Ljubezenski horoskop od 2. do 8. aprila 2015

Tedenski ljubezenski horoskop za obdobje od 2. do 8. aprila 2015

Ljubezenski horoskop od 2. do 8. aprila 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
2. 4. 2015

Oven

Vaš partnerski odnos bo zelo vznemirljiv in ta teden poln ljubezni ter topline. Sprejeli boste vse, kar bo všeč vašemu partnerju, ne glede na to, kako se boste počutili. Najlepše vam bo konec tedna. Samski pa bodite pozorni, saj vas nekdo opazuje in vas lahko že kmalu zadene Amorjeva puščica.

Bik

Vezani boste v odnosu zelo presenečeni, saj boste doživeli veliko vznemirljivih, nežnih in lepih trenutkov zaradi partnerja. Ne pozabite mu tega vrniti. Tudi vi ga razvajajte. Tisti, ki ste samski, ne zamudite druženja s prijatelji konec tedna, saj se vam lahko ponudi priložnost za resno zvezo.

Dvojčka

Ta teden se boste počutili razočarano. O tem se s partnerjem iskreno pogovorita, saj boste s tem dokazali, da ste iskreni do njega. Zelo vas bo cenil. Samski, ki iščete ljubezen, pa raje še malo počakajte, saj še ni prišel čas, da spoznate osebo, s katero bi lahko začeli resno in dolgotrajno razmerje.

Rak

Do partnerja bodite nežni in mu neprestano izkazujte ljubezen. Na vašo ljubezen se bo odzval z lepim presenečenjem. Tisti, ki ste samski, boste imeli ta teden veliko možnosti za spogledovanje in avanturo. To vam bo dalo zagon na vseh področjih, ne samo na ljubezenskem. Polni boste energije.

Lev

Ta teden vam na ljubezenskem področju ne bo naklonjen. Od partnerja ne pričakujte in zahtevajte preveč, saj boste na koncu razočarani. Doživeli boste vzpone in padce. Bodite strpni. Tisti, ki še vedno iščete sorodno dušo, pa boste morali znižati merila, saj boste ugotovili, da ste prezahtevni.

Devica

Če boste želeli s partnerjem lep odnos, boste morali priznati, da tudi vi kdaj naredite napako, in ne samo vaš partner. Ta teden ne bo takšen, kot bi si ga želeli. Vajin odnos bo na preizkušnji. Samski, ki si neskončno želite ljubezni in partnerstva, pa z novim odnosom še malo počakajte.

Tehtnica

Če ste samski in si želite novih poznanstev, vam bo ta teden naklonjen. Ne poslušajte drugih, ampak samo svoje srce. S partnerjem boste uživali kot že dolgo ne. Znova mu boste odprli svoje srce. Polni boste hrepenenja in romantike. Srečo boste imeli na dosegu rok. Ne izpustite je.

Škorpijon

Od partnerja lahko pričakujete kakšno lekcijo glede vajinega odnosa. Zaradi tega ne bodite razočarani in zagrenjeni. Pomislite, kaj ste naredili narobe, in to poskušajte popraviti. Samski pa nikar ne obupajte in izkoristite vikend, ki je pred vami. Mogoče se pa le najde nekdo, ki vam bo ogrel srce.

Strelec

Če vam bo partner posvečal premalo pozornosti in vas bo spremljal občutek nezadovoljstva, vedite, da bo minilo. Zato nikar ne bodite jezni na partnerja. Ko bo lahko, se vam bo pošteno oddolžil. Samski pa nikar ne stojte pri miru. Če boste želeli partnerja, morate za to nekaj narediti.

Kozorog

Samski se nikar ne zadržujte zase. Pojdite v naravo, mogoče pa tam srečate ljubljeno osebo. Vezani pa boste v prvi polovici tedna s partnerjem doživljali tisti pravi vznemirljivi odnos. Zelo boste uživali in izkoristili vse, kar vas čaka. V drugi polovici tedna se bo ta strast nekoliko umirila.

Vodnar

Ta teden vam bo pisan na kožo. Doživeli boste vrsto prijetnih odnosov, ne le v ljubezni, ampak tudi na drugih področjih. S partnerjem si bosta privoščila sprostitev. Partner vas bo zelo razvajal. Če ste samski in iščete ljubezen, pa boste spoznali osebo, ki bo v vaše življenje prinesla svežino.

Ribi

Vaše ljubezensko življenje bo v tem tednu pravljično. S partnerjem se bosta pogovarjala o veliko stvareh. Strinjali se boste z vsem, kar vam bo predlagala ljubljena oseba. Uživali boste v vsem. Tisti, ki ste samski, pa boste v tem tednu spoznali veliko prijetnih oseb. Mogoče se za katero ogrejete.

Napisala vedeževalka Jasna

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri