Ljubezenski horoskop od 21. do 27. 12. 2017

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 21. do 27. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
21. 12. 2017

OVEN

Spoznali boste osebo, ki vas bo negativno presenetila z neobičajnim življenjem. Če ne želite biti prizadeti, se pravi čas umaknite. Bolje je, da ste še naprej sami kot pa nesrečni v razmerju. Vezani boste uživali v odnosu s partnerjem. Neštetokrat mu boste povedali, da ga obožujete.

BIK

Vezani boste s partnerjem želeli ustvariti družino. Začutili boste posebno toplino. Tisti, ki ste samski, se boste znašli pred dilemo, ko ne boste vedeli, kako bi ukrepali pri neki ljubezenski situaciji. Najboljša rešitev je, da se odločite sami in se o zadevi ne posvetujete z nikomer.

DVOJČKA

Tisti, ki ste samski, boste želeli obnoviti nekdanjo romanco. Ne vznemirjajte se, če vam ne bo takoj uspelo. Vse se bo zgodilo ob svojem času. Saj veste, da je za vse, česar se lotite, potrebna velika mera potrpljenja. Vezani boste v odnosu znova zacveteli. Partnerja boste zasuli z objemi in poljubi.

RAK

V sredo in četrtek bodite posebej pozorni na osebo, ki lahko zelo zaplete stvari. Ne nasedajte praznim obljubam. Vezani boste razmišljali o svoji in partnerjevi prihodnosti. Strinjala se bosta, da boste morali za boljši odnos nekaj narediti. Zavihajte rokave in pojdite v akcijo.

LEV

Veselje in radost, ki ju boste občutili, vas bosta navdala z željo, da bi se podali v družbo. Ta vam bo dobro dela, saj boste končno spoznali, kako jo potrebujete. Nikoli se ne ve, mogoče pa spoznate sorodno dušo. Tisti, ki ste vezani, malo upočasnite tempo in se posvetite partnerju.

DEVICA

Samskim bo družabno življenje naklonjeno. Ponuja se vam priložnost, da osebo, ki ste jo spoznali, peljete na izlet ali oddih in se tako bolje spoznata. Vezani se boste odločili, da je konec zamere, in partnerju oprostili napako, ki vas je prizadela. Partner vam bo obljubil, da se ne bo več ponovilo.

TEHTNICA

Ta teden bo na ljubezenskem področju razgibano. Veliko bo vročih trenutkov. Ne računajte na to, da se bo iz avantur razvila resna zveza. Vezani si boste ta teden naredili precej romantičen. Partnerja boste povabili na večerjo ob soju sveč. Vzdušje bo zelo romantično. Izpovedala si bosta medsebojno ljubezen.

ŠKORPIJON

Vezani pazite, da ne boste izzvali ljubosumja s sproščenim obnašanjem. Preden boste kaj rekli, razmislite. Če boste partnerja preveč razjezili, vam tega še nekaj časa ne bo odpustil. Tisti, ki ste še vedno samski, bodite pripravljeni, saj vas lahko zadene amorjeva puščica.

STRELEC

V tem tednu bo prišel dan, ko se boste končno odprli nekomu, ki vam je že dolgo všeč. Z malo pozornosti in nasmeha boste dosegli, kar si želite. Znova boste prekipevali od pozitivne energije. Vezani, v tem tednu boste pozabili na svoje obveze. Popolnoma se boste prepustili partnerjevemu razvajanju.

KOZOROG

Od četrtka boste izrazito šarmantni. Vzdušje vam bo zelo godilo, zato boste imeli v ljubezni neizmerno srečo. Ne hitite preveč. Vse se bo zgodilo ob svojem času. Tistim, ki ste vezani, bo partner postavil takšne pogoje, nad katerimi ne boste precej navdušeni.

VODNAR

Dnevi, ki so pred vami, bodo zelo pestri. Spoznali boste nekoga, ki vam bo obrnil svet na glavo. Znova vam bo prijetno pri srcu. Prazniki bodo za vas znova čarobni. Vezani boste imeli romantične trenutke, ki bodo poglobili vašo zvezo. Partner vam bo na poseben način izkazal ljubezen.

RIBI

Možnosti za ljubezen bo v tem tednu v izobilju, zato se pripravite na romantiko. Vaš prijatelj vam lahko postane mnogo več, vi pa se temu ne boste mogli upreti, ker tudi sami nekaj čutite. Vezani, petek in soboto bosta ugodna za reševanje nesporazumov. Zato ta dva dneva čim bolj izkoristite.

Napisala vedeževalka Jasna.