Ljubezenski horoskop od 26. marca do 1. aprila 2015

Ljubezenski tedenski horoskop za obdobje od 26. marca do 1. aprila 2015

Ljubezenski horoskop od 26. marca do 1. aprila 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
26. 3. 2015

Oven

Če ste samski in iščete ljubljeno osebo, ne bodite užaljeni, če vam oseba, ki vam bo všeč, ne bo izkazala takšnih čustev, kot bi si jih želeli. Kmalu bo drugače. Tisti, ki ste vezani, si boste želeli topline in nežnosti partnerja. Želeli si boste, da ga nikoli ne izpustite iz objema.

Bik

Ta teden bo še posebej dober za vse, ki ste v partnerskem odnosu. Raziskovala bosta drugačnost v zvezi. Prijetno vas bodo razveseljevala in vznemirjala zanimiva presenečenja. Samski boste imeli veliko možnosti za nov odnos. Težko se boste odločili, katera oseba je prava. Uživajte in ne bodite omejeni.

Dvojčka

S partnerjem bosta morala za dober odnos nekaj narediti. Zdelo se vam bo, da vam vse polzi skozi prste. Za ponovno romantiko bosta morala nekaj časa počakati, da se vse skupaj ohladi in pomiri. Tisti, ki ste samski, pa se sprostite in se ne skrivajte, saj vas bo ljubezen tokrat našla sama.

Rak

Čaka vas vznemirljiv in prijeten teden. S partnerjem bosta na novo obudila ljubezen. Okrog vaju se bo veliko dogajalo, ogromno bo ljubezenskih in vznemirljivih dogodivščin. Tisti, ki ste samski in iščete ljubezen, pa boste v tem tednu težko našli sorodno dušo, ker iskanje partnerja za vas ne bo prioriteta.

Lev

Tisti, ki ste v zvezi, se boste počutili manj ljubljeno, kot bi si želeli. Pri partnerju ne iščite slabosti in napak, ker je vse skupaj le preizkus trdnosti vajine zveze. Če prestaneta ta preizkus, bosta še marsikaj drugega. Samski pojdite v družbo in bodite pripravljeni na novo ljubezensko zvezo.

Devica

Samski ne bodite tako kritični do ljudi okrog sebe. Če boste preveč občutljivi, vas to lahko stane ljubezenske zveze. Spustite se na realna tla. Zaljubljenci, ta teden vam bo zelo naklonjen. S partnerjem si bosta ogledala kakšen dober film, odšla na skupno zabavo, prav tako bosta našla skupni jezik.

Tehtnica

Ta teden boste vznemirjeni in razočarani. Na ljubezenskem področju ne boste dosegli dogovorov in partner ne bo izpolnjeval obveznosti. Vse se bo obrnilo proti vam, ampak ne za dolgo. Samskim se lahko zgodi, da bodo spoznali osebo, ki jih bo pozitivno šokirala.

Škorpijon

Tisti, ki ste samski, lahko pričakujete prej avanturo kot pa resno zvezo. Veliko se zabavajte. Če ste v partnerskem odnosu, boste pod stresom, saj boste prejeli premalo pozornosti in ljubezni partnerja. Če se boste lahko sprostili, boste dojeli, da je ljubezen najlepša, ko je brez predsodkov.

Strelec

Če še niste v zvezi, boste morda spoznali zanimivo, temperamentno in privlačno osebo. Vsem drugim se bo zdelo, da vajin odnos ni več takšen kot nekoč. Občutek boste imeli, da sta iz vajine ljubezni izpuhteli vsa nežnost in toplina. Poskusita se dogovoriti o vajinem odnosu in naredita nekaj novega.

Kozorog

Največ pozornosti namenite partnerju, ker ga boste le tako videli v drugačni luči. Ne spogledujte se in komunicirajte z vsakim, ki vam prekriža pot. Samski, ne bodite presenečeni, da se na osebo, ki jo boste spoznali, ne boste mogli zanesti. Ta vas bo samo izkoristila in nič drugega.

Vodnar

Ta teden bo za vas nekaj posebnega. Deležni boste veliko ljubezni in topline partnerja ali ljubimca. Vezani, bodite pozorni, da se ne zapletete v ljubezenski trikotnik. Zaradi tega imate lahko močne glavobole. Če ste samski, se ozrite malo okrog sebe in ne glejte samo naravnost.

Ribi

V vajinem odnosu se bo dogajalo vse tako hitro, da vas bo prijetno vznemirilo. Spoznali boste veliko novih ljudi. Čutili boste neizmerno poželenje in strast. Če ste samski in iščete novo ljubezen ter veliko mero vznemirjenja, boste imeli tega na pretek. Naj vas to ne zavede prehitro. Premislite!

Napisala: vedeževalka Maja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri