljivi. Spoznali boste, da medtem ko rešujete tuje probleme, so vaši lastni postavljeni na stranski tir. Odzivajte se diplomatsko in poskusite najti srednjo pot, prepir se vam še posebej doma ne bi izplačal.

Vaš ključ: Ne obljubljate preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili:

MERJASEC

Delujete zelo popustljivo, a resnica je popolnoma drugačna. Nekdo vam ne more do živega, saj še ni razkril vaše šibke točke. Po nenehnem bojevanju si želite le več miru. Varujte se pred glavoboli in želodčnimi težavami. Od petka dalje pričakujete pozitiven razplet dogodkov, vendar se nikar preveč ne obotavljajte pri iskanju rešitev. Ljubljena oseba bo v nedeljo pristranska. Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas v resnici vleče srce in naredite kakšen pogumen korak v tej smeri.

Vaš ključ: Razmislite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Preberite še