Ljubezenski horoskop od 21. do 27. 4. 2016

Kaj se vam obeta na področju ljubezenskih odnosov v obdobju od 21. do 27. aprila 2016?

Ljubezni moramo le dovoliti, da se zgodi (foto: Profimedia) Profimedia
21. 4. 2016

Oven

Vezani si boste tokrat vzeli čas samo za partnerja. Povabite ga na romantičen zmenek in skupaj preživita čarobne trenutke. Želela si bosta, da bi bilo vedno tako. Samskim se na ljubezenskem področju ne bo dogajalo nič posebnega. Še naprej se boste zabavali in družili s prijatelji.

Bik

Samski se boste v tem tednu veliko spogledovali. Spoznavali boste zanimive ljudi. Vaše družabno življenje bo intenzivnejše. Nepričakovano boste spoznali osebo, ki vam bo povsem zmešala glavo. Vezani boste reševali probleme, ki so nastali že v preteklosti. S pravimi besedami bosta vse rešila.

Dvojčka

Tisti, ki ste samski, boste spoznali zelo čustveno osebo. Pri zapeljevanju bodite nežni. Da boste z njo začeli resno zvezo, boste morali vložiti veliko truda. Na koncu boste neizmerno srečni. Vezani si boste s partnerjem izkazovali naklonjenost in ljubezen. Pripravil vam bo posebno presenečenje.

Rak

Vezani se boste s partnerjem veliko pogovarjali. Pri določenih temah ne bosta našla skupnega jezika. Razmišljala bosta o različnih kompromisih in dogovorih. Na koncu vama bo le uspelo. Samski se boste po tehtnem razmisleku odločili za krajše potovanje. Zgodi
se lahko, da spoznate bodočega partnerja.

Lev

Vezani boste v partnerskem odnosu doživeli preobrat. Kar vas je prej na partnerju motilo, vam bo postalo celo zanimivo in privlačno. Vajin odnos se bo precej izboljšal. Samski boste še vedno uspešni na vseh področjih, razen pri iskanju partnerja. Ne obupajte, ta čas bo kmalu prišel.

Devica

Tiste, ki ste samski in iščete partnerja za resno zvezo, bo doletela sreča. Spoznali boste namreč osebo, ki se bo že na prvem zmenku dotaknila vašega srca. Vezani boste pri partnerju deležni veliko nežnosti. Pri srcu boste čutili prijetno toplino. Želeli si boste, da bi bilo večkrat tako.

Tehtnica

Vezani boste v tem tednu precej čustveni. S partnerjem boste želeli razčistiti vse, kar vas pri njem moti. Poskušajta se odkrito pogovoriti. Povejte mu, kaj vas tako zelo moti. Samski boste dobili klic osebe, ki vam je v preteklosti veliko pomenila. Znova vam bo zmešala glavo in vas zaslepila.

Škorpijon

Vezani boste ugotovili, da je prišel čas in se morata s partnerjem pogovoriti o najglobljih čustvih. S pogovorom boste poglobila zaupanje in se še bolj zbližala. V njegovem objemu se boste počutili varno. Samski se boste zagreli za osebo, ki jo boste spoznali na prijateljevi zabavi.

Strelec

Tisti, ki ste samski, boste imeli kar precej priložnosti za vzpostavitev prijateljskih vezi. Med temi prijatelji bo tudi oseba, ki vas bo povsem očarala. Pokažite ji, da vam je všeč, in poklepetajte z njo. Vezani boste dobili občutek, da se vam partner premalo posveča. Poskušajte ugotoviti, zakaj.

Kozorog

Samski se ne zapirajte med štiri stene. Posvetite se iskanju partnerja. Vezani boste težko uskladili partnerski odnos in službene obveznosti. V vajinem odnosu bo prišlo do ohladitve. S partnerjem se resno pogovorita o prihodnosti vajine zveze. Mogoče je bolje, da si vzameta nekaj premora.

Vodnar

Vezani se boste ta teden počutili nelagodno. Imeli boste veliko željo po svobodi. Vzemite si čas samo zase. Počnite tisto, kar vas najbolj veseli. Tisti, ki ste samski in iščete partnerja za resno zvezo, boste spoznali osebo, ki vas bo razočarala. Njena čustva ne bodo takšna kot vaša.

Ribi

Vezani se boste želeli zabavati s partnerjem. Zaradi tega boste pozabili na poslovne obveznosti. Nikar se ne obremenjujte preveč s tem, kajti delo vas bo počakalo. Samski boste spoznali osebo, na katero se nikakor ne boste mogli zanesti. Bodite previdni, da ne boste samo izkoriščeni.

horoskop.si