Ljubezenski horoskop od 21. do 27. maja 2015

Astro napoved za področje ljubezni za obdobje od 21. do 27. maja 2015.

Ljubezenski horoskop od 21. do 27. maja 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 5. 2015

Oven

S partnerjem bosta v odnosu pogrešala romantiko. Da bosta zadovoljna, v svojo zvezo prinesita nekaj svežega in si privoščita razvajanje. Tisti, ki ste samski, boste preveč spraševali svoje prijatelje za nasvet glede določene osebe. Raje poslušajte srce in se ne ozirajte na druge.

Bik

V partnerskem odnosu boste zelo občutljivi in ljubosumni. S partnerjem si vzemite čas in se iskreno pogovorita. S pogovorom ne boste več v dvomih, kaj vaš partner počne. Če ste samski in iščete partnerja, bodite bolj odkriti. Naj vas ne bo sram narediti prvega koraka, če vam je nekdo všeč.

Dvojčka

Čustveno boste malce razdvojeni. Ljubezenski zvezi boste namenili več skupnih trenutkov in nežnosti. Za presenečenje boste tokrat poskrbeli vi. Trud se vam bo bogato poplačal. Samski boste izkoristili priložnost in s simpatijo navezali stike. Po dolgem času boste spet polni energije in optimizma.

Rak

Samskim se na področju ljubezni kaže veliko dogajanja. Z osebo, ki jo boste spoznali, bosta imela intenziven odnos. Partnerju boste neprestano izkazovali ljubezen. Sami se najbolje zavedate, da se vam vložek v partnerski odnos najbolj povrne. Partner je tisti, ki vam vedno stoji ob strani.

Lev

Tistim, ki ste v resni zvezi, vam bo na čustvenem področju malce zaškripalo. Vzemite si čas za partnerja. Ne dovolite, da se postavita vsak na svojo stran. Kompromisi so idealna rešitev. Samskim bo ta teden bolj ustrezala samota, zato ne boste aktivni iskali ljubezni.

Devica

Čustveno boste malce razdvojeni. Vaša zveza potrebuje več skupnih trenutkov in nežnosti. Tokrat vi poskrbite za presenečenje. Vaš trud se vam bo bogato poplačal. Izlet v naravo bo dobra naložba za vas in partnerja. Samski boste na vsak način želeli doseči naklonjenost osebe, ki vam je pri srcu.

Tehtnica

V partnerskem odnosu vas čakajo prijetni dogodki. Partner bo poskrbel za čarobne trenutke v dvoje. Pustite se razvajati in ne drezajte v partnerja s svojo natančnostjo. Samski boste s svojo samozavestnostjo pritegnili osebo nasprotnega spola. Vsega se lotite z nasmehom na obrazu.

Škorpijon

Vaše ljubezensko življenje bo ta teden precej burno. Na plan bodo prišle neprijetnosti iz preteklosti. Vložiti boste morali veliko truda za pomiritev strasti. Zakon je kot roža, stalno ga je treba negovati in zalivati. Samski ne bodite tako trmasti in dajte možnost osebi, ki je v vaši bližini.

Strelec

Samski boste ta teden precej razočarani, saj ne boste dosegli, kar si boste zadali. Za uresničitev ljubezenskih želja boste morali še malo počakati. V partnerskem odnosu bo nekaj nemirne vode. Za takšno stanje boste krivi sami. Naokrog raje hodite sami kot pa v družbi partnerja.

Kozorog

Če ste samski, boste srečali osebo, ki bo naredila zelo velik vtis na vas. Tokrat ne boste imeli večjih ovir. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste dvomili o partnerjevi ljubezni in pripadnosti. Motili vas bosta njegova neodločnost in nesposobnost sprejemanja pomembnih odločitev. Iskreno se pogovorita.

Vodnar

Tisti, ki ste samski in iščete ljubezen, odprite srce za nova poznanstva. Srečanje z neznancem bo usodno za vas v pozitivnem smislu. V partnerskem odnosu se bodo čustva malce ohladila. S partnerjem se ne bosta strinjala o ničemer. Čim prej se pogovorita in osvežita partnerski odnos.

Ribi

S partnerjem bosta večino časa skupaj. Počutili se boste zaželeno. Deležni boste veliko nežnosti in čustvene pozornosti. Za vse se mu boste pošteno oddolžili. Samskim bo ta teden težko navezati stike z osebo nasprotnega spola. Preveč boste zaposleni s seboj. Ljubezen boste dali na stran.

Napisala vedeževalka Maja