Ljubezenski horoskop od 12. do 18. 1. 2017

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 12. do 18. 1. 2017 (foto: profimedia) profimedia
12. 1. 2017

Ribi

Z ljubezenskega vidika samski lahko pričakujejo naporen in zelo napet teden. Osebe, ki jih boste spoznali, se vam ne bodo preveč vsadile v srce. Ostanite mirni in ne odnehajte. Tisti, ki ste vezani, boste čutili potrebo, da bi se več družili s prijatelji in samozavest okrepili s spogledovanjem.

Oven

Samski boste veliko razmišljali o ljubezni. Oseba, ki vam je všeč, vas bo povabila na zmenek. Dvomili boste. Na zunaj boste videti mirni, sproščeni in urejeni, v sebi pa boste čutili nemir in hrepenenje. V ljubezenski zvezi se boste počutili varno. Pripravljeni boste na različne norosti.

Bik

V vašem osebnem odnosu bo prevladala ležernost. Mnogo parov bo uživalo brez kakršnegakoli pritiska in s tem boste dokazali, da je zveza lahko tudi drugačna. Tisti, ki ste samski, boste začeli več pozornosti posvečati zunanjemu videzu. Bodite drzni, da vas bo opazila oseba nasprotnega spola.

Dvojčka

Zaradi negativnih vplivov se samski ne boste počutili najbolje. Želeli si boste miru, zato se boste zadrževali doma. Lahko prisluhnete tudi prijatelju, ki vas bo mogoče napolnil s pozitivno energijo in vam vrnil upanje. Pri tistih, ki ste vezani, bo ta teden ljubezen na preizkušnji.

Rak

Samski boste končno dobili informacije o osebi, ki vam je neizmerno všeč, a ne bodo takšne, kot si jih želite. Vezani se boste zadrževali v družbi najintimnejših prijateljev, saj boste potrebovali razumevanje. Napetosti in prepire v službi boste hladili v partnerjevem naročju, kar vam bo v močno oporo.

Lev

Ves teden boste srečni in zadovoljni. Nekaterim se bo zdelo, kot da imate krila. Z ljubljeno osebo boste pripravljeni deliti vse. Samski boste razmišljali in analizirali tisto, česar ni v vašem življenju. Vaše čustveno življenje bo zelo klavrno. Zmanjšali boste ljubezenska pričakovanja.

Devica

Malo verjetno bo, da boste dosegli tisto, česar si želite v ljubezni. Razločite, kdo je kdo, vendar ne reagirajte za vsako ceno. Pozneje boste imeli možnost, da pokažete tisto, kar čutite. Vezani boste imeli občutek, da vas je partner zanemaril, ker bo ves čas namenil službenim obveznostim in prijateljem.

Tehtnica

Tisti, ki ste samski, boste ob ljubezenskem filmu sanjarili o idealnem partnerju. Vezani boste našli odgovor na že dolgo zastavljeno vprašanje. Intenzivno boste vrtali v stvari toliko časa, da bodo rešene vse težave. S tem se boste s partnerjem povezali in odlično se bosta razumela.

Škorpijon

V tem tednu se bo zgodila vidna sprememba v vaši ljubezenski zvezi. Veliko boste komunicirali. Tako boste nadomestili z besedami tisto, kar na čustvenem področju manjka. Samski boste veliko med ljudmi z dobro voljo. Obeta se vam nova zveza, za katero pa ni nujno, da bo dolga. Lahko le nekaj dni.

Strelec

Samski boste imeli probleme z odmaknjenostjo. To vam bo onemogočilo, da bi se s kom zbližali. Če boste bolj odprti, bo vse videti bolje. Poskušajte se čim bolj posvetiti samim sebi. Vezani si boste privoščili daljši izlet z ljubljeno osebo. To vam bo ostalo v nepozabnem spominu. Čaka vaju posebno doživetje.

Kozorog

Samski boste imeli zelo močno potrebo po varnosti. Zelo si boste želeli spoznati nekoga, ki bi vam krajšal zimske večere. Tisti, ki ste vezani, se boste čustveno počutili varno in prijetno. Partner vas bo podpiral na vseh področjih. Sreča vam bo odprla vrata na široko.

Vodnar

Če je partner oseba, s katero delita podoben pogled na svet, in če imata podobne interese, bo morda zaradi vaše trme prišlo do kakšnega nesoglasja. Samski, nikar iz malenkosti ne delajte tragedije. Najprej razčistite sami s sabo, za tem pa si odgovorite, kaj v ljubezni sploh želite in pričakujete.

Napisala vedeževalka Karina