Ljubezenski horoskop od 13. do 19. 4. 2017

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 13. do 19. 4. 2017 (foto: profimedia) profimedia
13. 4. 2017

Ribi

Vezane bo prevel poseben občutek. Ugotovili boste, da morate sami poskrbeti za poživitev v odnosu. Od partnerja lahko pričakujete dober odziv. Tisti, ki ste samski, se ne izolirajte po nepotrebnem. Tu in tam ni greh, da sprejmete kakšno povabilo, četudi vam ne ustreza zaradi utrujenosti.

Oven

Trmasto boste vztrajali v nepravem trenutku, zato naj vas ne preseneti nenavaden odziv osebe nasprotnega spola. Vzemite se v roke in poskušajte narediti to na bolj prefinjen način. Vezani boste zelo nemirni, ker nikakor ne boste mogli uskladiti ljubezenskega življenja in delovnih obveznosti.

Bik

Vezani v ljubezenskih odnosih pozorneje prisluhnite, da ne boste zamudili nečesa pomembnega. Vaš partner bo imel za vas pomembno novico, nad katero boste presenečeni. Samski boste imeli dovolj energije, prav tako vam ne bo manjkalo optimizma. Na ljubezenskem področju boste znova zaživeli.

Dvojčka

Vašemu ljubezenskemu življenju bo kazalo zelo dobro, tako, kot že dolgo ne. Deležni boste odlične ponudbe, ki vam bo odprla odlične možnosti, da začnete zvezo, ki si jo tako močno želite. Vezani imate možnost, da se s partnerjem pogovorite in poudarite tisto, kar je za vas tako zelo moteče.

Rak

Ob morebitnih težavah in spodrsljajih pri iskanju partnerja se ne obračajte na druge. Pričakovati sočutje bi bilo nesmiselno. Zadovoljstvo si boste zagotovili, če boste stvari vzeli v svoje roke. Vezani se boste končno sprostili in si v odnosu dovolili biti bolj razigrani in navihani. To vas bo poživelo.

Lev

Konec tedna se vam obeta malo več miru, vendar se ne boste mogli izogniti prepirom s partnerjem. Pustite, da tudi on uveljavi svojo voljo. Samski, pazite na izbiro besed pri osebi nasprotnega spola. Vaše misli so trenutno precej neurejene, dejanja pa nepredvidljiva. Če ne gre drugače, se raje umaknite.

Devica

Kljub hrepenenjem in močnim željam se na področju čustev raje malce umirite. Čas ne bo ugoden za podvige, zato je bolje, da še malo počakate. Vse ob svojem času. Vezani boste na ljubezenskem področju naredili čistilno akcijo in se poskušali otresti vsega, kar vas omejuje in dela nesrečne.

Tehtnica

V sredini tedna bodo na ljubezenskem področju nastale težave, saj se boste vezani spopadali z različnimi občutki in čustvi. Zmedeni boste, zato nikar ne sprejemajte naglih odločitev. Samski boste veliko pričakovali od sebe in tudi od drugih. Vaše zaupanje bo najlažje pridobiti s potrpežljivostjo.

Škorpijon

Povsem življenjsko je, da vsega, kar želite, enostavno ni mogoče uresničiti. Lahko pa presenetite partnerja in mu po domačem receptu pripravite kakšen prigrizek ali slaščico. Samski boste večino časa preživeli raje sami, kot da bi zapravljali čas za neresne ljudi, ki ne cenijo vašega truda.

Strelec

Za samske je prišel čas, da ljubezensko življenje postavite na noge. V prihajajočih dneh bo vaše razpoloženje zelo spremenljivo. Enkrat boste polni življenjske moči in energije, drugič pa povsem otopeli. Vezani se pazite nekoga, ki vas bo poskušal speljati s poti. Nikar se ne pustite zavesti.

Kozorog

V sredini tedna boste razmišljali predvsem o ljubezenskem življenju, saj se bo v njem pojavil nekdo, za katerega ne boste vedeli, kako se ga najhitreje znebiti. Vezani ne zahtevajte toliko od partnerja. Pokažite malo več spoštovanja in ga sprejmite takšnega, kakršen je. Nihče ni popoln.

Vodnar

Večji preboj vas čaka na ljubezenskem področju, kjer se vam bodo začele odpirati možnosti za korak naprej. Z očarljivim pogledom boste očarali partnerja. Tisti, ki ste samski, spustite svoja merila, saj s tem odbijate ljudi. Če se tega ne boste držali, ne pričakujte ob sebi partnerja.

Napisala vedeževalka Karina

Preberite še: Rešite tibetanski test, ki bo razkril vašo osebnost