Ljubezenski horoskop od 11. do 17. 8. 2016

Kako so vam naklonjene zvezde v ljubezni v obdobju od 11. do 17. 8. 2016?

11. 8. 2016

Ribi

Ta teden v resnih zvezah romantičnih trenutkov ne bo manjkalo. V partnerjevem objemu se boste počutili varno. Dajal vam bo vso podporo na vseh področjih. Samski ne razmišljate preveč o tem, ali bo prava oseba kmalu prišla. Prepustite se raje dogodkom, ki se bodo dogajali spontano. Lepo vam bo.

Oven

Samski boste srečali osebo, s katero ste bili v preteklosti v veliki čustveni navezi. Ta ljubezen se bo znova obnovila. Vezani boste s partnerjem zelo srečni. To vam bo dalo energije za naprej. Razmišljali boste, da bi z ljubljeno osebo odpotovali nekam, kjer bi se odpočili od obveznosti.

Bik

Samskim se bo oseba, ki vas že nekaj časa opazuje, približala. Stekla bo prijetna komunikacija. V partnerja boste imeli več zaupanja kot ponavadi. Zelo boste zadovoljni, saj vam bo partner zaupanje vračal. Vajin odnos bo lep in iskren. Razmišljala bosta o naraščaju.

Dvojčka

Ta teden boste v partnerskem odnosu doživeli presenečenje. Določene situacije vas bodo prisilile, da boste razmišljali o partnerju, sebi in iskrenosti. Samski boste imeli na čustvenem področju zelo miren teden. Uživali boste v samoti, avanture vas ne bodo niti malo zanimale. Vzeli si boste čas zase.

Rak

Vezani boste v partnerski odnos vnesli nekaj svežine. Partnerja boste postavili na prvo mesto. Dali mu boste vse, kar si bo zaželel. To bo pozitivno vplivalo na vajin odnos. Samski boste ponovno želeli ljubezen in avanturo. Komplimentov boste deležni z vseh strani. To vam bo zelo všeč.

Lev

Tisti, ki ste vezani, bodite ta teden pozorni na svoja dejanja. Nepremišljena poteza lahko ogrozi ljubezensko zvezo. Tega vam partner ne bi mogel kar tako oprostiti. Tisti, ki ste samski, imejte več zaupanja vase in ljudi, ki vas obdajajo. Uživajte v lepih trenutkih in pokažite svoja čustva.

Devica

Samski boste romantično razpoloženi. Prek prijatelja boste spoznali zanimivo osebo, ki vam bo popolnoma zmešala glavo. Razvila se bo resna zveza. V partnerskem odnosu se bodo čustva malce ohladila. S partnerjem se ne bosta strinjala o ničemer. Čim prej se pogovorita in osvežita partnerski odnos.

Tehtnica

Stres v službi se bo poznal v partnerskem odnosu. Zaradi tega lahko pride do resnih težav. Če imate možnost, pojdite s partnerjem na potovanje ali vsaj krajše počitnice. Tisti, ki ste samski in iščete ljubezen, ne čakajte več in naredite korak naprej. Nekdo je zelo blizu in si vas želi.

Škorpijon

Samski boste imeli veliko novih stikov. Dogajala se vam bodo nova poznanstva. Ne sklenite prehitro nove zveze, temveč dajte vse od sebe, da bo šla ta zveza počasi in pametno naprej. Vezani se boste s partnerjem odlično razumeli. Ljubezensko srečo si boste želeli še povečati. Uspeh je zagotovljen.

Strelec

Preveč pozornosti posvečate tujemu mnenju. Pogovorite se s partnerjem o vsem, kar vas moti. Težave bosta hitro rešila. Zveza bo znova taka, kot si jo želita. Samski boste ljubezensko življenje krojili sami. Ko boste nekoga spoznali, ne boste oklevali, ampak odšli v akcijo. Prav je tako.

Kozorog

Samski boste spoznali zelo zanimivo in sebi podobno osebo. Veliko se bosta pogovarjala. Iz tega se lahko razvije resna zveza. Tisti, ki ste v zvezi, boste imeli stabilen odnos, ki ga boste s svojimi čustvi utrjevali. Pozabili boste na vse slabe stvari, ki so se zgodile, in uživali v sedanjosti.

Vodnar

Samski se boste jezili sami nase, saj ne boste našli primernega partnerja. Spraševali se boste, kaj delate narobe. Ne hitite. Vse pride ob svojem času. Vezani se potrudite, da bo stanje v zvezi stabilno. S partnerjem preživita več časa skupaj. Privoščite si razvajanje v dvoje. To vaju bo sprostilo.

horoskop.si